Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved virkelig ikke hvad H..... bikerep bilder sig ind😡 Er blevet hagget af dem, med alle mine oplysninger og som bliver delt rundt på nettet, skønt at jeg ALDRIG har handlet med dem😡😡😡 Fandt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ellers velfungerende elcykel begyndte at trække ujænt. Motor trak kun når een pedal blev trådt ned. Valgte Ellum Bike Shop, fordi så var der direkte kontakt til reperatør. Det var en rigtig god... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har pt min cykel sag liggende i bike apps - trods sagen ikke er færdig bearbejdet har de slettet mine data - alt er slettet ingen historik på min nye cykel som. Har børnesygdomme . . har intet om dag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne give Bilka Tilst kæmpe ros for håndtering af og udførelse af garantireperation af min elcykel. Helt fantastisk så hurtigt jeg havde en perfekt fungerende cykel retur igen! Jeg er SÅ til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenmaker

Geschreven door het bedrijf

Bikerep A/S varetager garantireparationer og service af elcykler købt hos COOP. Landsdækkende mekanikerservice med fokus på venlig og hurtig hjælp. På Mustang-elcykler får du: - 2 års garanti på batteri - 2 års garanti på motor - 5 års garanti på stelbrud Bemærk venligst: Al henvendelse sker direkte til COOP, som efterfølgende opretter sagen hos os. sliddele er ikke dækket af garantien.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter nøgler til mit batteri er…

Efter nøgler til mit batteri er forsvundet havde jeg brug for at få skiftet låsen i batteriet. Og spørger inden da om dette kan lade sig gøre, og det et ikke noget problem.

Man får ikke meget information.
Efter at have ventet 10 dage på at der skulle ske noget og forsøg på at få noget information fra appen slog fejl, valgte jeg at hente min cykel, da jeg ikke længere kan komme på arbejde uden den. Så må leve med at batteriet ikke kan komme ud indtil jeg kan undvære min cykel, i hvad er det 21 dage i siger det kan tage .

24 augustus 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service med mulighed for forbedringer

Havde fejl på elcykel batteri. Der oprettes bare en sag i bikerep app, og cyklen afleveres til den valgte service center. Efter nogle dage husker jeg flere fejl på cyklen. Man skriver bare en besked om det direkte i appen. De ekstra fejl jeg skrev senere var også fiksede da jeg fik cyklen retur. Dog kunne jeg godt tænke mig at der var lidt mere kommunikation i appen fra service centers side, da jeg hverken modtog bekræftelse på at de også vil kigge på det, eller nogle andre tilbagemeldinger. Jeg stillede også spørgsmål om hvad det ville koste mig at få en service eftersyn på cyklen. Det fik jeg aldrig svar på. Det tog dem ca. 3-3,5 uger at fikse problemet da batteriet skal sendes til producenten til gennemsyn. Almindelige reparationer tager kortere tid fik jeg at vide, men selve batteriproblemer skal til producenten. Bare noget at huske, bikerep har ikke deres eget service værksted for batterier, så man risikerer at man skal undvære sin elcykel i op til 4 uger.
Alt i alt en smertefri forløb, som kunne forbedres med kortere reparations tid. 4 uger er lidt for lang tid at undvære sit primære transportmiddel. Mere kommunikation igennem appen. Hvis man skriver til dem om flere fejlmeldinger mens cyklen er hos dem, eller stiller direkte spørgsmål om tilkøbs ydelser, får man ingen svar.

20 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uproffesionelt og amatør afgift …

Ja må desværre kun give 1 stjerne min el lad cykel købt i Bilka laver fejl med batteriet, ringer til Bilka og bliver henvist til app Bike Rep. Den bliver hentet og for gjort alt det skal..
cyklen er den bedre halvdel eneste transport middel.. fejlen er lygten går ud og nogle gange blinker lidt og idikations lampen virker også kun delvis..

