BikeRunner Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kommunikation Jeg bestilte hjælp til en fatbike-elcykel, men det fremgik ikke tydeligt, om denne type cykel overhovedet var noget, I kunne servicere (modsat konkurrenter som faktisk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse! Det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Bikerunner. Fik skiftet dæk og kigget min el-ladcykel efter i Esbjerg af Arne som virkelig var rar og serviceminded. Virke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenmaker

Geschreven door het bedrijf

Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringede ind fredag og de anviste jeg…

Ringede ind fredag og de anviste jeg skulle udfylde formular også kom de i dag det var intet problem så tidligt på dagen at finde tid

Efterfølgende ringer de og siger de ikke kan garantere det i dag..

Spild af tid og har ikke styr på montørernes tidsplan eller andet

25 maart 2022

Hej Thomas,
Vi beklager hvis du har fået ufuldstændige oplysninger når du har ringet ind første gang til vores support. Vores normale tidshorisont er at hvis man bestiller inden kl 10, så kan vi typisk have cyklen fikset inden dagen er omme, hvilket også står på vores hjemmeside. Hvis det kan lade sig gøres hurtigere, så gør vi selvfølgelig det - men det kommer meget an på område og dag. Jeg kan se at du har lavet en ordre efter kl 10 igår, men ydermere også at der manglede adresse på din ordre, og at du har sat deadline til 13.30. Supporten ringer dig så op igen for at bede om en adresse, og meddele at det nok desværre bliver svært at lade sig gøres inden kl 13.30 (som ved den tidspunkt er om 1.5 timer). Der vælger du så at aflyse ordren helt. En Runner er ikke en ansat mekaniker hos BikeRunner. De er selvstændige cykelkyndige personer, så vi har så at sige ikke deres skema, og kan booke dem ind på den måde. BikeRunner er en platform der sætter din ordre i udbud hos dem, og den Runner der er tilgængelig tager den så. Og vi kan derfor kun 100% svare ift. eksakt hvornår det kan lade sig gøres først når en korrekt ordre er sendt ud i netværket, dvs når de Runners er der har taget stilling til den. Det havde ikke nødvendigvis været umuligt at nå din ordre inden kl 13.30 (eller senere på dagen hvis det ev var en mulighed) - men da den ikke indholdt nogen eksakt adresse, og du aflyst 5 min efter den fik det - så havde de desværre aldrig helt mulighed for at svare på det. Hvis du stadigvæk har brug for hjælp er du mere end velkommen at tage fat i os igen, så kunne vi feks komme her i løbet af weekenden hvis det er en mulighed?
Bh BikeRunner

Virkelig god service

Virkelig god service, nemt at bestille, kom dagen efter, venlig cykelsmed, professionel arbejde og utrolig billigt

23 maart 2022

Tusinde tak Charlotte:-)!

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Har brugt dem flere gange. Gode anbefalinger herfra.

Tusinde tak Susanne:-)!

Great concept, great service

I really appreciated my contact with Bike Runner. Fast, effective, professionally well informed, and polite service. Great that they come to my address rather that my having to load my bicycle into my car drive to the workshop and having to return some days later to pick it up.

Antwoord van BikeRunner

Thank you very much Bent :-)!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svar på nedenstående trustpilot - grundet løgn i deres svar

Sjovt du kommenterer på, at I har svaret på alle 21 mails, men du mangler da både at svare på de sidste 5-6 mails, et opkald og Messenger - utroligt du har samvittighed til at lyve (ville ønske man kunne vedhæfte billeder her!!). Derudover handler hans andet besøg jo ikke om, at han har forbiset noget, men at han har rykket/kommet til at rykke på fælgbåndet ved første forsøg, og derfor punkterer den igen efter halvanden dag. Jeg har en sms fra runneren, hvor han skriver at den skal skiftes, men det gør han jo ikke - hvordan vil I forklare det?
Yderligere så har jeg jo været ved en anden cykelhandler, som netop kommenterer på, at fælgbåndet skulle være skiftet ved runnerens andet besøg, men det gjorde runneren ikke - og derfor er den punkteret igen, samt fælgbåndet er helt ødelagt ( som er jeres fejl!!).
Du skriver også, at du tilbyder, at I vil kigge på cyklen igen, men det er jo noget jeg skal finansiere, hvis I skal ordne den - hvilket strider imod købeloven, grundet at I har ødelagt fælgbåndet/ikke ordnet det ved andet besøg, og nu er samme fejl så opstået igen.

