Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klart min favorit butik! Jeg elsker at komme i butikken i Skagen, der er de lækreste varer! Ynglingstøjet denne sommer har været hør skjorte med tilhørende shorts 🤩 -og en smuk blomst i håret🌸 J... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Det er godt nok noget andet end at gå i Magasin :-)" Fantastisk service på alle niveauer <3

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Kledingwinkel voor grote maten

Geschreven door het bedrijf

Siden 1995 har Benedikte Utzon designet luksuriøse kollektioner med lang levetid til stil- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Og det bliver vi ved med.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Det er godt nok noget andet end at gå…

"Det er godt nok noget andet end at gå i Magasin :-)"
Fantastisk service på alle niveauer <3

28 november 2025
Logo Benedikte Utzon

Antwoord van Benedikte Utzon

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet vores service som noget helt særligt – vi gør os umage for at skabe en personlig og nærværende oplevelse, hver gang.
Vi er utrolig glade for, at du valgte os, og vi håber, du får masser af glæde af dit køb.

De varmeste hilsner,
Team Benedikte Utzon

Klart min favorit butik

Klart min favorit butik!
Jeg har selvfølgelig også flere skindbukser og en rulam fra butikken -ren luksus.
Personalet er altid søde og imødekommende -en skøn butik at besøge ❤️

2 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop haft en helt igennem…

Jeg har netop haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Benedikte Utzon – og det skyldes især Heidi, som gav en service i absolut topklasse! Selvom jeg handlede online, føltes det som om, jeg stod fysisk i butikken. Heidi var imødekommende, professionel og yderst engageret i at sikre, at jeg fik den helt rigtige vejledning og oplevelse.

Det er sjældent at møde så dedikeret en medarbejder i servicebranchen – hendes passion og opmærksomhed på detaljer skinner virkelig igennem. Jeg følte mig set og hjulpet hele vejen, og det gjorde en kæmpe forskel.

Heidi fortjener den største ros, og jeg kan varmt anbefale hende og Benedikte Utzon – både butikken og servicen er i en klasse for sig!

10 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Navnet Benedicte Utzon

Jeg har for mange år siden købt en del fra Benedicte Utzon, men har ikke gjort det længe, da jeg er i tvivl om det virkelig er hende der står bag designet? Det kan virke fjollet, men dette betyder noget for mig.
Hvis man er designer og stolt af det man laver, hvorfor bruger man så ikke sit eget navn i stedet for at overtage en andens navn?
På den måde udnytter man jo bare, at den anden har gjort al benarbejdet. Jeg kan kun tolke det som at det handler om penge, og ikke om stolthed over ens eget design. Derfor er jeg utryg ved at handle på denne side. Det må da også være ubehageligt for den pågældende designer... Vær sød at skrive et betryggende svar til mig, og de andre kunder. M.v.h. Lotte

3 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice

Opdatering:
Jeg endte med at køre en sag i forbrugerklagenævnet, og igennem hele processen har sælger været tavs. Han mødte ikke op til et indlended online mæglingsmøde, og der er ikk blevet svaret skriftligt på nogle af de spørgsmål eller kommentarer, som er blevet indgivet ifm. sagen.
Jeg har skulle sende bukserne til en sagkyndig på Fyn, som har lavet en rapport over hvordan skaden kunne være opstået, og som i store træk slog fast, at bukserne havde en fabrikationsfejl.
Sidste dag inden fristen for kommentare og indvendinger udløb, tilbød sælger at lade købet gå tilbage. Der var på daværende tidspunkt gået langt oevr et år siden jeg startede min klagesag, og sælger har på INTET tidspunkt stillet sig til rådighed for dialog af nogen art - der har bare været radiotavshed.

Han ringede mig nu op, og spurgte om jeg så ikke nok ville slette min anmeldelse på Trustpilot - det virkede til at ligge ham mere på sinde end det faktum, at han har solgt mig en defekt vare, og har trukket processen omkring refundering i langdrag til det sidste.
Ikke et ord om processen, ikke et ord om beklagelse eller en undskyldning...

