Besteonderdelen - Netherlands Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Product zondag besteld, alles was in voorraad. Verzending zou binnen 1-2 werkdagen moeten zijn. Nu 3 dagen later nog niets gehoord en ook niet verzonden. Ook valt er nauwelijks contact te krijgen. Hee... Toon meer

Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... Toon meer

Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... Toon meer

Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles prima in orde

14 februari 2022

Hello Mic,

We really appreciate you taking the time to leave us a 5 star review, thank you.

Tankdop met sleutels

Snelle levering en een uitstekend product, verzendkosten wel pittig maakt het aantrekkelijk om een echte winkel te bezoeken!

11 februari 2022

Dear Jan,

It's great to know that you were pleased with our service, and we would like to take this opportunity to thank you for taking the time to write a review.

Besteonderdelen Team

Levering duurde voor mijn telang

Levering duurde voor mijn telang , wist niet dat het uit het buitenland zal komen als ik het had geweten had ik het hier niet besteld.
Want had het artikel met spoed nodig.
Waarom nl achter de website als het niet uit nederland komt.

13 januari 2022

Hi Nel,
We're sorry about that.

Please, note that address information and contact details can be found on our website: https://www.besteonderdelen.nl/over-ons.html
Available goods are dispatched within 1-2 working days from the payment receipt.

If there is anything we can help you with, please feel free to contact us on trust@besteonderdelen.nl. We'll be glad to assist and change your opinion about our service.

Geen contact

Geen contact, geen leveringsupdate niks!
Waardeloos bedrijf!

7 januari 2022

Beste Wesley,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij betreuren ten zeerste dat onze service heeft helaas geen betere indruk achter kunnen laten.

Graag zouden we een alternatieve oplossing willen bieden en hebben uw beoordeling intern doorgezet naar de Kwaliteitscontrole Afdeling zodat er contact met u opgenomen kan worden.

Het lijkt op dropshipping

Het lijkt op dropshipping. Ruitenwisser besteld op 28-12 en werd geleverd op 5-1 omdat de ruitenwisser uit Polen kwam. Ook zat er een doos omheen waar wel 10 ruitenwissers in kunnen. Ik zou het bedrijf niet aanraden als je snelheid gewend bent.

5 januari 2022

Beste Vince,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren ten zeerste dat onze service heeft helaas geen betere indruk bij u achter kunnen laten.

Uw beoordeling is doorgezet naar de Kwaliteitscontrole Afdeling zodat er een alternatieve oplossing geboden kan worden.

Alles klopte.

4 januari 2022

Dear Henk Groot Wassink,
Thank you for your kind feedback.
We're happy to be of a good service for you.

Best regards,
Besteonderdelen team

Snel en vertroulijk

27 december 2021

Hello Civak,

Dear Jan Meyer,
Thank you for your kind feedback.
We're happy to be of a great service for you.

Best regards,
Besteonderdelen team

Het is naar wens verlopen

Het is naar wens verlopen. Het was snel geleverd. Top

22 december 2021

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.

Besteonderdelen Team blijft eraan werken om de beste service aan onze klanten te mogen leveren.

Samen maken we Besteonderdelen nog beter!

Beste Tomasz,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Besteonderdelen doet zijn best om de kwalitatieve service aan onze klanten te mogen leveren en stellen uw feedback zeer op prijs.

Gewoon prima.

3 december 2021

Beste Erik,

Super service

Super service. Een aanrader

1 december 2021

Beste Albert,

Besteonderdelen Team

De eerste bestelling bij Beste…

De eerste bestelling bij Beste Onderdelen.
Het viel mij op dat de bestelling er binnen een week was. Dat was ik van Autodoc niet gewend. Dus erg fijn geregeld . Zelfs als je ziet dat het via Polen gaat in plaats van Berlijn.

24 november 2021

Beste Gerrie,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

BesteOnderdelen zorgt ervoor dat bestellingen zo snel mogelijk bezorgd worden.

Uw beoordeling is doogezet naar de Kwaliteitscontrole Afdeling zodat er contact met u opgenomen kan worden.

Beste klant,

Het is een eer voor ons om zo hoog door u beoordeeld te worden.

Besteonderdelen team werkt eraan om de beste service aan onze klanten te leveren en stellen uw mening zeer op prijs.

We zijn u altijd graag van dienst!

Snel geleverd

Lange levertijd.
Onderdelen beschadigd

10 november 2021

Beste Rafal,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren ten zeerste dat onze service heeft helaas geen betere indruk bij u achter kunnen laten en bieden onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Uw beoordeling is doorgezet naar de Kwaliteitscontrole Manager zodat er een alternatieve oplossing geboden kan worden.

Beste Martin,

Het is een eer voor ons om zo hoog door u beoordeeld te worden.

Besteonderdelen werkt eraan om de beste service aan onze klanten te leveren en stellen uw mening zeer op prijs.

Onze team is u altijd graag van dienst!

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Besteonderdelen werkt eraan om de beste service aan onze klanten te mogen leveren en stellen uw mening zeer op prijs.

We zijn u altijd graag van dienst!