Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede Reviews

Kerkstraat, 1, 4328 LH Burgh-Haamstede, Zeeland, NL

Vorige week zaterdag een gravel bike gekocht en perfect geadviseerd door een jonge ervaren wielrenner. Zijn advies deed me besluiten de gravelbike met carbon, elektrische schakeling te kopen. Ook bij... Toon meer

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... Toon meer

Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na... Toon meer

1. #4 van de 51 beste bedrijven in Fietsenwinkel
  2. #2 van de 19 beste bedrijven in Fietsenmaker
  3. #5 van de 40 beste bedrijven in Fietsaccessoirewinkel
  4. #2 van de 4 beste bedrijven in Winkel voor tweedehands fietsen

Over Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Kerkstraat, 1, 4328 LH, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

• +31 111 651324

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

14.226 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed en prettig geholpen

Goed en prettig geholpen, goede en duidelijke uitleg.

5 juli 2026

Beste Wilma,

Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden. Veel fietsplezier!

Team Bike Totaal Jan de Jonge

Zeer deskundig en vriendelijke uitleg

Zeer deskundig en vriendelijke uitleg, wat de beste keuze zou zijn. Wij hadden al positieve ervaringen, dus het was wederom een zeer positieve dienstverlening. Alles verliep volgens afspraak en ook vragen nadien werden prompt en op plezierige wijze opgevolgd.

26 juni 2026

Beste meneer en mevrouw Schoots,

Wat fijn dat u er weer was, en dat het opnieuw een goede ervaring was. Het is mooi om te horen dat ook de vragen achteraf snel en prettig zijn opgepakt. Veel fietsplezier!

Top service …

Echt heel fijn geholpen ondanks dat ze het heel druk hadden, super blij mee

23 juni 2026

Beste Lianne,

Leuk om te lezen dat u goed geholpen bent, ook op een drukke dag. Daar ben ik blij mee.

Team Bike Totaal Burgh-Haamstede

Goede service. Goede uitleg.

20 juni 2026

Beste mevrouw Goedbloed,

Bedankt voor je review. Fijn dat de uitleg duidelijk was. Veel fietsplezier!

Team Bike Totaal Burgh-Haamstede & Zierikzee

Wederom prima geholpen in de keus voor…

Wederom prima geholpen in de keus voor een nieuwe elektrische fiets. De oude moest na 8 jaar ingeruild worden en gezien het advies toen en vooral de service al die jaren van het bedrijf en in combinatie met de vriendelijkheid van al het personeel, was de keuze om opnieuw met Biketotaal jan de Jonge in zee te gaan, niet meer dan logisch.

16 juni 2026

Beste,

Wat mooi om te lezen dat je na al die jaren wederom voor ons hebt gekozen. Bedankt voor de vriendelijke woorden. Laten we voor weer 8 jaar gaan met de dezelfde service die je van ons gewend bent!

Perfecte service

Perfecte service en klantvriendelijkheid!

13 juni 2026

Dankjewel Miranda!
Veel fietsplezier.

Goed geholpen

Goed geholpen, goed advies gegeven

9 juni 2026

Beste meneer en mevrouw Fennema,

Fijn om te horen dat we jullie goed hebben geholpen en van goed advies hebben voorzien. We waarderen uw feedback!
Veel plezier met jullie prachtige fietsen!

Vlot en deskundig geholpen

Vlot en deskundig geholpen

14 juni 2026

Beste Koos,

Fijn om te horen. Dank u wel!

Team Bike Totaal Jan de Jonge Burgh-Haamstede

zeer vriendelijke en duidelijke uitleg…

zeer vriendelijke en duidelijke uitleg van diverse modellen. Geniet van mijn nieuwe fiets!

7 juni 2026

Beste Marianne,

We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en wensen je veel fietsplezier met de nieuwe fiets!

