Super fint telt. Alle aftaler overholdt, og udover det, kom I også med en yderligere løsning med en ekstra åbning. Tak for det bare fungerede. Mvh Teilgårdsvej 4 Ringsted
Lees wat reviewers zeggen
Vi lejede telt til vores datters konfirmation, og vi har været utrolig tilfredse med hele oplevelsen. Teltet var virkelig flot, rent og lækkert, og alt stod klar som aftalt. Opsætningen gik hurtigt og... Toon meer
Bookede telt med gulv, borde og stole til vores datters konfirmation d. 9/5. Teltet blev sat op 3 dage før. Super venlige folk og rigtig god kommunikation. Telt og især stolene var rigtig fin kvalitet... Toon meer
Super flot telt og generelt lækkert udstyr (borde, stole, partycoolers, popcornmaskine, slushicemaskine, lyskæder mv.) til vores firmasommerfest. Rigtig god og nem kommunikation op til festen - og i... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos os, kan du leje flotte hvide festtelte med og uden gulv til din næste fest. Vi udlejer også borde (aflange og runde), stole (banquetstole og meget bekvemme klapstole), diverse service, fadølsanlæg, popcornmaskine, lyskæder (både med hvide og kulørte pærer) og diverse tilbehør.
Contactgegevens
Byskovvej 9, 4100, Ringsted, Denemarken
- 41 66 55 61
- benlosefestudlejning@gmail.com
- benlose-festudlejning.dk
Vraagt klanten om een review
Super fint telt.
Super fint telt.
Tak for det bare fungerede.
Mvh
Teilgårdsvej 4 Ringsted
fantastisk service
Fantastisk god service, super imødekommende, hurtig og effektiv levering. kæmpe anbefaling herfra.
Super flot telt og god service
Rigtig god og nem kommunikation op til festen - og i det hele taget giver vi vores varmeste anbefalinger :-)
Flot rent telt
Vi skulle holde stor fest og bookede telt, service, borde og stole mv. hos Benløse Festudlejning. Super service og rigtig flot, rent telt :)
Fantastisk service og super erfarne med…
Fantastisk service og super erfarne med hjælp med alle detaljer man ikke selv lige tænker på. Lækkert materiel, nyt og flot at se på. 100% service levering, opsætning og afhentning. Tak!
Rent fint telt
Rent fint telt. Kom til tiden. Hurtig opsætning i god tid inden festen. Samme med nedtagning. Rare mennesker og god kommunikation.
Anbefales
Vi lejede 6 borde som stod klar til…
Vi lejede 6 borde som stod klar til afhentning på et aftalt tidspunkt 😊
Fine borde og god kommunikation med Benløse Festudlejning.
Fantastisk service og de har alt til en…
Fantastisk service og de har alt til en god fest. Stolene med polstring er virkelig gode at sidde i. Alle tingene blev leveret til aftalt tid hvor vi ville have det stående. På dagen havde vi fortrudt vi ikke havde lejet varmeblæsere, vi skrev til dem og der var ingen problemer med at få det med også.
Tak for god service.
Tak for god service fra start til slut
Nemt og præcis som ønsket😁
Nemt at bestille telt og andet på deres side. Teltet bliver sat op på ingen tid og du bemærker slet ikke at de er der! De har virkelig styr på alt.. også med nedtagning! Kan varmt anbefales😁
Go service.
Udstyr af høj kvalitet og super service
Alt er foregået efter aftalen - super kvalitet telt, gulv, borde og stole
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Alle aftaler overholdt og hurtigt svar ved henvendelser. Telt, service mv er pænt. Kun ros herfra😊
Super nemme at lave aftaler med
Super nemme at lave aftaler med, er mega imødekommende, når man fx fredag aften ikke synes, man har bestilt saft nok - det stod klar til afhentning lørdag morgen! Mega god service
Blev leveret som aftalt og det lejede…
Blev leveret som aftalt og det lejede var bare i rigtig god stand. Stor anbefaling herfra.
Super kvalitet og virkelig gode priser
Super kvalitet og virkelig gode priser. Rigtig god kundeservice og alt har klappet. Kæmpe anbefaling herfra!
God service og høj kvalitet
Vi lejede telt, borde, stole og service hos Benløse Festudlejning til vores fest, og vi har kun positive ting at sige. Opsætning og nedtagning af teltet blev udført meget professionelt, og alt blev leveret som aftalt. Borde, stole og service var rene og velholdte, og kommunikationen gennem hele forløbet var nem og behagelig. Det gav os ro til at fokusere på festen, velvidende at alt det praktiske var i gode hænder. Vi kan varmt anbefale Benløse Festudlejning til andre, der ønsker pålidelig service og høj kvalitet.
Altid god og høflig betjening.
Altid god og høflig betjening.
Teltet er i en lækker kvalitet og fremstår altid pænt og rent.
De varmeste anbefalinger.