Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som efter en snor - passende mængde info undervejs, hurtig levering og skøn oplevelse med at åbne kassen der var SÅ fint pakket - varerne var fuldstændig som beskrevet. Kan kun anbefale NBM ❤️... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte super lækre håndsprit. Ordren var klar til afhentning samme sag og pakket fint ind med en personlig hilsen. Meget gennemført - stor anbefaling herfra 💙

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter jeg modtog min ordrebekræftelse pr mail har jeg ikk hørt fra dem igen! Jeg har ikke fået mine vare! De tager ikke telefonen når jeg ringer, svare ikke på sms eller mail! Så holder jer langt væ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Hos Nordic By Me finder du tøj og tilbehør til kvinden, der sætter pris på lækkert tøj og tilbehør alt sammen i skønne kvaliteter, der skal fungere i en hverdag. Stilen er tidsløst, med få og skønne detaljer og farverne er enkle skabt i naturlige og lækre materialer. Desuden finder du hos Nordic By Me håndplukket interiør til hjemmet, der afspejler den rolige, lyse nordiske stil hvor jordfarver møder himmel og hav.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Rigtig god oplevelse.

Jeg skrev til kundeservice, at jeg gerne ville have ordren asap, da det var til en fødselsdagsgave - samme aften blev den pakket og to dage efter fik jeg den med gls 👍🏻 Og så havde de endda pakket gaven ind i pænt papir.

Rigtig god oplevelse.

4 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilbageholder ulovligt penge! Sletter min anmeldelse på fb og blokerer mig for at undgå negativ omtale! Pas på!

Ringe kundeservice!
OBS: husk at tjekke, om I får den oprindelige fragt retur når i returnerer hele ordren - de kender ikke lovgivningen og jeg har fortsat ikke fået alle mine penge!

Har i slut maj bestilt en drikkeflaske, men ved modtagelse skruer låget dog ikke super godt. Jeg kontakter dem, men hører først noget 5 dage senere, hvor de skriver at den må jeg tage med producenten.
Jeg afventer, men hører intet fra producenten. Kontakter Nordic By Me igen i mandags, en uge senere, for hvis der ikke sker noget ifht reklamation vil jeg bruge min returret for på den måde at få mine penge retur. Men de svarer ikke før jeg rykker igen 4 dage senere. Da de endelig svarer, svarer de egentligt ikke på mit spørgsmål om at anvende min returret - men skriver, at de da kan rykke producenten for svar... En helt vildt træls og lang proces, som ikke burde være kundens problem, men derimod et ansvar nordic by me tog på sig - det er trods alt dem der udbyder varen gennem deres virksomhed, og burde altså ikke være mit problem at vente på en reklamation.

Fordi jeg ikke magter mere bøvl, endte jeg med selv at betale retur på 56 kr! De sender så pengene for varen retur, men fratrukket den oprindelige fragt, hvilket er ulovligt. Kunden skal efter forbrugeraftalelovens §22 have fragten retur ved returnering.

Efter denne oplevelse har jeg givet dem dårlig anmeldelse på fb, hvilket har resulteret i, at de nu har slettet den og blokeret mig.

Handler aldrig her igen, og vil anbefale andre at lade være.

16 juni 2022
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig modtaget mine vare eller fået sva!

Så holder jer langt væk fra denne hjemmeside!

10 juni 2022
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og dejligt at mærke det er en lille butik, der sætter stor pris på at man handler hos dem.

6 juni 2022

Lees meer over geverifieerde reviews.