Beter Horen - Velp Reviews 33

TrustScore 4 uit 5

3,9

Hoofdstraat 127, 6881 TG Velp, Gelderland, NL

Men neemt de tijd, luistert goed naar de klant, bied meerdere hoortoestellen aan om uit te proberen en geeft helder en duidelijk uitleg. Voor nazorg kan men altijd in filiaal terecht daar waar bij and... Toon meer

Je wordt goed geholpen door vriendelijke mensen die tijd voor je hebben, je adviseren maar de keuze aan jou laten, Ik ben zeer tevreden over de aandacht voor de intensieve hulp die ik nodig had. Bet... Toon meer

1. #4 van de 5 beste bedrijven in Audicien
  2. #3 van de 3 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

• Hoofdstraat 127, 6881 TG, Velp, Gelderland, Nederland

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Diverse malen teruggeweest steeds 30 km…

Diverse malen teruggeweest steeds 30 km rijden oorstukje weer niet moet weer opnieuw gedaan worden wij krijgen er een beetje genoeg van rekening al ontvangen uitstel van betaling aangevraagd geen antwoord ik ben boos!!!!!

9 juni 2026

Beste meneer Reerink,

We begrijpen uw frustratie over de herhaalde bezoeken en het onbeantwoorde verzoek. Het oorstukje is tevens ook een essentieel onderdeel, van uw hoortoestel deze moet goed passend zijn. Om te zorgen dat het geluid goed in uw gehoorgang komt. Uw eerste afdruk was niet goed passend, en moest helaas opnieuw gedaan worden. Alle facturaties lopen via infomedics. Als u een aanvraag voor uitstel van betaling heeft gedaan, en hier helaas nog geen antwoord op heeft gehad. Kunt u het beste contact opnemen met infomedics . Onze excuses voor het ongemak.

Beter Horen

Ben blij met de 3e set nieuwe oortjes…

Ben blij met de 3e set nieuwe oortjes kan vooral weer genieten van de muziek op de radio, de 2e set was na 10 jaar aan vervanging toe . Ze hebben me echter nooit in de steek gelaten, onderhoud in deze periodes (slangetjes e.d.) is altijd snel en goed verholpen door de medewerkers!
Aanmeten en instellen nieuwe oortjes gebeurde vakkundig met goede uitleg.
Hoorde nog weer scherper alleen bleken ze toch regelmatig hinderlijk te oversturen ondanks volume te verzwakken. Hiervoor terug na afspraak toen is door de medewerker via zijn computer iets bijgesteld en sindsdien perfect!

31 oktober 2025

Beste W. Bredius

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed en vakkundig bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Velp en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor en van uw muziek kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Ik ben inmiddels wat meer dan 5 jaar in…

Ik ben inmiddels wat meer dan 5 jaar in het bezit van een top hoortoestel via uw zaak aangekocht.
Via Beter Horen Doetinchem een aantal keren gevraagd of een nieuw toestel voor mij, ben dover links dan rechts, interessant zou zijn. Naar de mening van de technicus die me hielp zou er geen serieus verschil zijn.
Via mijn echtgenote, die ook doof is, kwamen we bij BH Velp terecht. De audicien hier dacht dat de laatste gehoorapparaten ook voor mij wel eens zouden kunnen helpen.
Twee weken gratis getest, daarna nog een week wisselend met het oude toestel en besloten op de aanbieding van BH in te gaan.
Na ongeveer een maand gebruik ben ik erg tevreden over de nieuwe toestellen. Ik versta beter, vooral met telefoneren.
Prima service geleverd door de audicien.

21 oktober 2025

Beste meneer van der Vlies,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Velp en dat u tevreden bent met de nieuwe hoortoestellen. Wij danken u voor uw jarenlange vertrouwen in ons en zijn blij om te horen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Goed geholpen

Goed geholpen, goed voorgelicht!

5 augustus 2025

Beste Marianne M. ,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Velp. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Beter Horen

Vriendelijke mensen die tijd voor je hebben.

Beter Horen ademt zorg en geen zucht naar geld.

24 september 2024

Beste meneer/mevrouw Kelderman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Velp en dat u tevreden bent met onze service en advies.

Beter Horen

afhankelijk van de behandelaar ten…

afhankelijk van de behandelaar ten aanzien van voorlichting en meedenken heb ik veschillende ervaringen.

28 mei 2024

Antwoord van Beter Horen - Velp

Beste , waar is de privecy waarborg,

Hartelijk dank voor uw review.

Beter Horen heeft kwaltieit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt natuurlijk voor ieder bezoek aan één van onze hoorwinkels. Wij stellen het daarom op prijs dat u uw ervaring met ons deelt.

Beter Horen

De servers in de winkel is prima

De servers in de winkel is prima en vriendelijk. De levering van materiaal gaat slecht. de helft wordt geleverd moet er weer een nieuwe afspraak worden gemaakt dan komt het dubbelt heel vervelend.

24 oktober 2023

Beste T.J.M. Vorselen,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen, Onze excuses hiervoor.
Uw review is intern bekend gemaakt. We zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. In ieder geval zijn we blij dat onze service naar wens is geweest.
U hoort snel van ons terug.