Jeg forventer fortsat svar på mine mails, og ikke blot at du svaret her på trustpilot!!

Kære Cecilie,
Vi har svaret på majoriteten af de næsten 30 emails og forskellige henvendelser som du har gjort til os ift. din ordre, og vi har også svaret dig på de 2 anmeldelser på den samme ordre du har gjort her inde på Trustpilot. Vores svar er desværre uændret, beklager. Der er ikke længere garanti desværre på punkteringsreparationen. Den ekstra reparation der blev lavet på dit fælgbånd fik du uden omkostning, så der er ikke nogle penge at betale tilbage for den. Der er ikke nogen sandsynlig grund til din påstand at det er din Runner der skulle have ødelagt dit fælgbånd. Fælgbåndet er så at sige ikke involveret på den måde at det bliver beskadiget, i processen af at skifte slange. Det er jo omvendt din Runner der opdager og påpeger dette problem for dig, og prøver uden omkostning at hjælpe dig med dette og reparere det. Hvis den reparation så ikke har lykkets og blev ved med at holde - og der har opstået problemer igen (sandsynligvis grundet problemer så i din fælg - feks at der er brug for hjuloprettelse, justering af egrer etc), så beklager vi det - men det er jo som sagt ikke noget du har betalt for. Det eneste vi således kan tilbyde dig er at komme ud igen og se hvad roden til problemet kan være i din fælg/hjul eller egrer. Vi har ikke sagt noget om pris ift. det. Vi vil gerne tilbyde at vurdere problemet for dig uden omkostning. Når vi har gjort det, så kan vi så give dig et fair tilbud på løsning, som du kan acceptere eller ikke. Men da dette jo er en helt anden reparation end hvad du oprindeligt bestilt så må det jo anses fair nok at der er en pris på, men hvor vi selvfølgelig nok skal tage højde for hvad der sket inden. Vi har tilbudt dig dette flere gange, men du har flere gange afvist. Du har skrevet flere gange at du kun er interesseret i at få penge tilbage - men som sagt - garantien på slangen er udløbet for længst, og du har aldrig betalt noget for reparation af fælgbånd. Vi beklager - men nu når vi igen har summeret vores svar, til trods af at det ikke var det svar du håbet på, så håber vi at du vil acceptere det. Bh BikeRunner

Min ladcykel punkterede.

Min ladcykel punkterede.
Gode priser, god service, nemt og bekvemt.

25 februari 2022

Tusinde tak Lasse :-)

Skide træls.

Bestilte tid lørdag morgen 8.43 til lapning af min ladcykel! Får en mail om at der kommer en kl 15.45 søndag. Klokken er nu 19.23 og min cykel er stadig ikke lappet. Og skrev endda i bestillingen at jeg skulle bruge cyklen mandag morgen. Og har både ringet og mailet ham som var sat til at løse opgaven uden svar. Kundeservice skriver at de prøver at få fat i ham men det har stadig ikke løst problemet selvom jeg kontaktede dem kl 18.00.

20 februari 2022

Antwoord van BikeRunner

Hej Susanne, vi beklager meget din oplevelse om søndagen. Din Runner var ikke at få fat i, og han havde også andre aftaler han ikke havde dykket op til. Det vist sig faktisk at han havde været med en om ulykke:-(. Det er virkelig svært, hvis ikke umuligt for os, at finde en ny Runner så sent søndag aften - det beklager vi. Men vi synes det er fair at nævne i din anmeldelse at der så kom en Runner hurtigst muligt dagen efter. Bh BikeRunner

Bikerunner kan anbefales 👍🏻

Jeg vil gerne anbefale Bikerunner. De kommer hjem til dig privat og laver cyklen på stedet. Vores runner var en meget venlig fyr, der lavede mere på cyklen end vi havde bedt om. Og til en meget rimelig pris.
Vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.

