Totaal verkeerd product? Zou craving naar alcohol stoppen via neusspray. Ik zie alleen maar dat ze de lever en ademhaling spray hebben (gestuurd). Duurde heel erg lang!!! Dit product wordt door de... Toon meer

30,- euro foetsie. Oplichters! De site bestaat zelfs niet meer. Kon mijn bestelling tot vorige week nog 'volgen' zogenaamd. 5 december besteld, zou uiterlijk de 20e binnen zijn. Vanaf de 20e veranderd... Toon meer

29september bestelling gedaan, je kunt wel bestellen via shopbeliva.nl, maar als je bericht stuurt wordt domein niet gevonden!!!!!! Hoe kan dit Facebook jullie verwijderen berichten die onjuiste info... Toon meer

Nagelkit besteld ad. 24.95 en nooit ontvangen, kreeg email dat de bestelling onderweg was, met track en trace code, klik erop en vervolgens is de website uit de lucht. Dus oplichters! Ook doorgegeven... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fraudeurs

Oké, blijkbaar ben ik ook opgelicht.
Typisch. Is er een mogelijkheid om hiervoor klacht in te dienen?

OPLICHTERS!

lees altijd eerst de recensies, maar deze x niet gedaan en besteld voor mijn dochter.. helaas tot op heden niks binnen gekregen en zal als ik de reacties zo lees ook niet gaan gebeuren.. er komt ook geen reactie op mails die ik heb verstuurd naar het info@.. mail adres 😔😡

Oplichterij

Oplichterij, ben er helaas net zoals vele anderen ook in getrapt, zelf werk je voor je centen, en denkt deze leuke aanbieding moet ik pakken, en dan kom je erachter hoe vals sommige mensen kunnen zijn, bah zoek een baan😑

Vuile oplichters..

Vuile oplichters... Ook ik ben erin getrapt en kan nu fluiten naar mijn geld.
Bestel eigenlijk bijna nooit iets maar het beetje vertrouwen wat ik er nog in had is nu echt weg.
Bah

Holy shit!!

Holy shit!!!
Ik ben er ook ingetrapt. Smerige flikkers!!!
Ik dacht al waar blijft mijn bestelling.
Inderdaad jammer dat die reclame van hun via Facebook binnen komt!!!!
Jeetje wat baal ik hiervan zeg 🤬🤬

Opgelicht

Opgelicht!

Ben dus ook de sjaak met de forever together kit 1 plus 1 gratis. Dacht leuk voor mijn ouders.. 29.95 betaald en tot op heden niks ontvangen. Ben dus mijn geld ook kwijt!

11 december 2020

Ondanks dat ik voorzichtig ben met…

Ondanks dat ik voorzichtig ben met bestellen via websites toch erin getrapt. Dus ik kan mijn geld wel vergeten. Jamner dat Facebook hier aan mee werkt. Kreeg wel bericht dat via track en trace het verzonden xou worden, maar tot op heden niks ontvangen. Link in de mail werkt niet.

11 december 2020

Ja helaas ben ik er ook in getrapt

Ja helaas ben ik er ook in getrapt! Is mij nog nooit overkomen. Maar vond het zo leuk!! Nou nu niet meer.
Ik hoop dat ze een keer worden gepakt vind het echt zo rot streek dit soort dingen wij werken gewoon voor ons geld moeten jullie ook is doen i.p.v mensen oplichten! Face book je moet dit eraf halen dit kan niet.

11 december 2020

Zoals iedereen ben ik er spijtig genoeg…

Zoals iedereen ben ik er spijtig genoeg ook in getrapt. Hopelijk dat er iets aan gedaan kan worden en dat de gelden van iedereen terug gestort kunnen worden. Zulke oplichters zijn gewoon oneerlijk. Maar karma is A bitch en ze zullen het wel een dag betalen !! In ieder geval kunnen jullie op de website van politie.nl (aangifte of melding/ bekende malafide handelspartijen) al de bekende malafide handelspartijen terugvinden.

10 december 2020

Net als alle reacties hier

Net als alle reacties hier, ben ik er helaas ook in getrapt,
Via een ad op Facebook waar positieve reacties bij stonden... natuurlijk fake. (Achteraf)
op geen enkele manier contact te krijgen en de site is nu ineens weg! Even als de €25 die ik betaalde voor de nagel kit.
Ik zou graag alsnog de set en excuses van ze krijgen..maar ik ga er vanuit dat t een dood vogeltje zal zijn.

Helaas er ook ingetrapt

Helaas er ook ingetrapt. Heeft iemand enig idee hoe we geld terug kunnen krijgen? Alle contact punten zijn geblokkeerd door de politie.

Oplichters

Wat een stelletje oplichters!!! Hebben hun website snel van internet afgehaald, maar hoop dat anderen hier niet intrappen. Had echt gehoopt dat ik dit eerder had gelezen...... het was via een reclame van insta en ben altijd voorzichtig met bestellen, maar waarom ik het nu dan besteld heb weet ik niet. Had voor 25 euro net zoals alle anderen een nagel kit besteld maar deze is nooit aangekomen. Snap echt niet hoe dit bedrijf nog steeds mensen kan oplichten! Iedereen zou dit te weten moeten komen en voor gewaarschuwd worden zodat dit bedrijf nooit meer iets kan verkopen! Ik moet toegeven als ik alle berichtjes lees voel ik me toch ietsje minder dom en besef me dat dit bedrijf hier heel veel geld aan verdient:(

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Website bestaat niet, nergens re bereiken, geen telefoon nummer, weg geld! Moest verboden worden dat zij mogen adverteren.
Aangifte gedaan.

Is dit jouw bedrijf?