Ik werd snel geholpen en goed geadviseerd door de medewerker. Nadat ik een fiets had uitgekozen ben ik enkele dagen later terug gekomen op mijn keuze. Dit was geen enkel probleem. Binnen 1 week h... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima service
Prima service. Heel goed persoonlijk contact! Prima informatie over de reparaties en het verloop ervan!
Mijn fiets wordt opgehaald
Mijn fiets wordt opgehaald, controle ervan en teruggebracht. Geweldige service
Uitgebreide onderhouds-service en…
Uitgebreide onderhouds-service en duidelijk omschreven.
Haal- en brengservice is zeer prettig, korte tijdsduur
en vooraf duidelijke info over afhaal- en aflevertijden.
Super geholpen met schade aan de fiets
Super geholpen met schade aan de fiets. Afspraak netjes nagekomen en er wordt vakkundig overlegd wat de beste oplossing zou zijn om de schade te herstellen waarbij de kosten heel transparant gecommuniceerd wordt. Geen verrassingen achteraf. Top bedrijf!
Super service
Het personeel heeft me goed geholpen met de keuze voor mijn fiets. Ze hebben duidelijk uitleg gegeven wat de verschillen zijn in de fietsen en de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Verder heb en ze super service, ze helpen je gelijk en geven goede aanbevelingen.
Vrindlijke en beste Service
Vrindlijke en beste Service. Mooie Medwerkers. Hier word je snell verzorgt. Dit is en Top Fietsenwinkel en Garage. Ok super vor Klanten uit Duitsland vor Kop en Reparatie van de Fiets. Bedankt
Super service
Als vakantiegangers met een verloren fietssleutel, werden wij heel vriendelijk geholpen, het slot werd doorgezaagd en een nieuw tweedehands slot gemonteerd tegen een zeer schappelijke prijs. Wat een service, wij werden er blij van!
Vakkundige hulp vriendelijke…
Vakkundige hulp vriendelijke medewerkers en daarom kom ik graag naar Siebengewald
Uitstekende service!
Ik werd snel geholpen en goed geadviseerd door de medewerker.
Dit was geen enkel probleem.
Binnen 1 week had ik een nieuwe fiets, waar ik zeer tevreden mee ben.
Correcte afhandeling van de klachten…
Correcte afhandeling van de klachten over/aan mijn e-bike. Duidelijke toelichting op de factuur. Leenfiets zodat ik niet naar Goch hoef te lopen.
Goede uitleg,wat is een goede fiets per…
Goede uitleg,wat is een goede fiets per klant.
Prima geholpen
Prima geholpen. Al wat oudere fiets, maar ze doen hun best om alle benodigde onderdelen te krijgen. Binnen de familie met een zelfde fiets een heel ander verhaal meegemaakt. Bij een tweetal "gerenomeerde" collega's van Weijs werd het advies gegeven om maar een nieuwe fiets te kopen omdat ze geen onderdelen meer konden krijgen. Onze fiets, zelfde probleem, gaat na reparatie nog weer jaren mee.
Ging snel
Ging snel, volgens afspraak, en goed.
Vriendelijk, namen de tijd voor uitleg.
Prijs redelijk
Et was een prachtige Service en graag…
Et was een prachtige Service en graag tot de folgende keer!
Zoals altijd perfect geregeld!!!
Zoals gebruikelijk perfect
Zoals gebruikelijk perfect. Afspraak voor brengen en halen werd keurig aangekondigd en klopte.
Dankzij de sympathieke medewerkers was…
Dankzij de sympathieke medewerkers was onze keuze snel gemaakt.
Ondanks de enorme drukte (lijkt wel een supermarkt) kregen we alle aandacht.
Ook over de prijs waren we het snel eens.