Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte pc via bruttolønsordning hos Orkla DK. Leverandør kan ikke levere bestilte, men Benefix er begyndt at trække pengene. De lover men intet holdes. Et rimeligt dårligt personalegode.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

min opsigelse/flytning fra firmaordning til privat var gået skævt hos Yousee/tdc-erhverv - de ville ikke hjælpe. Fi så fat i Jill på telefonen, så satte skub i sagen med det samme, og det blev fulgt t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Benify da det viste sig, at jeg over en periode på ca. 2 år havde betalt for en fast-IP adresse, som ikke var blevet modtaget. Da det var over bruttolønsordning kunne en almindelig refu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super service! Jeg har i lang tid haft betalt bredbånd gennem firmaet, men grundet besværligheder med bogførelse har jeg ikke fået refunderet min udgift (min egen dovenskab), Mark fra Benify l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Geschreven door het bedrijf

Fremtidens arbejdsgiver, giver medarbejderne mere frihed og fleksibilitet. Vi laver de bedste og simpleste løsninger til håndtering af medarbejderfordele, og gør dig til en mere attraktiv arbejdsgiver.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Benify.dk stod for en perfekt…

Benify.dk stod for en perfekt håndtering af medarbejder bredbånd efter Stofa og Århus Antenneforenings samarbejde ophørte 1/12. Alt rullede med ny Fastspeed medarbejder bredbånds aftale på rekordtid allerede fra 1/12.

30 november 2022

Kære Bo

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for, at det hele faldt på plads, så du ikke stod uden bredbånd i december!

Mange hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hjælpsom og hurtigt svar

Meget hjælpsom og hurtigt svar. En fornøjelse når man selv er travlt optaget af arbejde 👍

21 november 2022

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner.
Det betyder meget for os.

Vh. Benify.dk

very helpful

They are very helpful with the questions and I always enjoy my discounts!! Emilie helped me so much!
Keep up the good work !!

17 november 2022

Hi Vasileia

Thank you very much for your review. We will make sure to pass on the praise to Emilie.

All the best,

Refundering

Virkelig god oplevelse fra Mette som var så hjælpsom med en refundering!

11 november 2022

Kære Reda

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.
Vi er glad for, at du har haft en god oplevelse.

Mange hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sendte en henvendelse om morgenen, fik hurtigt svar, og om eftermiddagen var der en løsning!
Egentlig var det jeg bad om lukket (muligt 2 gange om året) men grundet ny ansættelse åbnede de op for mig, super service!!! Jeg er meget tilfreds!
Jeg har bestilt internet og jeg sidder med følelsen af, at hvis jeg spørger Casper om han vil komme og montere det for mig, tror jeg sgu han siger ja :-)

3 november 2022

Hej Sofian

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi sørger naturligvis for at rosen kommer videre til Casper.

Rigtig god dag.

Vh. Benify.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Knöligt att behöva skicka in fysiska…

Knöligt att behöva skicka in fysiska kvitton 2022. Dyrt är det också (80 000kr för ca 70personer per år). Min arbetsgivare har gått ut benify och utökar vår friskvård med marginalen.

2 november 2022

Kære Daniel

Dog er vi Benify Danmark og derfor ligger din anmeldelse forkert.

Du bedes slette denne og ligge den over til:

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick and helpful customer support

Quick and helpful customer support. They were able to fix my mistake within less than 3h since raising it.

31 oktober 2022

Hi Jacek

thank you so much for your review.
We are happy that we were able to help you with your order.

All the best,

Responsive team - good service

Responsive team, that I have found very much focused on client service and helping me.

21 oktober 2022

Hi Frank

Thank you so much for your review.
We truly appreciate it.

Best regards,

Hurtig til svar

Hurtig til svar, tålmodig når jeg ikke var :)

14 oktober 2022

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Venlige hilsner,

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Bestilte en telefon for to måneder siden… vel og mærke en telefon du kan afhente i diverse butikker i dag, hvis du skulle have lyst.
Jeg har endnu ikke fået min telefon men betaler allerede for den.
Benify bruger en standard undskyldning om at verdensmarkedet er som det er og de derfor ikke kan levere… det hænger bare ikke sammen med at jeg kan gå ned om hjørnet og hente en tilsvarende telefon med det samme.
Oven i det er deres kundeservice absolut ikke værd at rose… de fylder dig med alle mulige gode historier for at købe tid.
Jeg har købt mit sidste produkt hos Benify… det er simpelthen ikke besværet værd.
Thomas Clausen

Update: efter min anmeldelse sendte Benify ganske rigtigt min telefon… jeg var taget på sommerferie i mellemtiden, hvilket resulterede i at min telefon blev sendt tilbage til Benify.
Efter min hjemkomst fra ferie gjorde jeg Benify opmærksom på at de nok skulle sende den igen.
Det resulterede i et tyndt svar fra deres kundeservice om at de ville sende den hurtigst muligt.
Det er så endnu ikke sket og jeg venter stadig her en måned senere :-/

Hej Thomas,

Vi beklager at kommunikationen fra vores side, har været mangelfuld.

