Fiets weggebracht nieuwe remblokken te laten plaatsen. Kon er op wachten! Maar enkele dagen later door een noodstopsituatie toch weer problemen met het achterwiel. Na een telefoontje kon ik da... Toon meer
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De service was vriendelijk en professioneel. Ik kreeg duidelijke uitleg over de fiets en al mijn vragen werden beantwoord. Bedankt voor de goede service, ik kan... Toon meer
Uitgebreide uitleg gehad over de fiets en aangegeven dat de eerste service beurt dient te geschieden na 500 km. Ook dat de banden iedere 5 à 6 weken dienen te worden opgepompt in de winkel. Vriendel... Toon meer
Heb een goed advies gekregen, mooi fiets kunnen aanschaffen, bij ophalen goed uitleg gekregen. Top bedrijf.
Margrietstraat, 8, 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
Fiets weggebracht nieuwe remblokken te laten plaatsen. Kon er op wachten!
Maar enkele dagen later door een noodstopsituatie toch weer problemen met het achterwiel. Na een telefoontje kon ik dag er na terugkomen. Bleek dat het achterwiel en niet recht in stond en daardoor de rem aanliep. Oorzaak noodstop??? Onder het genot van heerlijk kopje koffie werd het probleem verholpen onder reparatie-garantie.
Dat is wat je noemt service !!!
Dikke duim voor iedereen bij bike totaal - de Wilt

Geweldig bedrijf
Fijne medewerkers, vakkundig, vriendelijk en erg behulpzaam. Top

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Omdat het een familie bedrijf is waar we al heel lang komen

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Zeer goede service en alle tijd om alles uit te leggen

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
De verkoper was erg onredelijk, terwijl wij exact op de afgesproken tijd er waren.
De monteur was wel aardig en vaardig.

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Eerlijke Uitleg over e bikes en bepaalde onderdelen die slijtage onderhevig zijn

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Fijne behandeling in de winkel.
Heel goede uitleg van de fiets bij aflevering

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Fijne ontvangst, goed advies en keurige aflevering van mijn nieuwe fiets! Top gedaan team Bike Totaal de Wilt!

Antwoord van Bike Totaal - De Wilt
Linda, je hebt me fantastisch geholpen bij mijn keuze. Ik zal dan ook iedereen aanraden om bij jullie een nieuwe fiets te kopen.