De website is erg overzichtelijk en makkelijk. Het bestellen ging goed. De levering absoluut niet, via een van hun leveranciers. Daarover heb ik een klacht ingediend. Wat mij betreft nog steeds 5 ster... Toon meer
Ruime keuze in het assortiment en daarin zijn we goed voorgelicht. Levering is netjes en soepel verlopen
Voor het eerst besteld bij bestratingsmarkt.com. Keurig bedrijf, indien een probleem, hebben ze een oplossing, vriendelijk en netjes aan de telefoon..... alles netjes via de mail of telefonisch. Ze... Toon meer
Vorige week 300 bandjes en 10 hoeken besteld. Vandaag keurig geleverd gekregen. Ik heb even getwijfeld omdat ik op Google best wat negatieve reviews las maar de order toch door gezet en absoluut geen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestrating voor je straatwerk nodig? Kies voor Bestratingsmarkt.com. ✓Levering 5 dagen door heel Nederland ✓Straatwerk met laagste prijs
Kamperzijweg 6, 8181 NC, Heerde, Nederland
- bestratingsmarkt.com
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering.
Top personeel!!
Goede kwaliteit.
Top service
Top service! Goed geholpen aan de telefoon echt een aanrader!
Bestelling gedaan bij deze winkel
Bestelling gedaan bij deze winkel. De mensen daar denken graag mee en zagen dat ik iets verkeerds had besteld. Na een telefoontje was de bestelling aangepast ! Super zaak ! Heel fijn. Dank jullie !
Fijn geholpen door Elwin!
Fijn geholpen door Elwin!
Hij heeft alles tot in puntjes geregeld en is daarin fijn in de communicatie.
Top bedrijf!
Top kwaliteit!
Wij hebben afgelopen jaren meerdere malen straatwerk laten bezorgen door bestratingsmarkt. Iedere keer was de levering snel, volledig en het materiaal dat is geleverd is van goede kwaliteit!
Goede afspraken en levering
Goede afspraken en levering, dat is altijd fijn en goed kwaliteit 👍, wij moeten met het materiaal werken dus moet gewoon goed zijn 👍 , en ook de snelle service top en het mee denken 💭 is ook fijn ,
Wat stenen besteld bij deze top firma
Wat stenen besteld bij deze top firma, heb ze afgehaald waarbij ik super ben geholpen door het personeel achter de balie, super vriendelijke heren vooral die ene met het petje op
Zeer slechte service en communicatie
Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Er is mij beloofd dat mijn tegels deze week geleverd zouden worden, maar dat is niet gebeurd. Er is niet eens de moeite genomen om mij hiervan op de hoogte te stellen. De medewerkers lijken wel tijd te hebben om hier positieve reviews over zichzelf te schrijven, maar zijn te beroerd om gewoon te reageren op mails van klanten. Dit zegt veel over hoe ze met klanten omgaan. Echt teleurstellend.
Kortom: slechte communicatie, slechte service, en totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.
We zullen zien of ze hun verantwoordelijkheid nemen en het geld terugstorten.
Goed bedrijf met goede medewerkers mee…
Goed bedrijf met goede medewerkers mee denkend met de klant en goede producten echt een aanrader
Helaas geen fijn bedrijf
Helaas geen fijn bedrijf
Geen duidelijkheid over de levertijden, voorraden en geven niet thuis na betaling. Geen reacties op mail of WhatsApp als je al betaald heb. Als je je geld terug wil hebben na annuleren moet je hiervoor vaak bellen en zeuren of een advocaat inschakelen. Reviews een 8,9 dat kan simpelweg gewoon niet met zo'n Anti klantvriendelijk bedrijf.
Op de site staan prijzen die achteraf hoger blijken te zijn of artikelen die niet leverbaar zijn maar die je wel besteld hebt. Niet 85% goedkoper maar duurder uiteindelijk. In ruil daarvoor bestellen ze een andere tegel voor je die je niet hebt uitgezocht. Ze moeten nog een hoop leren over gastvrijheid en klantvriendelijkheid.
5 dagen levertijd van artikelen die op voorraad zijn nou vergeet het maar wacht al bijna 3 weken op een deellevering die bij aankoop al voorradig was. Nee die levering komt niet want die zou al terugbetaald zijn🤯 omdat ik deze zou hebben geannuleerd. Nooit een annulering voor dit artikel gedaan en is ook nooit gecrediteerd, dus wil mijn betaling terug, gek hé. (inmiddels betaald)
Wil je belazerd worden bestel dan je spullen bij dit bedrijf. Een dikke 0 voor dit bedrijf. Zo slecht maak je ze zelden mee!!!