Situationen er den, at når man bestiller et produkt via lønomlægning, vil dette typisk blive leveret i dagene omkring d. 1. (i dit tilfælde 1. juli).

Vi kan oplyse, at leverandøren Ingram Micro har afsendt dit produkt i dag, da det først kom på lager i går.

Når man køber produkter via en aftale om lønomlægning, er det et erhvervskøb, da det er din arbejdsgiver der ejer produktet. Derfor vil man nogle gange kunne opleve, at man kan købe det i en butik, selvom det ikke er en lagervare når der er tale om en erhvervsbestilling.

Vores Kundeservice gør hver dag deres bedste for, at besvare de henvendelser de modtager, og vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos dem.

Har du spørgmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice på support@benify.dk.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende kommunikation om forsinket levering

Har bestilt produkter (mobil, cover, airpods, Ipad og tastatur) via bruttolønsordning til levering 1/7-2022. Løntræk blev gennemført, men ingen produkter leveret den 1/7. Har nu været på posthuset 3 gange for at hente delleverancer (den 3/7, 4/7 og 5/7), og mangler fortsat en 4. tur for at hente det sidste. Dårlig (læs: ingen) kommunikation fra firmaet om forsinkelse i levering, eller hvad der skal afhentes.

Hej Allan,

Vi beklager at kommunikationen fra vores side, har været mangelfuld omkring levering af dit tilbehør.

Vi har fået oplyst, at din telefon er afsendt fra Ingram Micro d. 1. juli, og dit øvrige tilbehør er afsendt d. 5. juli.

Ingram Micro har valgt, at sende produkterne ud så hurtigt som muligt, og det betyder at der i visse tilfælde vil være delleveringer, hvis der også er bestilt tilbehør. Vi har sendt en mail til dig med din præcise leveringssituation.

Vi tager din feed-back til efterretning, og har i samarbejde med leverandøren afstemt de interne processer, så vi fremover undgår den manglende kommunikation.

Ingen anbefaling herfra.

Ingen anbefaling herfra.
Har foretaget bruttolønsbestilling i april måned med løntræk 1. juli.
Modtager del-levering den 5.7, hvor kun et minimum af de varer der er bestilt bliver leveret trods en følgeseddel hvor der fremgår levering af langt flere varer. Ingen info om status på manglende levering og hvornår de forventes leveret. Alt sammen selvom jeg er påbegyndt betaling. Benify har ikke styr på deres processer!

Hej Henrik,

Vi beklager at kommunikationen fra vores side, har været mangelfuld.
Vi har fået oplyst, at din telefon er afsendt fra Ingram Micro d. 1. juli, og dit øvrige tilbehør bliver afsendt efterfølgende.
Benify stiller en personalegodeportal til rådighed, hvor vi er administratorer på vegne af din virksomhed. Benify håndterer løntræk og bestillinger til de leverandører, som din virksomhed har valgt at tilbyde i en bruttolønsordning og dermed har en juridisk kontrakt med. I dit tilfælde er bestillingerne sendt til Ingram Micro, som er den største distributør af Apple produkter i Danmark og Europa.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds med håndteringen hos Benify

Tilfreds med håndteringen hos Benify, som har gjort alt, hvad de kan med at hjælpe mig, da der har været problemer med de afleverede produkter. De har dog lidt udfordringer med tilknyttet forsikring, som ikke er formår at vende tilbage, som Benity.dk gør. Tak Casper for din store hjælp :)

11 mei 2022

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse og vi er glade for at have kunne hjælpe dig. Vi sætter stor pris på din vurdering og tager også dine udfordringer til efterretning overfor vores leverandører og proces.
Du kontakter os blot en anden gang skulle der være noget.

Benify/Casper

Ingen anbefaling herfra

4 uger efter bestilling igennem Benify, og jeg har stadig ingen status fået på min ordre... hverken om afsendelse eller forsinkelse.

Ikke godt nok!...

Modtaget efter brok. Dog med defekt vare :)
(og nice med en Benify-medarbejder der kontakter ens kollegaer)

19 april 2022

Kære Khaled,

Vi beklager meget din oplevelse. Som vi efter din anmeldelse også gjorde dig opmærksom på, er dit køb sket igennem Benifys partner Crossroads, som er videredistributør af RayBan brillerne. Ligeså snart vi blev gjort opmærksom på det, tog vi fat i Crossroads, hvorfor de sendte dig varen efter en fejl i deres system. Jeg beklager meget at denne er defekt og du er velkommen til at kontakte Crossroads eller Benify for behandling af dette. Du blev også givet et par biografbilletter som kompensation for fejlen. Vi har ikke kunne se at du har kontaktet os direkte før din anmeldelse, og derfor har vi ikke haft chancen for at behandle din sag. Da vi bliver gjort opmærksom på det har vi løst det inden for 1-2 dage. Vi er virkelig kede af din oplevelse, men håber du føler dig velbehandlet da vi starter sagen.

