Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og humoristisk betjening og meget imødekommende. Lækker mad og drikke. Kan varmt anbefale denne lækre café.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen bare perfekt! Virkelig fede varer. Elsker især de håndlavede unika ting. Virkelig god og solid indpakning. Fik virkelig en følelse af at blive behandlet specielt. (Så jeg lagde en o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I har en super flot hjemmeside, med skønne miljøbilleder og mange fine varer :-) Vi har netop modtaget trævarerne fra jeres eget Unika design, både fra Flame- og Rustic serien. 3 helt unikke og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til More Living ♥ More Living er en livs lang drøm, som langt om længe udleves. Efter mange år i mediebranchen jagtes drømmen nu om, at skabe et unikt og lækkert bolig- og fashion univers til modebevidste kvinder. Hos More Living vil du kunne opleve mange lækre og kendte brands, som vi nøje har udvalgt. Vi har taget udgangspunkt i de luksus ting, vi ikke selv kan undvære. Men hos More Living vil du kunne opleve noget helt specielt! Nemlig smukt unika træ-design fra eget værksted. Et lille familie fortagende, hvor vi ikke går på kompromis med design, pris og kvalitet. More Livings mål er, at tage sine egne produktbilleder, så du som kunde kan få en bedre helhedsoplevelse af vores produkter samt blive inspireret - og måske få den følelse af styles du absolut ikke kan undvære i din hverdag. Men More Living, er intet uden dig! Derfor gør vi os ekstremt umage for at møde vores kunder i øjenhøjde. Vores passion er, at give den absolut mest personlige og bedste oplevelse via shoppen, trods vi ikke står ansigt mod ansigt med dig som kunde. Hvis er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end du har spørgsmål til en specifik vare, ønsker hjælp til indretningen af dit hjem eller noget helt tredje. Vi mener det virkelig, når vi siger, at vi er her for dig! ♥ Vi glæder os til at byde dig velkommen. Gå på opdagelse i vores magiske univers og se et flot udvalg af smukt interiør, der skaber hygge og stil i din indretning- samt farverigt og lækkert tøj!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Super expensive

I arranged initial appointment to understand their scheme for 40% off whereas i felt time wasting as each door and window is super expensive. Cost to change all windows and doors will cost fortune. Its misleading advert and actual prices are informed at the end like a surprise.

6 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og meget venlig betjening

Hurtig og meget venlig betjening. Meget hjælpsom ved spørgsmål. Hurtige svar.
Gode produkter.

13 april 2023

Kære Lilli,
Mange tusind tak for dine søde og flotte ord, det går lige i hjertet ;-)

Maden, Stemningen og Betjeningen i top

Maden, betjeningen og stemningen er helt i top og 100% en køretur fra København værd, hvis man skal have en god frokost ude af byen.
Kan klart anbefale en Croque Madame med spejlæg og en smoothie "On the side" Latten og dagens bagværk var også høj klasse!

18 maart 2023

Altid hurtigt og personligt

Altid hurtigt og personligt. Hele Simones univers er fyldt med inspiration.

7 februari 2023

Kære Kristina,
Hvor er jeg bare SÅ glad for, at høre du er vild med vores/mit univers!❤️ og ikke mindst din oplevelse hos os, er gået efter bogen. Jeg glæder mig til, at kunne servicere dig en anden gang.

Kære Ida,
Mange tusind tak for dine rosende ord, det betyder simpelthen så meget.❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supergod service og hurtig levering.

12 januari 2023

Kære Lotte,
Mange mange TUSIND tak for dine flotte ord, det sætter vi virkelig pris på! Vi glæder os til, at give dig den samme oplevelse en anden gang ❤️

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering
Og fin tilbage svar

18 december 2022

Kære Lone,
Hvor er vi bare glade for, at høre du har været tilfreds med vores levering og service - sådan skal det nemlig også være, når man handler her hos More Living.
More Living ønsker dig et lykkebringende nytår❤️🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Måtte købe en sæbe holder mere

Måtte købe en sæbe holder mere, så vi nu både har den på badeværelset og i køkkenet ❤️🌟 fantastisk service, hurtig levering og skøn hjælp og inspiration. 💫

19 december 2022

Kære Louise,
Sikke en flot anmeldelse og tak for dine søde ord ❤️
Dejligt at høre du er glad for din sæbeholder og den pynter fint på dit badeværelse.
More Living ønsker dig et godt nytår 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering 👌

19 december 2022

Kære Mikkel,
Hvor er jeg glad for, at høre du har været tilfreds med din ordre og alt er kørt efter bogen.
Godt nytår til dig ;-)

*****

Hurtig ekspedition og varen lever op til mine forventninger

11 december 2022

Kære Inge,
Mange tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for, at høre du er tilfreds med din flotte sæbeholder fra More Livings eget design.
Du ønskes en dejlig jul❤️

Kære Cecilia,
Dejligt at høre du er tilfreds med din ordre og leveringen har leveret op til din forventning.
Du ønskes en dejlig jul❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service hos moreliving

Altid god service hos moreliving , Simone er noget af det sødeste som altid står klar til at hjælpe! ❤️ Også har de jo bare de lækreste vare!

28 november 2022

Kære Trine,
WOW, sikke nogen flotte og rosende ord, tusind tak for det.
Vi er glade for du har været tilfreds med, at handle hos os og glæder os til, at kunne servicere dig en anden gang❤️

Flot website

Flot website, med en masse personlighed. Flot indpakket :)

1 december 2022

Kære Michelle❤️
Tusind tak for din anmeldelse og dine søde ord!
Vi er super glade for du bemærker indpakningen og ikke mindst vores personlige udtryk ;-)

Smagfulde sager til hjemmet

Smagfulde sager til hjemmet og hurtig levering 🤩

25 november 2022

Kære Bettina,
Sikke fine ord, tusind tak! Dejligt du kan lide vores sortiment og ikke mindst for hurtige levering❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simone yder den bedste service

Simone yder den bedste service, svarer hurtig, god vejledning & super sød.
Kan klart anbefale og handle hos moreLiving.

5 november 2022

Kæreste Yildiz,
Tusind tak for dine søde og rosende ord, det er jeg utrolig glad for ❤️
Kh Simone // Team MoreLiving.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.