Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en vare den 17. maj. Belugi hævede pengene den 20. maj og skrev at varen blev afsendt. Fik et Track&Trace, hvor det fremgik at Post Nord ikke havde modtaget varen fra afsender endnu. Derefter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlede hos belugi og valgte selv at afhente varerne på deres lager i Odense. Det var ikke så ligetil som først tænkt, og efter nogle mislykkede forsøg for at få fat på dem over telefonen, og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft præcis samme problem som mange af de andre kommentarer med én stjerne, dvs. lang ventetid på levering, forkert afhentningsadresse, manglende svar på e-mail/telefon osv. Jeg endte med at a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et mindre problem med et pordukt der var fejl ved fra producentens side, og der blev taget hånd om mig og mit problem på den venligste måde, jeg har fået den bedste behandling, så tak til Balugi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Erotische kledingwinkel
  2. Sex toy-winkel

Geschreven door het bedrijf

Belugi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores hovedkontor er placeret i Odense. Vi forsøger at være nordens billigste online erotiske webshop med alt i sexlegetøj og frækt lingeri. Da vi er repræsenteret i 4 lande, handler vi direkte med producenterne. Det betyder, at vi springer de fordyrende mellemled over, der ofte tager 30 - 100% ekstra. Velkommen til Belugi - Lyst til mere.

3,2

1 ster

Fremragende oplevelse

6 oktober 2017

Antwoord van Belugi.dk

1000 tak Thomas. Vi bliver altid rigtig glade for, og stolte over 5-stjernede anmeldelser.

Belugi A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og virkelig godt …

Super hurtig levering og virkelig godt legetøj hihi

2 oktober 2017

Hej Peter Lauersen

1000 tak for de 5 stjerner. Det er det vi arbejder på hver dag - og vi er rigtig glade, når vores kunder også kan mærke det.

Belugi

Problemfrit

Nem og overskuelig side, diskret pakke og virkelig hurtig levering.

20 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg har kun bestilt vare hos Belugi en …

jeg har kun Bestilt vare hos Belugi en enkelt gang og modtog varen ca. 8 dage sener. derfor gav jeg kun 3 stjerner i min første anmeldelse
jeg har senere fundet ud af at jeg havde modtaget en email fra Postnord
som var endt i mit spam filter. Det viste sig at denne email var modtaget dagen efter min afgivne ordre.
Så jeg må retfærdigvis ændre min anmeldelse Af Belugi så se modtager de 5 Stjerne som de fortjener. da de overholdt alt hvad de lovede på hjemmesiden
alt var i orden forsendelsen, varen, og betjeningen
så jeg kan varmt anbefale at man benytter Belugi

med venlig hilsen og undskyld ulejligheden

med venlig hilsen en tilfreds kunde

Claus

13 september 2017

Kære Claus.
1000 tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Vi arbejder virkelig benhårdt for, at alle kunder skal have en 5-stjernet oplevelse, når de handler hos Belugi. Vi håber selvfølgelig også at se dig igen - når du skal have lidt nyt :-)

Belugi Teamet
Mik S. Oddershede

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter. De fortjener de 5 stjerner.

9 september 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak David Josua Johansson. Det glæder os altid rigtigt meget at få 5 stjerner. Det er det vi arbejder på hver dag - også i weekenden :-)

6 september 2017

Antwoord van Belugi.dk

1000 tak "kunde". Det luner rigtig meget på en ellers meget travl onsdag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt sted at handle

5 september 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak bp - det luner rigtigt meget. Vi arbejder på, at være en 5-stjernet virksomhed for alle.

Mange venlige hilsner

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering

24 augustus 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak tak - det er det vi arbejder på hver dag - og vi bliver rigtig glade, når vores kunder kan mærke det.

Belugi

Super service. Varerne modtaget allerede dagen efter 😊

12 augustus 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak Ginna - det luner rigtig meget for os alle, der arbejder på at give en 5-stjernet oplevelse!

Belugi.

Det var første handel med Belugi, virkede meget professionelt.

11 augustus 2017

Antwoord van Belugi.dk

1000 tak John. Hver gang vi får 5 stjerner, bliver vi superglade - det giver en rigtig god fornemmelse for os alle og giver stor arbejdsglæde kan jeg love dig!

Tip-top

Tip-top! Dejlige varer og hurtig levering

3 augustus 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak Sarah. Det luner for os alle her hos Belugi!

God oplevelse med webshoppen

God og hurtig service. Modtog pakken dagen efter bestilling. Produktet levede også op til min forventning. Jeg vil helt sikkert anbefale belugi.dk til andre.

26 juli 2017

Antwoord van Belugi.dk

Tak Sofie - det er vi rigtig glade for og vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til begrebet "Fantastisk kundeservice" :-)

Lynhurtig betjening

Bestilte legetøjet mandag eftermiddag. Kunne lege med dem tirsdag aften. Fuld tilfredshed på alle måder.

25 juli 2017

Tak - det luner :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.