Team Bike Totaal Jan de Jonge Burgh-Haamstede

Gistermiddag contact met Floris over…

Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 09.00 uur werd mijn fiets aan de computer gehangen inclusief de extra batterij van Bosch. Met name de extra batterij bleek het probleem te zijn en werd zeer adequaat door Floris van dit bike-totaal filiaal van Jan de Jonge in Haamstede door een update verholpen. Dit alles “als service”!!!!! Een en al hulp en meedenken. Gewoonweg top, bedankt Rijwielhandel Jan de Jonge en natuurlijk heel speciaal Floris!!!
Met vriendelijke groet, Jan Keller

6 juni 2026

Beste meneer Keller,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de Bosch motor van uw fiets. We zijn blij dat de update het probleem met de extra batterij heeft verholpen en dat u onze service en het meedenken waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback! Goede reis en veel fietsplezier!

Floris van Bike Totaal Jan de Jonge fietsen

Beste meneer Blom,

Dank u wel voor de positieve feedback. Wat een aardige woorden! Tot de volgende keer weer.

Team Bike Totaal Jan de Jonge

Heel prettig geholpen door mevr

Heel prettig geholpen door mevr. daarna door zoon fiets thuisbezorgd met info. Alleen maar positief!

23 mei 2026

Beste mevrouw Marina,

Fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Floris
Bike Totaal Jan de Jonge Burgh-Haamstede

Nieuwe fiets besteld na 3 weken nog…

Nieuwe fiets besteld na 3 weken nog geen bericht
Bij navraag in de winkel was het antwoord komt goed mevrouw, door de Pinksterdagen is alles vertraagd. Er werd nuet in de computer gekeken of gebeld naar het filiaal waar hij besteld was. Bij navrasg in dat filiaal bleek dat de fiets allang in de afleverwinjel stond. Bizar voor woorden. Een nieuwe fiets in je winkel en de klant niet inlichten.....????

30 mei 2026

A.W.Dales,

We betreuren ten zeerste de verwarring rondom de levering van uw nieuwe fiets. Het is duidelijk dat de communicatie beter had gekund. We nemen uw feedback serieus en dit intern bespreken.

Gebrekkige onderhoudsbeurt …

Fietsen vorig jaar tijdens vakantie gekocht en afgelopen maand gebracht voor een onderhoudsbeurt (100 euro). Na de beurt problemen met doortrappen en een rem die je helemaal moet inknijpen en dan nog niet optimaal remt. Erg slordig. Om klachten op te lossen moet ik de fietsen brengen met mijn auto (200 km heen en terug). Spijt van de aankoop in Burgh-Haamstede.

2 mei 2026

Goedemiddag,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde beurt van uw fiets, deze kostte overigens €49,50 per fiets en en geen €100,- per fiets. (Zoals afgesproken 50% korting op de 2e beurt.) Waarom bent u niet naar de winkel teruggekomen zodat we het probleem kunnen oplossen? U verblijft immers in het voorseizoen in Burgh-Haamstede. Via een review is het euvel niet te repareren. We zien u graag binnenkort verschijnen zodat we het kunnen oplossen.

Volop keus en goede uitleg

Volop keus en goede uitleg

14 mei 2026

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Veel fietsplezier!

Super service!

Op 20 mei 2026 hadden we E-choppers gehuurd via Fletcher Duinhotel Haamstede. Ongeveer 9 km vóór terugkomst bij het hotel bleek de accu leeg te zijn. Het hotel kon of wilde ons niet helpen. Toen ben ik naar de fietsenwinkel Jan de Jonge gelopen, met het verzoek om tegen betaling mij en de E-chopper terug te brengen naar het hotel. Na onderling overleg werd besloten mijn verzoek te honoreren. Super service! Ik was en ben hen erg dankbaar! Chapeau!

20 mei 2026

Antwoord van Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor de 5 sterren.

Komen er nu al een aantal jaar en…

Komen er nu al een aantal jaar en steeds weer met hetzelfde enthousiasme geholpen

15 mei 2026

Beste meneer Bakker,

Fijn om te horen dat u al jaren met plezier bij ons komt. Laten wij het maar zo houden!

Floris
Bike Totaal Jan de Jonge Burgh