19 februari 2022

Tusinde tak Anette!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke engang en skriflig aftale om pris holder

På trods af klar mailkommunikation omkring pris ved skift fra alm. dæk til Tannus dæk ved Bikerunner, får jeg efterflg. oplyst en noget dyrere pris, da Bikerunner har fejlkommunikeret med runneren. De fastholder den dyre pris og mener, at jeg som kunde skal lastes for deres fejlkommunikation og derfor skulle betale den dyre pris. Ordren blev dog ikke gennemført, da jeg mener, at det er urimeligt, når man har skriftligt har fået en fast pris direkte fra Bikerunner, som har kommunikeret med runneren og ikke på noget tidspunkt er blevet oplyst om, at prisen kun var vejledende eller et overslag.

Kan supplerer med at Bikerunner i mail spørger til dækstørrelse og at de selv oplyser, at de er bekendt med at der er tale om hele dæk, da jeg oplyser dem om dette i mailkorrespondancen, så der kan vist ikke være tvivl om noget her.

7 februari 2022

Antwoord van BikeRunner

Hej Linn, du skriver til os med en forespørgsel på pris ift. Tannus dæk, som ellers ikke er noget vi har "på menuen". Vores support prøver dog at finde ud af hvis dette er noget vi kan hjælpe dig med alligevel, og kontakter en Runner omkring det. Da der mangler information om eksakt hvad som skal laves, så tror Runneren at du vil have påsat Tannus punkteringsbeskyttelse (som man sætter under sine almindelige dæk, og det tager ca 20 minutter pr dæk), og giver en pris på det. Når du så vel har lavet din ordre, og det fremgår at du vil have monteret "fulde" Tannus dæk - dvs helt slangefrie dæk (tager en time at montere), så kontakter vi dig umiddelbart og forklarer fejlen. Vi giver dig ydermere 200kr rabat på det reelle pris på opgaven, baseret på dette. Og vi giver dig selvfølgelig mulighed at aflyse, til trods af at Runneren er på plads, hvilket du så vælger at gøre. Vi er derfor lidt uforstående overfor den kraftige reaktion vi fået fra dig med melding her, samt flere emails og sms, da vi ikke rigtigt ved hvor meget anderledes vi kunne håndteret situationen. Vi beklager selvfølgelig at du fik forkert pris til at starte med, men det var jo grundet manglende information ift. hvilken opgave du ville have udført. Bh BikeRunner

Not again

We have had someone patch a hole three times now. And twice it has turned out to just give us more work, because once the bike tube exploded the following day and the second time the bike was flat when we went to pick it up an hour after it was supposedly fixed. We have used this service out of pure need, but doubt I will ever do it again.

4 februari 2022

Antwoord van BikeRunner

Hej Signe, vi beklager meget at din lapning ikke holdt. Men det kan desværre ske, når man opererer "på gaden". Vi synes dog det vil være fair hvis du nævner det faktum at vi umiddelbart tilbudt at komme ud igen når du kontaktede os (hvilket du afslog fordi du allerede havde taget den til en cykelhandler). Og til trods af at din Runner ikke er nødsaget til at gøre det (da han opretholder vores garanti på 5 dage og tilbyder at komme igen), så valgt han aligevel at betale dine penge for lapningen tilbage. Bh BikeRunner

Sådan en dejlig service

Sådan en dejlig service! Var så taknemmelig at de kunne organisere så hurtig et dækskift på en stor klodset ladcykel.
Kan varmt anbefales.

Tusinde tak Camilla!

Glimrende oplevelse

Glimrende oplevelse. Guiseppe kom samme eftermiddag og ordnede et punkteret dæk på min ladcykel.

Kan godt anbefales.

Tusinde tak Kalle!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Blev fikset som aftalt af en kompetent runner

Tusinde tak Anders!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skrev til morgen om et fladt dæk og…

Jeg skrev til morgen om et fladt dæk og her til aften er det klaret.
Fantastisk service og Bikerunner har min varmeste anbefaling.
Det er ikke sidste gang vi benytter os af deres service.

10 januari 2022

Antwoord van BikeRunner

Tusinde tak Charlotte:-) !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektivt, hurtigt og fair pris

Jeg har brugt servicen 2 gange. Og begge gange, har det været til UG. Senest - torsdag aften kl 17:30, hvor der kommer en Bikerunner 10 min og skiftet slangen.

Prisen er fair og konceptet er stærkt. Kan kun anbefales ud fra mine nuværende erfaringer.

6 januari 2022

Tusinde tak Anders :)