Efter oprettelse for jeg kontakt med en fra BikeRep og aftaler batteriet bliver afleveret den 31/5 og sendt afsted til importøren, for afvide det er 100% et nyt batteri.. og de nok skal ringe til importøren med det samme så
Det skal tjekkes hurtigt for så havde de er nyt de kunne give mig indtil de selv bare fik det nye retur .. fed service tænkte jeg men hørte ikke mere.. har selv ringet efter 3 dage der vidste de ikke hvad det var og kludrede rundt i det.. men vil lige vende tilbage.. ringer dagen efter igen der for jeg afvide de ville ringe på en nedværdigende måde.. ringer så her igår og de siger når ja det batteriet det lyste da de testede det, hvilket er korrekt men går ud igen efter lidt og skal ligge natten over.. før det gider igen nogle gange.. for afvide jeg så må købe nogle ekstra lygter at sætte på… hvilket jeg ikke er intresseret i på min person biler sætter jeg heller ikke ekstra lygter på hvis de alm lygter ikke virker..

Idag modtager jeg så en besked med at batteriet er i Bilka med det og det nr og klar til afhentning . Ringer til BikeRep og spørg hvad de så fandt ud af.
Det vidste han ikke, men han havde fået nogle og afleveret i Bilka idag.. men det måtte jo ligge der og virke.. siger jeg må få hentet det, for nogle til at køre afsted, et stykke tid efter ringer de fra Bike Rep.. og siger det var en fejl de tror de har afleveret det forkerte batteri hos Bilka… han tror ikke et mit.??? Undskyld mig men hvad F ….. er det for en service og forvirring omkring tingene… Aldrig vil jeg kunne anbefale BikeRep

16 juni 2022

Hej Kenneth.
Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse.
Jeg har undersøgt sagen og snakket med mekanikeren, som siger, han har aftalt med dig at ringe, når dit batteri lander hos ham, så du kan få det retur hurtigst muligt.
Skulle der opstå et problem en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god service i…

Fantastisk god service i Aalborg/Skalborg Forstående og empatisk, cyklen var hurtigt klar og bare generelt en fantastisk service. Kæmpe krammer til mekaniker Peter!

23 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit ladestik til min elcykel virkede…

Mit ladestik til min elcykel virkede pludselig ikke. Jeg oprettede en sag i systemet, men fandt det automatiske svar lidt misvisende. Derfor ringede jeg mandag morgen for at fortælle om min udfordring. Efter at have talt med en hjælpsom kvinde, får jeg nu tilsendt et nyt ladestik. Fantastisk service 👍

12 april 2022

Hej Maja.
Tak for din fine anmeldelse! Skulle der være noget en anden gang, er du altid velkommen til at ringe til os eller oprette en sag.
God dag til dig!

Bike rep app

Jeg har stillet et spørgsmål via deres app, som Bilka sagde var nødvendigt for at komme i kontakt med dem, som jeg havde forventet at få svar på inden for 1 døgn. Bilkas kundeservice sagde at de svarer hurtigt. De har ikke gidet at bruge tid på at svare på et spørgsmål.
Jeg har stadig - efter 3 dage - ikke hørt noget svar fra BikeRep.

Hej Dorthe sag 22030917

25 maart 2022

Hej Brian.
Jeg vil meget gerne tjekke op på din sag og det manglende svar, vil du give mig et sagsnr., så kigger jeg på det.

Hej Brian.
Jeg har lige tjekket op i din sag og kan se jeg har svaret på din henvendelse, det burde ligge i din app under beskeder. Hvis ikke du kan se det der, er her mit svar:
25/03/2022 14:23
Hej Brian. Egerne kan blive belastede af flere årsager fx for lidt luft i dækket, for meget vægt på cyklen eller bump/ stød fx en kantsten. Mvh. Dorthe, BikeRep.

Jeg håber, det var svar på din henvendelse, ellers er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig og fantastisk service.

25 maart 2022

Hej Susanne.
Dejligt at høre, jeg har sendt din anmeldelse videre til mekanikeren, som blev meget glad.
Skulle der være et problem en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig fint

Tog et par dage og fejlen blev ordnet. Bilka Tilst

11 maart 2022

Hej Mia.
Tak for din fine anmeldelse, jeg har sendt den videre til vores mekaniker i Tilst, som blev meget glad.
Skulle der være noget en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fænomenal god servide

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser af virksomheder. Men den service jeg har fået fra Bikerep har været ikke mindre en fænomenal.

