De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... Toon meer
Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 0... Toon meer
Wij gingen kijken om nieuwe E-bikes aan te schaffen. We hebben prima uitleg gehad over de verschillen en ook ten opzichte van de verschillende merken. We hebben ook op een aantal fietsen proef gerede... Toon meer
Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na... Toon meer
Kerkstraat, 1, 4328 LH, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goed advies, ondanks drukte hebben zij oog voor de klanten in de zaak.
Fiets in een week thuis bezorgd, top.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Heel goed geholpen. Medewerkers zijn top. Geven goed advies en denken actief mee.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Professionele en erg vriendelijke benadering, duidelijke uitleg en adviezen. Erg klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Prima service.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
In een relaxte en vriendelijke sfeer tot de aankoop van een ebike gekomen.
Goede uitleg en adviezen gekregen.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima verzorgd. Prettige medewerkers en heel klantgericht. Een aanrader😋❤️

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Omdat wij snel, vriendelijk en deskundig zijn geholpen, met een goed eind resultaat.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Heel vriendelijk, meedenkend. Er werd gelijk een leenfiets aangeboden. De fiets is gerepareerd en rijdt als een zonnetje!

goede communicatie, enthousiasme.
zoeken dingen voor je uit.
goed advies, goede service

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Bij Bike Totaal worden we altijd heel vriendelijk en netjes geholpen.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Reparatie was snel gebeurd. Band werd uitstekend gerepareerd. Bij ophalen weer vriendelijk ontvangen.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Hoge mate van service, mogelijkheid tot testen van de fietsen en na aankoop en fiets klaar maken keurig thuis afgeleverd.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Zeer deskundig en vriendelijke uitleg, wat de beste keuze zou zijn. Wij hadden al positieve ervaringen, dus het was wederom een zeer positieve dienstverlening. Alles verliep volgens afspraak en ook vragen nadien werden prompt en op plezierige wijze opgevolgd.

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Echt heel fijn geholpen ondanks dat ze het heel druk hadden, super blij mee