Bestratingsmarkt Reviews 55

4,3

De website is erg overzichtelijk en makkelijk. Het bestellen ging goed. De levering absoluut niet, via een van hun leveranciers. Daarover heb ik een klacht ingediend. Wat mij betreft nog steeds 5 ster... Toon meer

Ruime keuze in het assortiment en daarin zijn we goed voorgelicht. Levering is netjes en soepel verlopen

Voor het eerst besteld bij bestratingsmarkt.com. Keurig bedrijf, indien een probleem, hebben ze een oplossing, vriendelijk en netjes aan de telefoon..... alles netjes via de mail of telefonisch. Ze... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestrating voor je straatwerk nodig? Kies voor Bestratingsmarkt.com. ✓Levering 5 dagen door heel Nederland ✓Straatwerk met laagste prijs

4,3

Uitstekend

Verkeerde tegels geleverd!

Verkeerde tegels geleverd!

Ik heb op de website van bestratingsmarkt terrastegels, opsluitbanden, blokken en big bag ophoogzand besteld.

Alles was volgens planning geleverd maar echter was er een groot probleem!

Ze hadden de verkeerde kleur tegels geleverd. Verkeerde artikel. Dit heeft de hovenier erin gemaakt zonder dat wij het zagen.

Zodra we het hadden gemeld gaven ze aan dat dit ons fout was? HUN HEBBEN FOUT GELEVERD!

Verder bieden ze geen enkel oplossing of compensatie aan. We zijn in de steek gelaten.

Ik zou geen zaken doen met dit bedrijf. Ze maken grote fouten en schuiven het naar jou toe!

15 mei 2023

STEENTJE BIJGEDRAGEN

Enige weken terug waren wij ons aan het oriënteren voor bestratingsmaterialen voor onze nieuwe woning in België.
Op een bepaald moment kwamen wij terecht op de site van “Bestratingsmarkt.com”.
Buiten het gemakkelijk zoeken op deze site, viel meteen op dat het bedrijf 6 dagen per week, o.a. telefonisch, bereikbaar was. Omdat er toch enkele specifieke vragen waren, heb ik contact gezocht. Ondanks het wat latere tijdstip op zaterdag, ben ik voortreffelijk geholpen en voor enkele antwoorden werd ik ’s maandags volgens afspraak teruggebeld.
Nadat de order geplaatst en betaald was, werd ineens duidelijk dat er productieproblemen waren met een bepaald artikel waardoor de levertijd werd vastgesteld op uiterlijk eind juni. Tussentijds werd dit zelfs aangepast naar half juli.
Omdat dit vanwege planningen en vakanties bijna onmogelijk werd, heb ik wederom contact met het bedrijf die alle begrip toonde voor de ontstane situatie.
Nog diezelfde dag kreeg ik antwoord waarbij de leverdatum naar 20 juni is verschoven.
De levering heeft nu inmiddels plaatsgevonden en daarbij kunnen de ingeschakelde personen alsnog hun beloofde werkzaamheden uitvoeren.
Wij kunnen uitsluitend aangeven dat zowel de verkoopafdeling van “Bestratingsmarkt.com” en de firma van Olst alsmede de chauffeur van het transport hun uiterste best hebben gedaan om een tevreden klant te krijgen. Uiteraard los van de degelijke kwaliteit van de geleverde producten.
Kortom: een degelijk bedrijf met een uitstekend product en een goede mentaliteit.

20 juni 2023

Ruim 2,5 week voor aflevering alles…

Ruim 2,5 week voor aflevering alles besteld en betaald. 2 Dagen voor levering kreeg ik een mail dat mijn bestelde tegels niet leverbaar waren! Snel nieuwe tegels uit moeten zoeken en helaas 4 kuub zand en tegels niet geleverd op de afgesproken datum! Stratenmaker kon niet beginnen. Levering ook in vieren afgeleverd. Slecht geregeld!! Veel excuses ontvangen dat wel.

3 april 2023

Keurige levering van opsluitbanden

Vorige week 300 bandjes en 10 hoeken besteld. Vandaag keurig geleverd gekregen. Ik heb even getwijfeld omdat ik op Google best wat negatieve reviews las maar de order toch door gezet en absoluut geen spijt. Keurig geleverd voor een hele goede prijs.

1 november 2022

Gehele bedrag van bestelling vooraf betalen als hovenier niet gewend en niet gewenst

Ik had als hovenier hier 700 M2 bestrating besteld. Ik ben niet gewend dit vooraf geheel aan te betalen. Een aanbetaling zijn we hoogstens gewend. Men wilde minimaal de helft van de bestelling vooraf betaald hebben. We hebben de opdracht ingetrokken en via onze vaste leverancier een alternatief voor de bestrating gezocht. Deze factureert zoals het hoort ons achteraf. Wel zo veilig gezien de huidige ontwikkelingen.

24 mei 2022

Wat een slechte service!

Wat een slechte service!! Levering was op zich goed, betonblokken netjes verpakt en juiste hoeveelheden. Kleinere spullen snel per post.nl bezorgd maar een big bag split was verkeerd. Het was grijs en wij hadden zwart besteld, ook een heel ander artikelnummer. Contact opgenomen maar eigenaar ging in discussie dat we het maar nat moesten maken dan was het ook zwart. Er zat volgens hem stof op. Het was gewoon verkeerd geleverd. Na lange mails en discussies wilde hij het schorvoetend omruilen. Geen excuses en wij hadden er geen vertrouwen meer in en hebben het verkeerde split maar gehouden....jammer!!!

22 augustus 2022

Waardeloze service!

Waardeloze service!

