Anderhalf jaar geleden een tapijt gekocht. Na een klein jaar kwamen er nog draden uit Heb daarover gereclameerd maar benuta gaf als antwoord dat ik buiten de garantie periode zat. Er komen nu n... Toon meer
Buitenkleed besteld. Na eerdere reacties dat het kleed opgevouwen ipv opgerold verzonden wordt, contact gehad met de klantenservice. Vriendelijke email met uitleg waarom opgevouwen teruggekregen. Vand... Toon meer
Onze vloerkleed rocco crème is een plaatje in onze woonkamer! Wat een prachtige stof! Pilt niet, makkelijk schoon te houden en dankzij de onderkleed blijft op zijn plek zitten. Na een paar weken inten... Toon meer
Vloerkleed veel mooier en betere kwaliteit dan verwacht voor een lage prijs van nog geen 100 euro. Kleuren super mooi en zacht voor de voeten. Fijne bezorging door GLS tijdstip werd goed aang... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vloerkleden en tapijten online kopen. Top Merken ✓ 100% Tevredenheidgarantie ✓ Altijd de laagste prijs | benuta
Hohe Straße 87, 53119, Bonn, Duitsland
- support@benuta.com
- benuta.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prachtig kleed
Mooi kleed van goede kwaliteit en snelle levering. Ik ben zeer tevreden!
goedkope troep
goedkope troep, het tapijt is van erg slechte kwaliteit en is erg dun het voelt dus niet echt als een tapijt. Veder ziet de kleur op de foto er heel anders uit dan in het echt. Als je dan wilt retouren mag je €20 EURO BETALEN om het terug te sturen wat absurd is aangezien de verzendkosten €3 euro zijn wat neerkomt op 1/3 van de aanschaf prijs.
Snelle levering en mooi tapijt
Snelle levering en mooi tapijt. Een tevreden klant hier.
Benuta heeft een heel mooi assortiment…
Benuta heeft een heel mooi assortiment aan tapijten. Ik was op zoek naar een tapijt voor in de hal. Heel blij mee.
beautiful products
Great discounted products, beautiful designs and very good quality!
Snel en betrouwbaar
Fijne website en de bestelling was binnen een paar dagen binnen. Besteld het hoogpolig vloerkleed Tacoma 240x340 cm. Een fijn en mooi vloerkleed, ben erg tevreden.
NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT…
NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT meer dat ik bij deze winkel nog wat bestel!!!!!!! Ik ben al 3 hele dagen thuis moeten blijven voor de levering van het vloerkleed waardoor ik niet naar mijn kantoor kon en dus ook inkomsten heb moeten missen! Vandaag zou het zeker geleverd worden en weer niks! Ze komen nu morgen, verwachten dat ik nog een keer een dag niet naar kantoor ga! Complete onprofessionele bedoeling, ronduit schandalig! Hoe kan je zo met klanten omgaan! Een zeer ontevreden klant!
Zeer tevreden
Super makkelijk bestelling geplaatst. Zeer snel geleverd. Hele mooie kwaliteit tapijt.👍👍
Nuttige review
Je moet 10 euro verzendkosten betalen maar het is wel heel erg snel geleverd. Helaas toch vergist in de maat, omruilen kan niet. Je moet opnieuw bestellen. Waardoor je 20 euro retour kosten betaald en daarna weer 10 euro verzendkosten.
Prima betaalbaar vloerkleed
Voldoet aan verwachtingen, alhoewel het altijd lastig is om woonaccessoires online te kopen. Dochter is er blij mee maar moet wel antislip onder.
Top kwaliteit en super service!
Klantenservice zeer meedenkend, 2 mooie kleden ontvangen. Beide overtroffen de verwachtingen, heel mooi, degelijk! Bedankt!!
Hele snelle verzending.
Hele snelle verzending.
Super mooi tapijt voor zijn geld.
Kleed stinkt.
Kleed stinkt.
Heb dit kleed nu een paar dagen liggen, wel een mooi kleed, maar de hele woonkamer stinkt. Er hangt een hele sterke geur aan dit kleed.
Vlotte afhandeling levering
Weer een correcte levering van een mooi kleed.
Ik heb gisteren een heel mooi buiten…
Ik heb gisteren een heel mooi buiten kleed ontvangen dat ook heel erg goed verpakt was.
Perfect
Keurig verpakt, prima kleden en netjes en schoon, konden het zo neerleggen en precies volgens de foto’s op de site
Het vloerkleed is perfect
Het vloerkleed wat we uitzochten was in de aanbieding en was helemaal zoals gedacht: prachtig en past perfect!🤩