Ik bestel hier luiers voor mijn zoon. Ik ontvang mijn pakket altijd snel en zonder problemen.
Ik heb een bestelling geplaatst en ik kreeg melding van postnl dat mijn adres verkeerd was en dat het pakket beschadigd was. Het eerste klopte alleszins niet, maar ik heb toch een mail gestuurd om di... Toon meer
Welcome to the natural place to come for organic lifestyle products. We stock the UK's largest range of natural products, offering the eco-conscious customer smart choices for a natural life. We stock natural beauty and skincare products, body & bath, hair care; organic baby and natural cleaning products. All you need for your organic lifestyle.
Verenigd Koninkrijk
- 020 3823 6629
- customerservices@biggreensmile.com
- biggreensmile.com
Heeft 54% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onbetrouwbaar en slechte klantenservice
Er was telkens vertraging in de verzending van mijn bestelling. Achteraf bleek dat ze het magazijn aan het verhuizen zijn wat niet was aangegeven bij de eerste bestelling Het was moeilijk contact te krijgen met de klantenservice.
Uiteindelijk na een maand heb ik besloten om de bestelling te annuleren. Ook dit is slecht opgepakt. Ik wacht nu al twee weken op een terugbetaling. Ze houden zich niet aan de wettelijke terug betalingstermijn en elke keer als ik contact opneemt krijg ik te horen dat het er binnen 3 werkdagen terug gestort zal worden...
Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg, maar bij deze kan ik Big Green Smile aan niemand aanraden.

Antwoord van BigGreenSmile.com
Ik wacht al meer dan een maand op de…
Ik wacht al meer dan een maand op de levering van een bestelling van ruim 200 euro. Er wordt niet proactief gecommuniceerd en de klantenservice reageert heel erg langzaam. Ik wacht nog steeds......

Lang wachten
13 december besteld, tot op heden niks ontvangen. Mail contact is niet klantvriendelijk. Pakket was te groot/zwaar voor pakketpunt en werd dus terug gestuurd naar de verzender. Geen goede service als je voor veel geld producten besteld bij dit bedrijf.

Snel en veilig ontvangen
Onduidelijke leveringsvoorwaarden
Als je bij hun wil bestellen zie je bij de leveringsvoorwaarde direct dat alleen een gratis verzending mogelijk is boven de Euro 50.-
Prima dat is dan duidelijk.
Maar nu komt het probleem; BigGreenSmile heeft ook de leveringsvoorwaarden aangaande een minimaal aanschafbedrag ingevoerd.
Het resultaat is, dat men gemiddeld meer moet afnemen om iets te kunnen bestellen.
Deze “Makro / groothandel” neigingen zitten we echt niet op te wachten.
Bovendien zie je het pas als je inhoudelijk wil gaan bestellen (aantal producten)
Ik vind dit een vorm van misleiding, om in het begin van de leveringsvoorwaarden niets hierover te vermelden, en pas later eisen gaan stellen over het minimum bestelbedrag.
Zo tevreden was ik voorheen, zo ontevreden nu!
Ludo Bos