Da jeg så jeres trustpilot var jeg en smule skeptisk. Jeg blev ikke mindre skeptisk da jeg indleverede min cykel hos jer i Bilka Skalborg/Aalborg i tirsdags eftermiddag. Her fik jeg udleveret et stykke papir hvor der stod at der vil gå op i mod 3 uger før jeg fik min elcykel tilbage - det er langt tid at undvære sin primære transportform...

Det var så med stor overraskelse at jeg fik besked fra jer onsdag formiddag at den stod klar.

Jeg får hentet den, de ting der var galt har de selvfølgelig fixet. Udover det har de også strammet op bremsen og gearene. Så helt fantastisk service. Nemt 5/5

24 februari 2022

Hej Andreas.
Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg har videresendt den til vores Aalborg-mekaniker.
Skulle du få behov for vores hjælp en anden gang, må du sige til.

Nægter at overholde aftale

Den 8/12 - 21 Købte jeg en el-ladcykel til 18.000 kr i Bilka. Her fik jeg at vide at der var 10 års serviceaftale inkluderet, med et gratis serviceeftersyn om året. Jeg skulle bare oprette det i Bikerep-appen. Her ville jeg så få at vide hvornår mekanikeren har tid, så jeg ikke skulle indlevere cyklen længe for at få den ordnet.

Den 17/2 - 22 oprettede jeg en sag i BikeRep, da den ene pedal var rustet så meget at den faldt af, da skivebremserne var rustet, og da de hydrauliske bremser begyndte at svigte. Jeg kunne dog ikke gennemskue hvornår jeg havde tid hos mekanikeren. Jeg tænkte, der kommer nok besked.

Den 23/2 - 22 ringede jeg til Bilka og spurgte hvornår jeg har tid hos mekanikeren. De sendte mig videre til Bikerep. Bikerep fortalte at man ikke kan se hvornår man har tid hos mekanikeren, men de forsøger at lave alle cykler inden 5 dage. Jeg sagde at det er ikke den aftale jeg lavede da jeg købte cyklen. De sendte mig tilbage til Bilka. Jeg ringede igen til Bilka. De kunne bare beklage og vidste ikke noget om aftalen med Bikerep.

Jeg spurgte også til den 10 års serviceaftale som var inkluderet i købet. Det vidste Bilka-medarbejderen ikke noget om, så hun ringede til Bikerep mens jeg ventede. Sådan en aftale findes ikke, var svaret. I stedet har jeg 10 års garanti på alle dele af cyklen, bortset fra batteriet. Jeg bad om at få det på skrift, men det var tilsyneladende ikke muligt. Jeg ringede derfor igen til Bikerep for at bekræfte at der er 10 års garanti på cyklen. Bikerep havde aldrig hørt om sådan en aftale.

Hverken Bilka eller Bikerep var villige til at overholde den aftale som vi havde indgået. De var heller ikke interesserede i at indgå en anden aftale, som alle parter kunne være tilfredse med. De kunne kun henvise mig frem og tilbage mellem Bilka og Bikerep.

Jeg var derfor nødt til at returnere cyklen.

---
Hej Dorthe. Ikke desto mindre bryder Bikerep/Bilka en juridisk bindende aftale som er indgået ved køb af en cykel i Bilka. Hvad der måtte være af fejlkommunikation mellem Bilka og Bikerep bør I klare indbyrdes og ikke pålægge kunden. Jeg forstår hvad du siger, og det er jo åbentlyst at Bilka bør yde kompensation til jer, for at overholde den aftale som er indgået. Efter at blive sendt frem og tilbage mellem jer og Bilka i et par timer i går, blev det dog klart for mig, at hverken Bikerep eller Bilka vil imødekomme at overholde denne aftale. Det er en sådan sag som normalt ville blive bragt til forbrugerombudsmanden. Jeg har dog valgt ikke at kæmpe yderligere, og har returneret cyklen.

Det er dog vigtigt at oplyse andre kunder om at det de får at vide i Bilka ikke er korrekt. Det er tydeligvis en misforståelse som har stået på længe.