Og jeg opdaterer naturligvis gerne anmeldesen, så den er nuanceret ift. at sagen nu er afsluttet, og jeg har fået mine penge retur.

Min oplevelse af ringe "kundeservice" og et bevidst forsøg på at undgå at skulle forholde sig til sag, tilbagebetaling eller klage overhovedet, står dog ved magt, og jeg vil klar tanbefale ALLE at gå en stor bue udenom både butik, brand og ejer!
---------------------------------

Originalt indlæg:

Jeg fik et par læderbukser til 4.000 dkk af min mand i julegave.
De startede med at gå i stykker meget hurtigt efter, og ejeren insisterede på personligt at tage dem med tilbage til fabrikken da han alligevel skulle afsted, istedet for at give mig et par nye bukser. Bukserne kom tilbage 3 uger senere, og jeg har brugt dem som man normalt bruger læderbukser, dvs. ca. en gang om ugen, og ikke i sommermånederne.
Da jeg tager dem frem til denne sæson, efter at de har ligget i skabet i et par måneder henover sommerne, gik bukserne i stykker bagpå. Skindet er sprækket og bukserne kan ikke bruges som de er.

Jeg indleverer buksern i butikken, men får at vide, at chefen skal kigge på dem.
Herefter bliver jeg ringet op af ekspedienten, og får at vide, at chefen har sagt, at bukserne er for slidte til at de vil refundere købet eller give mig nogle nye.

Det vil jeg naturligvis ikke acceptere, da det er et par meget dyre buker, og de er under 2 år gamle, og de har ikke været brugt udover hvad man kan forvente som normal brug.
Jeg beder derfor om at chefen ringer direkte til mig, så vi kan tale samme.

Han ringer mig op og meddeler mig, at jeg har slidt bukserne for voldsomt, og at det ikke har noget med bukserne at gøre. Han vil ikke konktretiere hvad "for voldsomt slid" er.
Jeg svarer ham, at så må hans bukser jo være af for ringe kvalitet, hvis almindelig brug vurderes at medfører så voldsomt slid på så kort tid, og at der i så fald ikke er en ordentlig sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Og ift. brugen kan jeg ikke se, hvordan man kan bruge et par skindbukser "forkert"... som alle andre kommer jeg et ben i det ene bukseben, og et ben i det andet bukseben, inden jeg lukker dem.

Status er, at jeg har et par meget dyre skindbukser, som jeg ikke kan bruge, og at butikken nægter at refundere købet eller erstatte bukserne med et nyt par, selvom bukserne har vært behæftet med fejl fra start af, og at bukserne er købt for under 2 år siden.

Super dårlig oplevelse, vil ikke anbefale nogen at købe deres skind-varer der - jeg tager den videre til Forbrugerrådet

25 oktober 2023
Logo Benedikte Utzon

Antwoord van Benedikte Utzon

"Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse. Vi har allerede behandlet sagen grundigt internt og ud fra vores bedste vurdering afsluttet den. Vi har derfor ikke mulighed for at tilføje yderligere.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover."

Dejlig oplevelse

Tak for fantastisk god service til Lasse i Købmagergade som gjorde min dag til en dejlig oplevelse
Dejligt sted at handle! Tusinde tak

31 augustus 2023

Uovertruffen service

Jeg bestilte en vest til min hustru i forkert størrelse. Den returnerede jeg efter jul og bad om en anden størrelse. Den var i restordre, men firmaet har fulgt ordren til dørs 100% og holdt mig orienteret hele vejen. Kan kun anbefale Benedikte Utzon - også servicen i deres butik på Købmagergade er uovertruffen!

14 januari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvaliteten Harmonere ikke med pris

Købte for et par måneder siden et par smukke cashmere strikbukser på hjemmesiden. Bukserne kostede 1800 kr. kvaliteteten lever ikke op til prisen, der er allerde kommet hul i bukserne og de fnuldre rigtig meget. Ærgeligt når man tror man køber en god kvalitet

30 augustus 2022

Dejlig oplevelse

Det er en skøn oplevelse at shoppe hos Benedikte Utzon i Skagen. Fremragende kundeservice og skønne varer. Glæder mig allerede til næste gang jeg skal til byen.

8 augustus 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.