1 ster is nog teveel. Ze brengen te veel in rekening, maar hun e-mailadres is onbereikbaar. Je mail (6 inmiddels) krijg je steeds als "niet afleverbaar" terug en verder kun je op geen enkele manier... Toon meer

Product besteld, maar nog niks ontvangen. 31 mei al besteld. Meteen een mail dat het is betaald. Via PayPal en het zou 31.95 zijn inclusief verzenden en ze houden 38.95 af. Dag erna een mail ze zijn... Toon meer

Wel betaald niet ontvangen. Krijg mail telkens terug als niet bezorgd. Met geen mogelijkheid contact te leggen.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goede service.

Ik kan deze site aan een ieder aanbevelen, goede service

17 augustus 2016

Uitstekende klantenservice

Heel goede klantenservice. De tegels die ik bedsteld heb waren goedkoopst in deze shop. Alles is prima verlopen. Datum en uur van levering goed afgesproken. Chauffeur heeft prima geholpen om de tegels naar binnen te brengen. Ook bij een nabestelling meteen opvolging en binnen een dag geleverd!

9 augustus 2016

Klantgericht

Ik moest tot 2x toe lijm bijbestellen en er is gezorgd dat ik deze lijm beide keren snel geleverd kreeg zodat onze tegelzetter door kon werken. Veel dank daarvoor!

30 juli 2016

Langere levertijd zonder communicatie.

12-06 een kraan besteld, verwachte levertijd de 27e. Dit werd wel direct aangegeven. Ondertussen is het 02-07 maar nog geen kraan of bericht gehad.

2 juli 2016
Logo Bestelshops.nl

Antwoord van Bestelshops.nl

Beste heer de Vries,

Onze excuses voor het ontbreken van de communicatie.
Onverhoopt heeft uw kraan een iets langere levertijd gehad dan verwacht.

Uw bestelling wordt vandaag bij u aangeboden door PostNL.

Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag!

Team Bestelshops.nl

Prima kwaliteit, prima klantenservice

In februari hebben wij 2 doosjes tegels besteld bij besteltegels.nl, onderdeel van bestelshops.nl. Omdat we nogal wat te doen hadden in ons nieuwe huis zijn we pas in juni aan de tegels toegekomen. Ze zijn perfect, precies wat we verwachtten, echter de onderste 15 uit een van de doosjes waren gesneuveld. Bestelshops doet niet moeilijk, en medewerker Richard haalt het onderste uit de kan om tot een oplossing te komen. 3 dagen later mogen we tegen een zeer gereduceerd tarief een vervangend doosje komen ophalen. Goeie oplossing. Dank!

14 juni 2016

Slechtste online aankoop ervaring tot nog toe

Ik bestelde de cinewall op bestelshops.nl omdat de prijs een stuk lager lag dan bij concurrenten. Na de bestelling kreeg ik een bericht van bestelshops dat de prijs op de website niet de juiste prijs was (door een probleem met de website) en de reële prijs hoger lag. Men wilde alsnog de cinewall leveren voor een meerprijs van 100 euro. Desalniettemin ik een overeenkomst had voor de lagere prijs kon ik begrip opbrengen voor de situatie en stemde ik in. Twee weken later kreeg ik bericht dat mijn cinewall geleverd was in Terneuzen. Mijn vader en ik reden naar Terneuzen (vanuit West-Vlaanderen, België) om de cinewall op te halen maar aangekomen bij Logus - De Hoop konden ze mijn bestelling niet terugvinden in hun magazijn. Na meer dan een uur wachten kwamen ze tot de vaststelling dat de cinewall nog niet geleverd was. Toen ik cinewall contacteerde met de vraag als ze als toegeving de cinewall niet wilden leveren in België zodat ik niet nog eens die afstand moest doen was hun antwoord kort, zakelijk en negatief. De week nadien ben ik dan nog maar eens naar Terneuzen gereden om de bestelling op te halen.
Toen ik de cinewall in elkaar stak merkte ik dat er een productiefout in de decoset zat. Bij twee platen waren de inkeping verkeerd gezaagd waardoor de platen niet juist konden worden ingeschoven. Na wat geknutsel en aanpassingswerk is het alsnog gelukt. Dit was helaas niet alles. Toen ik de lichtset wou monteren merkte ik dat 2 van de 4 lichten gebroken waren en dit was zeker niet door mijn eigen toedoen. Ik bracht bestelshops.nl hiervan op de hoogte met de vraag of ze mij twee nieuwe lichten konden opsturen maar ik heb tot op heden nog geen antwoord gekregen.
Ik begrijp dat er al eens iets kan verkeerd lopen maar dan verwacht ik dat dit begrip van twee kanten komt en er enige vorm toegeving wordt gedaan door de verkoper. Dit was bij bestelshop.nl zeker niet het geval.
Wat klantgerichtheid betreft is er zeker nog ruimte voor verbetering.

13 juni 2016
Logo Bestelshops.nl

Antwoord van Bestelshops.nl

Beste heer Velghe,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij hechten hier veel waarde aan.

Wij betreuren het ten zeerste dat er diverse zaken zijn misgelopen bij uw bestelling.
Helaas zijn wij voor de levering afhankelijk van derden, maar wij zullen er alles aan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Wij begrijpen dat u niet tevreden bent en bieden u dan ook graag kosteloos 2 nieuwe lampen aan.
Deze zijn vandaag overgedragen aan de pakketdienst en zullen naar verwachting morgen bij u aangeboden worden.

Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag.

Team Bestelshops.nl

Middelmatige service

Levertermijn niet als aangegeven en bericht van vertraging werd pas geleverd na eigen vraag. Status ook niet te volgen op website. Dus trage maar correcte levering (na 20d).

3 juni 2016

Cinewall

Lange levertijd en moest zelf achter de cinewall aangaan waar die bleef terwijl op de website staat dat bestellshop contact op zouden nemen over de levering .

25 mei 2016

mening

hebben zelf na datum van geplande levering moeten informere na de levering.

24 mei 2016

Goede producten, prijs en levering

De producten zijn goed, prijs is lager dan bij de meeste winkels. Netjes geleverd. Informatie op de site is soms wat onduidelijk doordat bijvoorbeeld de besteleenheid ontbreekt (bestel je M2's of pakken en hoeveel zit er in 1 pak?).

13 april 2016