Te aanvulling mocht iemand deze willen bestellen,
De GeoCeramica 60x60x4 Skolleville Rotterdam is inderdaad niet meer in het assortiment. Wassink bestratingen meldt dat dit product uit het assortiment is gegaan in 2023.
Teleurstellend
We hadden een simpel step stone monster besteld. Eerlijk is eerlijk. De communicatie voorafgaand aan het afhalen verloopt professioneel maar daar stopt het. Vandaag woensdag de 28e mei rond 16.00 uur de tegel opgehaald maar wat schetst onze verbazing? In het hele pand van tig m2 is 1 medewerker aanwezig die, nadat we al 10 minuten hadden gewacht, 20 minuten nodig had om de tegel te vinden. Ondanks zijn pogingen om een collega erbij te roepen is dat niet gelukt. O ja ...we hebben wel medewerkers gezien maar die gaven aan dat er zo iemand bij ons zou komen en vervolgden hun weg. Wat een amateuristisch gedoe. Dikke hulde overigens voor de medewerker die ons heeft geholpen en er volledig alleen voor stond. Wij hebben met je te doen maar komen hier helaas niet weer anders dan de tegel terugbrengen die wij hebben betaald. Ook dat hadden wij anders aangepakt. Bestratingsmarkt heeft volgens ons terecht het imago van een discounter. Je moet geen haast hebben maar wij zijn er klaar mee. Jammer omdat wij ook op zoek waren naar nieuwe deuren die daar ook worden geleverd maar ja.... als dit de service is laat dan maar.
Kortaf en onbetrouwbaar
Ik nam contact op met het bedrijf omdat ik op zoek was naar betontegels met een kabelgoot. Op de website werden de tegels aangeprijst met 47,95 euro per m2. Ik heb 7 tegels van 30x30cm nodig dus het totaalbedrag zou dan neerkomen op 34,52 euro. Dat leek me heel laag vandaar dat ik het via de app navroeg. De manier waarop werd gereageerd was ronduit vervelend. In plaats van te erkennen dat op de website een verkeerde prijs vermeld was werd kortaf gereageerd en mij verteld dat ik de website maar even moest “refreshen”. En toen zag ik dat de beprijzing was aangepast. Waarom dan niet even netjes gemeld dar er een fout is gemaakt? Deze manier van communiceren geeft een heel vervelend en onbetrouwbaar gevoel. Ik ga voor mijn tegels dan ook liever naar een andere leverancier. Hier hoef ik geen zaken te doen.
Misleiding
Aanvankelijk leek bestratingsmarkt het juiste adres voor onze tegels, zij konden leveren voor een schappelijke prijs (dachten wij) dus uiteindelijk overgegaan met de aanschaf van een zwembad tegel met een recht neus van 7 cm. Omdat mij in het begin al veel onduidelijk was heb ik mij via app, mail en uiteindelijk een bezoek laten informeren. Tegel met rechte neus € 35 en tegel zonder € 28
De offerte gaf al aanleiding tot twijfel omdat er een exorbitant bedrag gerekend werd voor het verzagen van de tegels. Uiteindelijk besloten het zagen anders op locatie te regelen dus hebben wij alleen de tegels afgenomen. Omdat het allemaal redelijk vaag was heb ik op dat moment weer via app gevraagd te bevestigen dat ik een tegel met rechte neus ontvang voor €35 ook als ik besloot het zagen elders te laten doen. Dit werd wederom bevestigd. Daarom zijn wij overgegaan tot bestellen.
Wat ze wel goed regelde was het verzenden van de tegels, dat mag dan ook wel gezegd worden.
Aangezien de tegels naar een locatie in het buitenland gestuurd werden hebben wij de zending niet kunnen controleren.
Met de kennis van nu niet handig.
Op locatie geconstateerd dat er tegels gestuurd zijn zonder neus dus de variant van €28 ipv tegel met neus van €35
Dat is dus verschrikkelijk dit was namelijk niet onze wens en ook niet het doel van deze aankoop.
