betterfitness.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop købt en vare hos betterfitness.dk Jeg købte nogle Bangles ankelvægte/håndledsvægte, hvor der medfulgte en praktisk lille "taske" til vægtene, så man altid kan finde dem samlet, i f.ek... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange hos BetterFitness. Lækker hjemmeside som er nem at navigere i og super kompatibel brugerflade på computer og smartphone. Hurtig og effektiv levering, som lige fra du h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt udstyr fra betterfitness.dk ad flere omgange, og det har altid været nemt og hurtigt. Kan særligt anbefales, hvis man dyrker CrossFit eller lignende funktionel fitness

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt grips og sjippetov af højeste kvalitet, som jeg er meget glad for! Jeg købte på baggrund af betterfitness’ guide begge gange, og er ikke blevet skuffet nogle af gangene. Begge gange kom v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedste service

Rigtig god service og behagelige mennesker👍🏼

24 november 2021

Kære Zelal

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi rigtig stor pris på.
Vi håber, at du bliver glad for dit køb :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt er par grips som har været…

Jeg har købt er par grips som har været brugt en gang og de er allerede ved at spække i læderet - jeg spurgte om det kunne være rigtigt og det fik jeg af vide at sådan var det.

1 september 2021

Hej Majbritt

Vi er kede af den ene stjerne, som du har givet os, men for en god ordens skyld vil vi lige ridse sagen op set fra vores synspunkt. Sagen er den, at du for nylig køber et par læder Tan Bear KompleX grips, som på meget kort tid bliver slidt op. Du skriver til os og vedhæfter billede, og indenfor meget kort tid svarer vi og tilbyder dig pengene retur uden af at forlange gripsene sendt tilbage. Vi kontakter leverandøren og får at vide at de ikke har set en sådan slitage før.
Du vælger så at købe et par Bear KompleX Diamond grips i stedet som er fremstillet af et syntetisk materiale (og ikke læder), og igen modtager vi en mail med billede om at der er slid på gripsene. Vi kigger på billedet og kan hverken se slid (andet end hvad der er naturligt slid, som er uundgåeligt) eller sprække på, men kun kalk. Det svarer vi til dig i en mail og informerer dig i øvrigt om, at vi aldrig har modtaget utilfredshed fra kunder som har købt disse grips - ej heller haft nogle reklamationer på dem, hvilket formentlig skyldes at det er syntetisk materiale og derfor meget svært at slide op på kort tid. Du vælger derfor ikke at føre dialogen videre med os, men giver os i stedet 1 stjerne på Trustpilot uden af at præcisere hvad du ønsker fra os. Vi ønsker altid at give den bedste service til hver eneste kunde, og vi gav dig prompte pengene retur uden at forlange de første grips tilbage. Vi er ærgerlige over at sagen skal afsluttes på denne måde.

hurtig betjening

29 juni 2021

Kære Jeanett

Mange tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Superfin levering

Superfin levering, god vare til god pris. Fint pakket. Alt er goodt!

9 juni 2021

Kære Sascha

Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for de 5 stjerner. Det er meget værdsat :)

hurtig levering

Hurtig levering

8 juni 2021

Kære O. Mikkelsen

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for :)

God service

God service som skal være.

1 juni 2021

Kære Navraj

Mange tak for de 5 stjerner :)
Det sætter vi stor pris!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop købt en vare hos…

Har netop købt en vare hos betterfitness.dk

Jeg købte nogle Bangles ankelvægte/håndledsvægte, hvor der medfulgte en praktisk lille "taske" til vægtene, så man altid kan finde dem samlet, i f.eks. sportstasken.

betterfitness.dk var særdeles hurtige med leveringeringen af varen til mig, efter ordren blev afgivet. Præcis som "man" ønsker, det skal foregå :o)

Derfor 5 stjerner

21 mei 2021

Kære Lilly

Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi håber, du bliver glade for dine ankel-/håndledsvægte fra Bala :)

Super gode produkter

Super gode produkter, og hurtig levering

13 mei 2021

Kære Lukas

Mange tak for de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge service fra deres side af og…

Konge service fra deres side af og dejligt bredt sortiment af crossfit udstyr

29 april 2021

Kære Simon

Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det sætter vi pris på!

Vi håber du bliver glad for dit nye udstyr, og hvis du nogensinde har nogle spørgsmål, skriver du bare :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fin side men mangler noget…

Rigtig fin side men mangler noget faglighed på produkterne. Jeg har købt et bælte og jeg kunne godt bruge mere info på, hvad der adskiller de forskellige bælter fra hinanden. Træner en del og viser ofte produkter frem på Instagram til en god flok følgere, så det kunne være rart at kunne fortælle noget mere specifikt om produktet.

10 maart 2021
Review zonder uitnodiging

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse og din tilbagemelding vedr. produktbeskrivelserne. Vi vil fremadrettet have mere fokus på uddybende info omkring produkterne, så forskellene produkterne imellem træder tydligere frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside samt god…

Nem og overskuelig hjemmeside samt god service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 maart 2021
Review zonder uitnodiging

Kære Anders

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse hos os.

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering. Nem bestilling

6 maart 2021

Kære Lene

Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

2 gange hos Betterfitness

Har nu købt 2 gange hos Betterfitness.
Rigtig fin webshop med kvalitetsvarer og hurtig levering!

Andreas K.

5 maart 2021

Kære Andreas

Vi er taknemmelige for, at du har valgt at handle hos os igen. Vi er også rigtig glade for, at du er tilfreds med dit 2. køb. Har du nogensinde brug for hjælp eller information vedr. vores varer, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi står klar til at hjælpe.

Go' weekend :)

Mange hilsener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj kvalitet og hurtig levering

Høj kvalitet og hurtig levering. Jeg købte en yogamåtte, som ankom inden for få dage.

22 februari 2021

Kære Mette

Vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse hos os. Mange tak for din anmeldelse!

Hav en dejlig dag :)

Nemt og godt!

8 februari 2021

Kære Julie

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god købsoplevelse hos os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik mine yndlingshåndvægte dagen efter

De havde mine yndlingshåndvægte og i mange størrelser tilmed og de har ellers ikke været til at drive op.
Selv prisen var god.
Så jeg bestilte fredag og lørdag kunne jeg hente den i min GLS pakkeshop.
Så jeg kan virkelig anbefale betterfitness.dk og jeg vil handle der igen.

15 januari 2021

Kære Jette

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god købsoplevelse hos os. Det sætter vi pris på!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.