Grunden til at vi kontakter din HR afdeling, er fordi det er vores samarbejdspartner, og de og vi står på måls for at give jeres virksomheds medarbejdere gode oplevelser med portalen. I samarbejde mellem jeres HR-afdeling og Benify er alle leverandøraftalerne indgået og Benify er leverandør af selve systemet, altså SaaS, hvorfor de også bliver orienteret om sådanne ting.

Vi beklager endnu engang, men håber på din forståelse.

Casper/Benify

BENIFY I NÖTSKAL

BENIFY I NÖTSKAL
Det svåraste företaget jag nånsin varit med om som anställd.
Förlängt anställning och fått ytterligare bidrag; första kvittot man skickade in var tio gånger mer än hela kostnaden man hade som friskvårdsbidrag; ringer in och ber dem pengarna man fått på grund av förlängd anställning och får höra att det inte går; trots att dem ser kvittot och har alla uppgifterna.
Tycker Göteborg stad ska avbryta samarbetet med Benify och välja ActiWay som är betydligt smidigare att använda.

28 maart 2022

Hej Dr. Jones,

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme. Omdömet nedan avser vår svenska sida. Om du har möjlighet får du gärna flytta ditt omdöme till benify.se istället så att din feedback hamnar rätt.

När det gäller ditt ärende nedan så har du fått korrekt information. Det är dessvärre inte tillåten att få ersättning för samma köp vid flera tillfällen. Det innebär att du endast kan få ersättning en gång för ett och samma köp, enligt Skatteverkets direktiv.

Det betyder även att man inte heller kan få ytterligare ersättning för ett tidigare inskickat kvitto, till exempel om arbetsgivaren höjer bidraget eller om man förlänger sin anställning.
Det nya bidraget behöver användas tills något annat.

Vi hoppas att du hittar något som du kan använda ditt resterande friskvårdsbidrag till under 2022. Om du önskar tips eller hjälp med detta, eller om du skulle behöva mer hjälp med ditt kvittoärende är du välkommen att kontakta vår customer service på nytt.

Allt gott.

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit bredbånd havde drillet et par dage

Mit bredbånd havde drillet et par dage. Efter et kald og snak med Matilde kom det hurtigt op at køre på 100% Tak!

21 januari 2022

Hej Hans,

Tak fordi du belønner Matildes hjælp med 5 stjerner :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget få butikker med meget små…

Meget få butikker med meget små rabatter. Du får mere ud af at snakke lidt pris med butikken direkte. Tidligere var de noget bedre, men det ikke værd at bruge tid på længere. Sørgeligt

10 november 2021

Hej Jesper,

Vi beklager meget din oplevelse med Benify. Dog vil vi gerne understrege, at der er på nuværende tidspunkt, er omkring 250 tilbud i benifyDeals univiseret. Ydermere har flere leverandører, såsom Menupay og Events & Oplevelser mange flere tilbud, som Benifys brugere eksklusivt kan benytte.

I portalen er det også muligt at forespørge nye leverandører, og vi kigger på hver og en for potentielt at få et samarbejde op at køre. Dog skal begge parter selvfølgelig være interesseret.
Vi prøver så vidt muligt at opdatere portalen med nye partnere kontinuerligt, i 2021 er blevet tilføjet omkring 100 nye partnere.

Om et par dage starter Black Friday, hvor yderligere rabatter og leverandører kan opnås, og vi håber du bliver glad for disse.

Vi håber, at vi fremover kan leve op til dine forventninger, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os på support@benify.dk.

super service!

super service!

Mark fra Benify løste det hele med et snuptag.
Jeg er svært tilfreds med endelig at kunne nemt og ubesværet få min firmagode.

På alle måder en positiv oplevelse at have kontakt med, 5 stjerner.

29 oktober 2021

Hej Lars,

Tusinde tak for dine rosende ord, som fluks er sendt videre til Mark.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlige, hjælpsomme og vender hurtigt tilbage

Som bruger gennem en del år har jeg ikke haft nogen grund til at klage. Det er venlige og hjælpsomme service folk og de vender hurtigt tilbage med et svar udfordringer man måtte have.

15 oktober 2021

Hej Janni,

Tusinde tak for din positive feed-back.

Benify

Lees meer over geverifieerde reviews.