Spreek met de klantenservice af dat ik 3 leveringen zou krijgen. Had namelijk een flinke bestelling en kan op mijn adres niet alles kwijt. Uiteraard tegen extra leveringskosten. Dit alles bevestigd gekregen via de mail. De eerste levering ging perfect.

Echter bij afroep van de 2e levering krijg ik te horen dat er nergens terug te vinden is dat ik mijn bestelling in 3'en geleverd (de dame in kwestie was met vakantie) zou krijgen waarop ik de mails toestuur waarin dit wel degelijk is afgesproken.
Hierop krijg ik te horen dat de transporteur alles al op zijn vrachtwagen heeft staan en het de volgende dag (dinsdag) allemaal komt leveren. Hierop geef ik aan dat ik a)de levering op woensdag of donderdag zou krijgen en b) ik hier niet alles kwijt kan aangezien het dan gewoon op de autoweg staat en ik hierom dus een 3e levering heb afgesproken.

Was niks meer aan te doen en had simpelweg pech. Op mijn vraag waar ik dan alle stenen en banden zou moeten laten, kreeg ik het antwoord, ja geen idee wij zetten ze gewoon neer waar we een plekje zien en verder is het niet ons probleem.

Lang verhaal kort, bestel bij een ander. Bij dit bedrijf kan vooraf alles, tot er betaald en een "probleem" is, dan kan er opeens helemaal niks meer.

23 juni 2022

Eerste levering erg tevreden. Tweede levering erg teleurgesteld!!

Voor de tweede keer de zelfde tegels besteld. De eerste levering was echt perfect! De tweede levering waren de tegels hol of bol net hoe je het wil noemen. Er zat meer als een cm verschil in. Contact opgenomen en krijg terug dat dit normaal is. Vind dit erg bijzonder…het gaat om de tegel Cera Deco keramiek Belga Antiquato LUX 90x90x5. Als ze net als bij de eerste levering waren geweest had ik ze iedereen aangeraden maar na de tweede levering niemand. Zeker niet voor zo’n dure tegel!!
Heb een foto gemaakt. Jammer dat ik deze niet toe kan voegen.

16 juni 2022

Nooit meer hier bestellen!!!!!

Nooit meer hier bestellen!!!!!

Zelden zoiets gemeens meegemaakt! Begin september tegels besteld. Kreeg een dag van tevoren een mailtje dat de tegels niet meer bezorgd zouden worden. Ik heb helaas 5 weken op de tegels moeten wachten.

Helaas de stratenmaker af moeten bellen. Deze maandag zou ik de tegels eindelijk na 5 weken binnen krijgen. Kreeg vrijdag een telefoontje dat ze maandag alsnog niet komen. (Je betaald verdomme €95 aan bezorgkosten maar ze vertrikken het om die dag te komen. Waarschijnlijk kwam dinsdag toch beter uit, omdat ze zo bij meerdere mensen tegelijk kunnen bezorgen en zo makkelijk geld kunnen verdienen).

Via de klantenservice hebben ze vertelt dat de chauffeur “RUIM een half uur van tevoren” zou bellen, voordat hij aankomt in de straat. Ik kreeg 2 minuten van te voren een telefoontje met het antwoord dat hij er zo zou zijn.

Gewoon niet de afspraken nakomen maar zelf eigen regels maken schandalig! Ik had er niet bij kunnen zijn, want meneer had geen zin om eventjes te wachten voordat ik er zou zijn. Het is tenslotte hun fout dat ze zich niet aan de regels houden.

Vervolgens waren de tegels niet allemaal op de juiste plek gezet, waardoor de carport geblokkeerd was en ik dus mijn auto daar niet meer kwijt kon.

Hier en daar wat stenen die kapot geleverd zijn. Dramatische ervaring gehad met deze mensen. Voor mij NOOIT meer hier bestellen!!!!

Weet waar je iets besteld!! Je wordt zo bedonderd en bent €1000 lichter. Het boeit ze helemaal NIKS!
Bestratingsmarkt schaam je diep!!

5 oktober 2021

Zelden ben ik zo slecht behandeld

Zelden ben ik zo slecht behandeld. De tegels waren beschadigd geleverd. Het enige waar ze om geven zijn goeie reviews. Ze hebben het erg druk met bestellingen, zijn zgn onderbemand en hebben 0 tijd voor opvolging van problemen. Ze staan niet open voor een eerlijk verhaal.

13 september 2021

Keurig bedrijf !!

Voor het eerst besteld bij bestratingsmarkt.com.
Keurig bedrijf, indien een probleem, hebben ze een oplossing, vriendelijk en netjes aan de telefoon..... alles netjes via de mail of telefonisch. Zelfs het bezorgen verloopt keurig, nette vriendelijke bezorger !
Staat voor zijn producten en vriendelijk personeel.

23 juli 2020

Fijn bedrijf om te bestellen

Dubbelklinkers en Palissade Blokken besteld bij deze website.

In tegenstelling tot hun concurrent is de levering top geregeld. Dagkorting van 2% en gratis transport boven de 850 euro maken mij daarnaast ook een tevreden klant.

Prijs is prima in orde en kwaliteit is ook in orde. :)

14 juli 2020

Zeer postieve ervaring.

Supernet bedrijf! Goede informatie. Groot assortiment voor straatwerk, redelijke prijzen en vooral: superfijne klantenservice. NB. Alleen stenen van Tuinvisie kunnen worden geleverd met een kleinere vrachtwagen. Stenen van Excluton met een 18 meter lange trailer en die past niet in iedere woonwijk.

8 november 2019

Is dit jouw bedrijf?