Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte pc via bruttolønsordning hos Orkla DK. Leverandør kan ikke levere bestilte, men Benefix er begyndt at trække pengene. De lover men intet holdes. Et rimeligt dårligt personalegode.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

min opsigelse/flytning fra firmaordning til privat var gået skævt hos Yousee/tdc-erhverv - de ville ikke hjælpe. Fi så fat i Jill på telefonen, så satte skub i sagen med det samme, og det blev fulgt t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Benify da det viste sig, at jeg over en periode på ca. 2 år havde betalt for en fast-IP adresse, som ikke var blevet modtaget. Da det var over bruttolønsordning kunne en almindelig refu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super service! Jeg har i lang tid haft betalt bredbånd gennem firmaet, men grundet besværligheder med bogførelse har jeg ikke fået refunderet min udgift (min egen dovenskab), Mark fra Benify l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Geschreven door het bedrijf

Fremtidens arbejdsgiver, giver medarbejderne mere frihed og fleksibilitet. Vi laver de bedste og simpleste løsninger til håndtering af medarbejderfordele, og gør dig til en mere attraktiv arbejdsgiver.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service i forbindelse med…

Super service i forbindelse med bestilling af medarbejder køb.

27 februari 2023

Kære John

Mange tak for din anmeldelse og ros.
Det er vi meget glade for.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bara fysiska kvitton accepteras

Under all kritik att man 2023 måste skicka in kvitton fysiskt.. Har bara varit anställd 2 veckor på detta företag som har samarbete med Benify, men kan redan säga att det kommer bli svårt att registrera mina friskvårdsval och kanske leder till att jag avstår att idrotta på grund av detta. Förstår inte all bra betyg här. Snälla motbevisa mig.

16 februari 2023

Hi Daniel

This is the Trustpilot page for Benify in Denmark. Please create this review of the correct Trustpilot page: Benify.se in order to get feedback/response to your review.

All the best,

_____

Hi again Daniel

Have you seen our reply?

_____

Dear Daniel

I can see, that you now have made the review on the correct platform (Benify Sweden).
Could you please remove this review from here, since we are the Danish department, without influence to the experience you had in Sweden.

Thank you.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hjælpsom service af Benify

God og hjælpsom service af Emilie og Mette hos Benify.
Selvom det tog lidt tid, før mobilen var på lager og kunne sendes, blev jeg hele tiden orienteret om, hvor langt tid, jeg kunne forvente, der ville gå. Jeg fik også tilbudt mobil i anden farve, så jeg kunne få mobil hurtigere.

12 februari 2023

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse og stjerner. Det er vi utrolig glade for.
Vi sørger for os rosen gives videre! :)

Hurtig og effektiv hjælp

Jeg fik hjælp til at løse en misforståelse med Fitness World. Hurtigt, effektiv og hjælpsom. Mange tak.!

12 februari 2023

Hej Chaver

Mange tak for stjernerne.
Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Omvendt "klage"...

Jeg vil gerne ”klage” over at det går alt for hurtigt med fremsendelsen af min telefon. I havde lovet at det ville ske d. 5.2, men nu kom den allerede d. 2.2 – altså kun 2 dage efter min bestilling og hele 3 dage før forventet…

DET GÅR ALT FOR STÆRKT 😊

Najjj.., mange tak for hurtig ekspedition og god service…!!! 👍

1 februari 2023

Hej Danny

Mange tak for din anmeldelse.
Den bringer smil frem hos os, her på kontoret.

Vi er "rigtig kede af", at det hele gik så hurtigt.

Du ønskes en dejlig dag fra

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hurtig support

18 januari 2023

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores support.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De hjalp mig med det samme

De hjalp mig med det samme og problemet fandt sin løsning. Kollegaen, der tog opkaldet var venlig og overskudshavende og som sagt meget vidende og hjælpsom.

15 januari 2023

Hej Micahel

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.
Det betyder meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst hjælpsom og ansvarlig support.

Yderst hjælpsom og ansvarlig support.
Fedt at have firmarabatter på en app.

27 december 2022

Hej Bojana

Tak for 5 stjerner, det betyder meget.
Det glæder os at du er glad for rabatterne og vores app.

5 Stjerner til Mette Bysing Larsen

5 Stjerner til Mette Bysing Larsen

Ingen udfordringer, nem kommunikation og hurtig respons.

6 januari 2023

Hej Ferhat

Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for hjælp fra deres support

Havde brug for hjælp fra deres support-funktion og de var hurtige til at svare og fulgte op på sagen. Godt tilfreds!

21 december 2022

Hej Ulrik

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi virkelig glade for.

God weekend fra

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun haft gode oplevelser gennem årerne

Gennem årerne har Benify ydet en god og professionel service. I år sikrede de at min bestilte pakke nåede frem i tide, da et track # ikke var nået frem til mig. Efter kontakt til Benify blev det klaret.

21 december 2022

Hej Peter

Mange tak for både stjernerne og de rosende ord. Det værdsætter vi!
Vi er glade for, at din pakke kom frem til dig.

Positiv oplevelse

Emilie er fantastisk serviceminded og en stor hjælp. Super support.

28 december 2022

Hej Pernille

Mange tak for din rosende anmeldelse. Vi sørger for at roserne kommer videre til Emilie.

Fantastisk hjælpsomhed

Jeg havde bestilt et forkert tastatur til min nye iPad og Mette fra Benify var super hjælpsom med at kontakte og overtale leverandøren til at jeg kunne få det ombyttet.

Virkelig god oplevelse.

28 december 2022

Blev mindet om

Blev mindet om, at jeg skulle hente mit køb, men havde ikke fået oplysninger fra Postnord :(
Emilie fra Benify sende mit T&T nr. lynhurtigt, så jeg kunne spore min forsendelse.
Hurtig og god kundeservice

26 december 2022

Hej Thomas

Tak for stjernerne og anmeldelse.
Vi er glade for, at Emilie kunne hjælpe og pakken, trods alt, nåede frem til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gennem mit arbejde købt…

Jeg har gennem mit arbejde købt forskelligt hardware via bruttolønsordning. Jeg har haft enestående god oplevelse af support funktionen som meget hurtigt fik sporet mine pakker og sendt mig bekræftelser på at de var leveret.

God oplevelse!

22 december 2022

Hej Carsten

Mange tak for stjernerne. Det betyder meget for os.
Det glæder os, at du har fået den support du behøvede og at pakkerne er landet hos dig.

Track and trace nummer

Jeg havde lagt en bestilling ind og fik derefter intet Track and trace nummer. Men jeg fik et hurtig svar med mit T&T nr og med god service :-)

18 december 2022

Hej Joachim

Vi er glade for, at kunne hjæpe dig, og vi håber at pakken snart lander hos dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gretful for all the help

I was late to renew a subscription for different reasons and they provided me with all the help I needed and even more.
I am greatful for everything they did for me.

20 december 2022

Hi Oier

Thank you very much for the stars and the review. We truly appreciate it.
We are happy that we were able to help you with the gross benefit order.

Happy Holidays from

Kun positive oplevelser

Jeg undrede mig over manglende track&trace på mit personale køb, så jeg skrev en nysgerrig mail om de kunne se hvor langt den var. Jeg fik hurtigt en mail med en kort beklagelse og kort efter endnu en ny mail med at leverandøren fik den sendte med det samme. Alt er godt, har kun haft positive oplevelser med Benify.dk

19 december 2022

Hej Louise

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse med os og vores kundeservice.
Det betyder meget for os.

Benify.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.