Dit heb ik vervolgens gemeld bij bestratingsmarkt die zeiden dat wij het allemaal verkeerd begrepen hadden, wat gewoon niet waar is, ik heb alles op mail en app waarin ik duidelijk alles gevraagd heb dit berust dus niet op een misverstand maar dit is misleiding.
In hun antwoord leek het nog alsof ze mee wilde denken aan een oplossing maar inmiddels is er volledige radiostilte!!
Zeker met alle verkregen informatie voel ik mij
misleid en kan daardoor dus geen goede review geven. Het enige wat ik kan doen is proberen andere kopers te
Informeren van deze manier van werken van dit bedrijf.
Snelle service en vriendelijk personeel
Ik heb een uiterst teleurstellende ervaring gehad met Bestratingsmarkt.com. Op 29 juli heb ik een bestelling geplaatst voor de keramische tegels en een deel betontegels voor oprit. Twee dagen na het plaatsen van de bestelling kreeg ik het bericht dat de keramische tegel Forza Antra uitverkocht was. Als alternatief hebben ze mij belooft een andere gelijkwaardige keramische tegel Kera Twice te leveren. Eigenlijk wilde ik de tegel hebben wat ik had besteld maar om de werkzaamheden door te laten gaan was ik genoodzaakt om een ander tegel te accepteren. Twee dagen later belde ik weer om te vragen wanneer een ander deel geleverd wordt, kreeg ik te horen dat dit ook niet beschikbaar is! Ongelooflijk!
Naar mijn vraag waarom telefonisch gezegd werd dat de tegels beschikbaar zijn (ook op hen website staat dat alle tegels voorradig zijn) kreeg ik telkens dezelfde vage antwoord. Uiteindelijk na ca 2 weken werd het eerste deel van de bestelling (helaas niet met de tegel wat ik wilde maar wel met vervangende) afgeleverd. Het andere deel tot op heden niet gekregen.
Ik heb herhaaldelijk contact opgenomen met het bedrijf via mail en telefoon. Ze begonnen mij de dure tegels aan te bieden, waar ik bijna €1.300 vooraf(!) bij moest bijbetalen bovenop wat ik al aan hen betaald heb €700. Ik heb geweigerd voor de tweede keer vooraf te betalen, alleen bij ontvangst van de goederen. Dan wilde ze opeens niet leveren. Verdachts gedrag. Dus ik heb weer gevraagd om de tegels uit de bestelling alsnog te leveren.
Door de schuld van de Bestratingsmarkt heeft het project meerdere weken stil gelegen met alle negatieve gevolgen van dien.
De communicatie is zeer gebrekkig en er lijkt geen enkele poging te worden gedaan om mijn probleem op te lossen.
Na weken van wachten heb ik uiteindelijk om een terugbetaling gevraagd. Ook dit verzoek is gedeeltelijk genegeerd. Ze hebben niet volledig bedrag terug betaald. Dit is ronduit onacceptabel en getuigt van zeer slechte klantenservice.
Ik zou Bestratingsmarkt absoluut niet aanbevelen. Het lijkt erop dat ze niet in staat of bereid zijn om hun verplichtingen na te komen. Als je waarde hecht aan je tijd en geld, zoek dan een ander bedrijf dat wel betrouwbaar is.
Meer dan verwacht, snel en goedkoop
In 2 werkdagen stonden de tegels al voor de deur. Zeer nette prijs en aantal m2 ruim naar boven afgerond! Bedankt!
Business Class Tegels!
Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuintegels en een uitmuntende service in Nederland, dan is Bestratingsmarkt.com in Heerde een absolute aanrader. Dit is niet zomaar een loze claim, maar een welverdiende erkenning op basis van een uiterst positieve ervaring.
Allereerst, het assortiment van Bestratingsmarkt.com is simpelweg verbluffend. Het brede scala aan tuintegels, beschikbaar in verschillende maten, kleuren en texturen, maakt het bijna een oneindige speeltuin voor elke tuinliefhebber. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een meer natuurlijke, rustieke charme, Bestratingsmarkt.com heeft het allemaal.
Wat echter echt indruk op mij maakte, was de kwaliteit van de tegels. In Nederland, waar het weer nogal wispelturig kan zijn, is het essentieel dat de tuintegels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen de elementen. De tegels van Bestratingsmarkt.com voldeden en overtroffen deze verwachtingen. Ze zijn robuust, kleurvast en onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat mijn tuin er door de seizoenen heen prachtig blijft uitzien.