23 februari 2022

Hej Jesper.
Jeg beklager igen, at der har været misforståelser omkring hvilken service BikeRep og Bilka tilbyder, når man køber en cykel i Bilka.
BikeRep har indgået en fast aftale med Bilka om at tilbyde to års service på alle cykler købt i Bilka, man laver derfor ikke individuelle aftaler, når man køber sin cykel. BikeRep eller Bilka har derfor heller ikke mulighed for at indgå nye aftaler om fx ti års garanti på alle dele af cyklen. At en Bilka-medarbejder i forsøget på at hjælpe har ringet til en forkert samarbejdspartner og dermed fået forkerte oplysninger, er beklageligt, men ikke noget, som BikeRep kan gøre så meget ved andet end at undskylde, hvilket allerede er gjort. Derfor tilbød Bilka at lade handlen gå tilbage, netop så der ikke var nogen, der var låst fast i en aftale, de ikke var tilfreds med.
Med venlig hilsen, Dorthe, BikeRep.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen opdatering, bruger lang tid

Tager virkelig lang tid for at servicere en cykel. Man bliver kun opdateret på sagen, hvis man selv kontakter dem. To mandage i streg har jeg fået at vide at min cykel er færdig i løbet af ugen.
Så ved reelt ikke hvornår jeg får cyklen igen

14 december 2021

Dårlig og nedladende service

Jeg har haft en virkelig ærgerlig oplevelse med bikerep/Schriver Cykler i Aarhus, efter min elcykel gik i stykker i starten af november måned.

Jeg oprettede en sag, som der står beskrevet og indleverede min cykel, hvorefter jeg fik at vide, at den var klar til afhentning en uge efter. Da jeg så kommer for at hente min cykel, når jeg at cykle 50 m og finder ud af, at fejlen slet ikke er udbedret. Jeg cykler så tilbage, og får svar om, at jeg skal oprette en ny sag, da han ikke kan tage den ind uden. Fint nok. Det gør jeg og håber på, at min cykel kommer i mine hænder igen hurtigt.

Jeg hører så absolut ingenting i to uger, og jeg ringer derfor til Schriver, som kan fortælle mig at jeg skal "væbne mig med tålmodighed" og om jeg ikke "kunne låne en cykel af min mor". Virkelig uprofessionelt.

Herefter ringer ekspedienten så tilbage og spørger efter laderen til mit batteri, fordi det skal han bruge hvis han skal fixe det. Jeg tænker fint nok, men kunne han ikke have nævnt det i første omgang, da han talte ned til mig? Jeg finder så ud af, at han ikke havde tjekket op på min cykel, da jeg havde ringet tidligere og jeg må derfor bare væbne mig med yderligere tålmodighed, da jeg indleverer laderen.

Der er nu gået over fire uger, siden jeg indleverede min cykel. Jeg har ikke hørt fra hverken Bikerep eller Schriver, og jeg føler mig mildest talt uretfærdigt behandlet. Ét er at ekspedienten har talt i en virkelig ubehagelig tone til mig, men jeg er også dybt afhængig af min cykel og har nu måtte bruge mange penge på offentlig transport i en måned. Jeg håber meget på, at denne anmeldelse kan fremskynde processen og forhåbentlig hjælpe til, at situationen bliver talt om hos Bikerep/Schriver, så det ikke sker igen.

5 december 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Emilie. Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse. Jeg har tjekket op på dine sager, og kan se, mekanikeren første gang skiftede dit display, hvorefter cyklen kørte fint. Anden gang har han sendt batteriet ind til test hos vores teknikere, som har vurderet batteriet defekt og derfor har lagt ordre ind på et nyt batteri til dig uden beregning - dette batteri er desværre i restordre, men vi burde få det hjem i uge 50 og derefter afsted til mekanikeren, så du hurtigst muligt kan komme ud og cykle igen. Skulle der opstå andre problemer, er du altid velkommen til at kontakte os i appen eller på tlf.: 3842 4747, hverdage 8.30-14.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Jeg kontaktede Bikerep. pr. telefon i går, da min lader ikke virkede. Først fik jeg besked på, at både batteri og lader kunne blive afhentet på min adresse ( god service). Men da jeg vidste det var min lader, der fejlede og ikke mit batteri, "tiggede" jeg den meget venlige kvinde om at sende mig en ny lader. Og den er allerede modtaget her kl. 8.15. Det kalder jeg super GOD service - tusind tak for venlig, hurtig og serviceminded ekspedition 👍😊

10 november 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Gita. Dejligt at høre at du fik hurtigt fik lader i hus igen. Skulle der opstå et problem en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os i appen eller på tlf.: 3842 4747. Mvh. Dorthe, BikeRep.

