Anderhalf jaar geleden een tapijt gekocht. Na een klein jaar kwamen er nog draden uit Heb daarover gereclameerd maar benuta gaf als antwoord dat ik buiten de garantie periode zat. Er komen nu n... Toon meer

Vloerkleed veel mooier en betere kwaliteit dan verwacht voor een lage prijs van nog geen 100 euro. Kleuren super mooi en zacht voor de voeten. Fijne bezorging door GLS tijdstip werd goed aang... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vloerkleden en tapijten online kopen. Top Merken ✓ 100% Tevredenheidgarantie ✓ Altijd de laagste prijs | benuta

3,7

Gemiddeld

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Op 1 mei een vloerkleed besteld waarvan…

Op 1 mei een vloerkleed besteld waarvan de levertijd ca 5 dagen zou zijn. Vervolgens krijg ik op 7 mei dat het vloerkleed onderweg naar mij is. Echter via de knop 'zending volgen' staat dat de bestelling vandaag, op 13 mei, enkel nog is verwerkt en niet is verzonden.

Tweemaal telefonisch geprobeerd de klantenservice te bereiken, maar die gooien de telefoon er op via een automatisch bandje met de boodschap dat 'het te druk is'.

Momenteel dus geen idee van de status van mijn bestelling en de klantenservice is niet te bereiken. Heel slecht!

13 mei 2025

Netjes opgerold geleverd gekregen.

Ik las hier dat veel vloerkleden opgevouwen verstuurd waren. Schrok hiervan, maar ik had het al besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik vandaag een heel netjes en super ingepakte rol met plastic en daarover karton, zelf met eind’kapjes’ aan beide einden van het opgerolde vloerkleed. En dat terwijl het een vloerkleed van 240x340cm is. En ziet er qua kwaliteit heel goed uit, ook de foto’s van de site komen overeen. Dus ik ben super tevreden over deze levering van benuta!

10 mei 2025

Top kleed

Top. Iowa kleed grijs besteld voor buiten. Kwam idd in een doos maar ligt meteen prima plat. Lekker zacht aan de voeten. Ik ben blij.
Vlotte verzending. Werd netjes op de hoogte gehouden. Met een week in huis.

30 april 2025

Belachelijk

Belachelijk! Een tapijt, kussen en onderkleed besteld. Geleverd in 2 pakketten. De 3 items in 1 pakket terug gestuurd, retourkosten hiervan waren €39.80. Absurd!

17 april 2025

Moderne kwaliteit, goede service

Deze winkel biedt moderne producten van goede kwaliteit aan. Ik heb herhaaldelijk besteld en was altijd tevreden. Ik moest laatst iets voor een andere kleur ruilen en de service was vriendelijk en heeft binnen een normale tijd mijn vraag opgelost.

14 april 2025

Snel geleverd

We hebben maandag een grote tapijt besteld, 3 bij 4 meter, vrijdag was hij binnen. De prijs-kwaliteit verhouding klopt. Al in al, tevreden.

21 maart 2025

Belachelijke retourkosten en korting kwijt

Ik stuurde mijn kleed terug en dat kon alleen voor het werkelijk belachelijk hoge retourbedrag van € 19,99. Bovendien vervalt nu ook mijn kortingscode van 15%. Dus voel me dubbel geript. Laatste keer dat ik bij Benuta heb gekocht.

14 februari 2025

Wauw zo een mooi tapijt

Wauw zo een mooi tapijt!Stevige verpakking, tapijt was supergoed beschermd.Verzending via GLS was goed en steeds goed geïnformeerd over levering.

21 februari 2025

Buitenkleed besteld

Buitenkleed besteld. Na eerdere reacties dat het kleed opgevouwen ipv opgerold verzonden wordt, contact gehad met de klantenservice. Vriendelijke email met uitleg waarom opgevouwen teruggekregen. Vandaag kleed ontvangen, ziet er echt schitterend uit! Exact als op de foto's, zeer mooie kleuren en goed afgewerkt. Heel blij mee. Was flink afgeprijsd, dus zeer goede deal voor een groot buitenkleed.

27 januari 2025

Dropshipper

Nu 2 weken geleden besteld maar nog steeds geen tapijt , klantenservice zegt dat ze achterstand hebben vanwege de kerstdrukte
Ik denk dat ik met een dropshipper te maken heb ,helaas ben ik er ingestonken
Te weinig reviews van vorig jaar ,reviews zijn van 2020 en om te huilen !!

22 januari 2025

Rocco crème vloerkleed

Onze vloerkleed rocco crème is een plaatje in onze woonkamer! Wat een prachtige stof! Pilt niet, makkelijk schoon te houden en dankzij de onderkleed blijft op zijn plek zitten. Na een paar weken intensief gebruik door ons- en wij hebben een hond thuis en 2 kinderen- kan ik alleen maar positieve review achterlaten

10 januari 2025

Een tapijt met prachtige print, maar wel met haken en ogen... e

Een tapijt van 160x235 opgevouwen in een doos. Niet te begrijpen. Heb de ergste vouwen er met een stoom apparaat uitgestoomd. Zojuist dubbelzijdig tapijt tape gehaald en daarmee het tapijt glad getrokken... Want het bleef een golvend en rommelig tapijt... Daarnaast komt het van een plek waar flink gerookt wordt. Echt smerig. Het is dat de print van het kleed zo tof is! Dus uiteindelijk, als de vieze rooklucht eruit getrokken is, zal ik er heel blij mee zijn.

20 december 2024

Betaald via IDeal en niets geleverd…

Betaald via IDeal en niets geleverd gekregen. Klantenservice beweert dat ik met creditcard betaald heb. Dit is absoluut niet waar. Inmiddels 3 weken verder, geen geld terug en geen kleed. Klantenservice is ook waardeloos. Reageren niet of nauwelijks. Heb mijn bankafschrift gestuurd en nog beweren ze dat de betaalwijze niet correct is en dat ik mijn geld vanzelf terugkrijg. Inmiddels heb ik nietbezorgd.nl ingeschakeld.

18 oktober 2024

Tapijt ziet er goed uit

Tapijt ziet er goed uit. Bestelling ging snel. Helaas past de kleur niet. Ik volg de procedure voor de retourzending (19,90 per pakket). Ik vul het retourformulier in. Helaas er ging iets mis, neem contact op met de klantenservice. Ik vul het formulier voor de klantenservice in. Helaas, dit kan niet zonder account. I wil een email sturen. Helaas, dit kan niet, alle email van Benuta is no-reply. Dit betekent dat ik weer een half uur bezig ben voor het retour.

13 oktober 2024