Echter, het is de klantenservice die Bestratingsmarkt.com echt onderscheidt van de concurrentie. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gewaardeerd en gerespecteerd als klant. Het personeel is deskundig en enthousiast, klaar om advies en begeleiding te bieden zonder enige druk. Ze namen de tijd om mijn behoeften te begrijpen en hielpen me de perfecte tegels voor mijn tuin te vinden.
De levering was ook een hoogtepunt. In de huidige tijden, waar vertragingen en problemen in de toeleveringsketen gebruikelijk zijn, slaagde Bestratingsmarkt.com erin om alles soepel en op tijd te laten verlopen. De tegels werden veilig en zonder enige beschadiging afgeleverd, en de chauffeur was bijzonder behulpzaam en vriendelijk.
Samenvattend, mijn ervaring met Bestratingsmarkt.com in Heerde was niets minder dan uitstekend. Als u op zoek bent naar topkwaliteit tuintegels en een klantenservice die u laat voelen alsof u de enige klant bent, dan is Bestratingsmarkt.com de plek om naartoe te gaan. Het is zeldzaam om een bedrijf te vinden dat zowel in productkwaliteit als in klantenservice uitblinkt, maar Bestratingsmarkt.com doet dit met vlag en wimpel. Een absolute aanrader voor iedereen in Nederland die zijn tuin wil transformeren.
Groet, Edith
Dozenschuivers
Twee weken geleden bezochten we de locatie om tegels te bekijken, waar we vriendelijk werden geholpen door een medewerker. Na dat bezoek besloten we om online te bestellen, waarbij we extra betaalden voor de levering met een kooi-aap, zodat de tegels in onze achtertuin geplaatst konden worden. We hadden dit duidelijk aangegeven bij de bestelling.
Helaas kwam de chauffeur vandaag zonder de beloofde kooi-aap. Hij gaf aan dat dit niet de eerste keer was dat dit mis ging, wat ons enigszins verbaasde.
We boden zelfs aan om pallets te regelen en de tegels naar onze achtertuin te verplaatsen, zodat de chauffeur ze kon afleveren. Helaas bleek dit te tijdrovend te zijn voor de chauffeur, wat we begrepen gezien zijn strakke planning.
We hebben contact opgenomen met bestratingmarkt.com en aangegeven dat we de bestelling op deze manier niet konden accepteren. We merkten op dat de informatie op de website niet duidelijk genoeg was over de leveringsvoorwaarden. De reactie van hun kant was teleurstellend, aangezien ze ons de schuld gaven en beweerden dat we de enigen waren die dit probleem hadden, ondanks de opmerking van de chauffeur dat dit vaker voorkwam.
We stelden voor om de levering op een ander moment te regelen, waarbij we zelf voor pallets zouden zorgen. Dit voorstel werd echter afgewezen en we zouden opnieuw transportkosten moeten betalen, wat we niet eerlijk vonden gezien de kosten die we al hadden gemaakt (zoals het inhuren van een stratenmaker).
Uiteindelijk hebben we besloten om de hele bestelling te annuleren en zijn we nu op zoek naar andere leveranciers voor onze tegels. Wanneer een bestelling wordt geplaatst en er is betaald voor een kooiaap, terwijl dit blijkbaar niet mogelijk is, en als de bestelling aangeeft dat de levering in de achtertuin moet plaatsvinden, is het wenselijk dat het bedrijf contact opneemt met de klant om de beperkingen en mogelijkheden duidelijk te maken. Het lijkt er echter op dat Bestratingmarkt voornamelijk orders verwerkt en de uitvoering aan de leveranciers overlaat, zonder voldoende aandacht te besteden aan de specifieke vereisten van de klant.
Het is raadzaam dat Bestratingmarkt in de toekomst de bestellingen grondiger bekijkt en communiceert met de klanten om misverstanden en problemen te voorkomen. Als gevolg van deze ervaring ben ik niet van plan om hier nogmaals te bestellen, en ik hoop dat dit als een waardevolle les kan dienen voor anderen die overwegen om hier te bestellen
Fijne bezorging.
Fijn om eens een bedrijf/ bezorger te zien die mee denkt met de klant en in oplossingen denkt in plaats van " wat mag wel/niet" en "hoe kost het ons zo min mogelijk tijd, geld en moeite".
Goede bereikbaarheid. Doen wat ze zeggen. Op tijd. Vriendelijk. Goede prijs. Geen onaangename verrassingen.