Hurtig og god service

Jeg oprettede en sag i app’en i forgårs, indleverede cyklen i går aftes og allerede i morges var den fixet og klar til afhentning. Super hurtig reperation og god service ude i Bilka, Fields!

26 oktober 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Julie, mange tak for din finde anmeldelse, dem bliver vi altid glade for. Vi hjælper gerne en anden gang du får behov! :) Ulrikke/bikerep

worse app ever

I don't even know how they have customers.
The app is full of flows and requires a huge amount of imputed information: beside the frame number, you need also purchase date, order number, battery number. Whitout this data you can't proceede in making a case and having someone fixing your bike. You also need to upload pictures and with such an unstable app, it is a hassle: if you time out, you have to start all over as data is not temporarily saved. I have imputed my frame number an it says 'already in used, try again' ... and I can't proceed further and the grammar is wrong

4 oktober 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hi Lucia, all these informations is very normal to have on a bike you buy. I have tried to help you since you wrote an e-mail to us the first time, but you did not wanted to call me as i recommended, then I could help you easily with the app. I am sorry about that. But i am sure your bike is ready soon. Ulrikke/Bikerep

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De gav mig min cykel tilbage hvor det…

De gav mig min cykel tilbage hvor det var åbenlyst ikke repareret . Holder ikke aftaler.

1 oktober 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Laurids, beklager hvis alle fejlene på din cykel ikke var udbedret i første omgang. Det beklager vi. Dog kan jeg se at du får en helt ny cykel i stedet - så dette håber jeg du er tilfreds med :) Mvh Ulrikke/Bikerep

Dårlig service og løgne

Jeg må desværre os kun give jer 1 stjerne, jeg gøre lige en rigtig lang historie kort, jeg her nu har min cykel til rep i 20 dage på skrivende stund for er få skiftet en forgaffel, mekanikerens undskyldning er Thansen ik har den rigtige størrelse / længe hjemme og er der er 29 andre i kø før mig...
Så mit råd er nok til jer i skal stop samarbejde med enkel mands virksomheder som ik magter en simpel opgave, for hvis man går ind på Thansen så har de alt på lager 🥱

23 september 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej, det er helt korrekt at den rigtige størrelse forgaffel ikke har været på lager og derfor har mekanikeren ikke kunne færdiggøre din cykel. Vi kan desværre ikke fremskynde processen. Mvh Ulrikke/bikerep :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har haft mit cykelbatteri til…

Har haft mit cykelbatteri til reparation og må sige jeg har fået en rigtig god behandling mange tak til jer bikerep mvh Dennis

21 september 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Dennis. Dejligt at høre! VI hjælper meget gerne en anden gang, hvis du skulle have behov for hjælp. M.v.h Ulrikke/bikerep

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft behov for reparation af min…

Har haft behov for reparation af min Sco cykel købt i Bilka, en del gange.
Hver gang skal man bøvlet med bikerep!!
Først har de jo cyklen i meget lang tid, hvilket ikke er fedt, når man er afhængig af sin elcykel, i stedet for at man aflevere cyklen når de har tid, står den bare ved dem, indtil de har tid??!!
At komme i kontakt med den, er en by i Rusland. At en koncern som Bilka vil være bekendt at bruge sådan et firma, går over min forstand.
Jeg køber ikke cykel ved Bilka igen, af samme grund!!
Advarer hermed alle at købe cykel i Bilka, da man desværre kommer i kontakt med dette firma.

21 september 2021

Antwoord van Bikerep A/S

Hej Svend, beklager du ikke har kunne komme i kontakt med os. Du kan ringe alle hverdage fra 8.30-14 eller fange os på mail: info@bikerep.dk - så hjælper vi gerne! Det kan af og til tage lidt tid inden cyklen er klar igen, da vi skal være helt sikre på at fejl er blevet udbedret og grundet at der af og til kan være lidt leveringstid på cykeldele, grundet corona. M.v.h Ulrikke/bikerep

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.