Antwoord van BigGreenSmile.com
2 artikelen kapot van bestelling.
Van de artikelen die ik heb besteld zijn er 2 kapot. 1 glazen potje gezichtscrème gebroken en 1 zak navulverpakking waar de zeep uit is gelekt in de doos (van de set van 6). Nieuw potje crème wordt opgestuurd maar van de navulverpakking krijg ik een kortingscode van 50% (jaar geldig)voor de volgende bestelling ondanks mijn argument dat ik zo veel heb besteld dat ik geen nieuwe bestelling doe binnen een jaar. Daar komt geen reactie meer op. Als artikelen kapot aan komen bij de klant lijkt het me wel zo netjes om ze beiden te vervangen.
Geweldige producten en top klantenservice
Biggreensmile biedt een geweldig assortiment aan fijne producten als je om het milieu en je eigen gezondheid geeft. Daarnaast is de bezorging supersnel. En ook mooi: 1 keer een product ontvangen waarvan de beschrijving op de site niet helemaal overeen kwam met de beschrijving van de producent. Na contact met klantenservice werd dit netjes opgelost: beschrijving is aangepast en ik kreeg de correcte versie van dit product nog kostenloos nagestuurd. Echt top!
flossdraad
Sinds een tijdje gebruik ik het flossdraad uit een leuk glazen flesje. De site doet je geloven dat je dit flesje kunt navullen
Niet dus, de navulling past niet, is te groot, maar daarvoor kun je ook geen flesje kopen, waar moet die navulling ( 50 m) dan wel in? Ik kan dus geen navulling van 30 m vinden, en geen dispenser voor die van 50 m
Jammer
Big Green Smile lapt wettelijke retourregels aan de laars!
Heel jammer dat ik deze negatieve review moet geven, aan dergelijke groene bedrijven, maar ook die moeten zich gewoon aan de wet houden waar het op retouren aankomt.
Ik had dit gekocht: Incognito 100% Natuurlijke Insecten Bescherming Spray (negatieve review nummer 2, want het werkt helemaal niet, ik zit nog steeds onder de muggenbulten).
Ik gaf dus aan dit retour te willen sturen, omdat het niet werkt, maar ze wilen mijn geld niet retour geven, alleen een waardebon geven.
Ze zijn wettelijk verplicht het geld te retourneren bij een artikel dat niet naar behoren werkt (bewijslast hiervan ligt bij hen 1e half jaar), maar dat lappen ze aan hun laars, ook na hen hierop gewezen te hebben.
Bovendien is het ook nog zo dat in de bevestigingsmail staat: 60 dagen niet goed geld retour garantie (zonder sterretje of het om een gebruikt/nieuw product gaat) en verderop op de website maken ze dus geheel hun eigen variant hierop dat je bij aangebroken producten dus een waardebon ontvangt.
Erg jammer dit, wees gewaarschuwd!
Klantonvriendelijke service
Bestelling geretourneerd. Pas 3 weken later werd er een deel van het bedrag teruggestort. Op e-mails en telefonisch contact wordt niet gereageerd. Ik wacht nog steeds.
Fout bij levering, snelle oplossing
Het eerste klopte alleszins niet, maar ik heb toch een mail gestuurd om dit even na te kijken. Ik kreeg diezelfde dag nog antwoord en ze hebben me direct hetzelfde pakket opgestuurd zonder extra kosten of wat dan ook. Voor mij is dit topservice, zeer tevreden!
Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden over hun producten en levering!
Zeer veel Zero Wasted producten en ook zonder palmolie. Veel beter voor het milieu dus.
Ook veel producten die je kan vinden die niet op dieren worden getest. Ik raad Biggreensmile ten zeerste aan en maak veel mond reclame voor hun! Top!
De bestelde flessen appelciderazijn…
De bestelde flessen appelciderazijn kwamen keurig verpakt en op tijd aan. De bijgevoegde pakbon vermeldde ook de twee beloofde gratis sjampoo-monstertjes.
Deze ontbraken evenwel. Navraag leverde een hoop vreemde antwoorden op met als hoogtepunt dat ik dan maar nóg iets moest bestellen, dan zouden de monsters waarschijnlijk wél bijgevoegd worden.
Nu zijn twee ontbrekende monstertjes geen big deal, maar een big (green) smile hield ik hier niet aan over.
Goed product, belachelijk slechte klantenservice
De producten zijn goed, maar die kan ik ook ergens anders bestellen.
In mijn geval was er een actie dat bij een bepaald bedrag, er een product gratis werd weggegeven. Door een fout in de website hebben meerdere mensen tegelijk besteld en is het product op. Nu krijg ik een code voor gratis verzending die ik binnen een hele korte tijd moet gebruiken. Oftewel: ik ga een overeenkomst aan, zij komen hun gedeelte niet na en om het goed te maken moet ik nog een aankoop doen om hun excuses te ontvangen.
Ik vind dit een belachelijke regeling en ik betwijfel oprecht of ik hier ooit nog ga bestellen. Ondanks die gratis verzendkosten zou ik geen extra geld meer in dit bedrijf willen steken. Ik koop exact dezelfde producten net zo goed ergens anders waar ze wel betrouwbaar zijn.
Slechte klanten service
Slechte klanten service. Ik wacht al een week op mijn bestelling. Mail gestuurd naar de klanten service, maar daar krijg ik geen reactie van. Dit is de tweede keer dat het niet goed gaat.
Producten goed, klantenservice minder.
Goede producten. Echter was men een product vergeten in mijn pakket te doen, waarvoor ik wel had betaald. De klantenservice liet weten dat ik het ofwel het bedrag teruggestort krijg ofwel gratis bij mijn volgende bestelling mee kan bestellen. Nasturen doet men niet 'uit het oog van duurzaamheid'. Als consument heb je recht op de producten waarvoor je hebt betaald, dus dit is geen juiste handelswijze. Toen ik liet weten dat ik het product nagestuurd wilde krijgen, liet men weten 'dit bij uitzondering voor deze keer te doen'. Tja. De klantvriendelijkheid laat geen Smile achter. De producten zelf gelukkig wel!
Een super tevreden klant van biggreensmile!
Al meerdere keren besteld en altijd goed! De producten zijn goed, de levering is goed, heb een aantal keer wat moeten vragen, opvolgen - super snelle en professionele reactie! Erg tevreden! Je moet alleen goed opletten, niet al de producten op de website zijn 100% natuurlijk en/ of biologisch wat niet per se een probleem is als dit niet je eis is. De beschrijving helpt echter, al de ingredienten zijn makkelijk te vinden.
Big green smile? niet voor mij..
Big green smile was een product vergeten toe te voegen bij mijn bestelling. Dit laten weten.
Vervolgens krijg ik een reactie dat het meegezonden wordt bij mijn volgende bestelling..volgende bestelling? Ik moet maar weer een bestelling doen??? dit is de eerste keer dat ik iets bestel bij big green smile..ook de laatste keer..
Voor mij geen smile!
Zeer snelle levering en product in geweldige staat.
Van de week een fles aloe vera en bulldog besteld. De producten staan binnen 2 dagen voor je deur en de producten zijn erg keurig verpakt in een doos. Ik was erg blij hierover en zal zeker nogmaals bij hun bestellen.
Altijd goed!
Fijne winkel, snelle levering, groot assortiment. Tot nu toe altijd goed, fijn dat ze de producten verkopen die je nergens anders kunt vinden! Top!