Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Thanks Faton and Bildeve Volvo for a great price and customer service on my Volvo XC40 purchase
I bought a Volvo XC40 at this dealership Bildeve at a great price. I live in Göteborg but was happy to travel all the way to Helsingborg for this bargain. The salesman, Faton was very patient and did his best to explain things in English, since Swedish is clearly his first language. And although there were some misunderstanding around the 6 month free insurance, which turned out to be only available if taking out a loan to buy the car which I did not, he did his best to help with everything else even agreeing to change over and balance new winter tyres/rims that I had bought elsewhere, which I had delivered to the dealership as the car purchased did not come with these. The condition of the car was excellent and for the price had pretty good features. Overall I was generally happy with the service I received here and despite the misunderstanding I felt that Faton genuinely went out of his way to provide a good customer service experience during my purchase. Thanks again Faton and I recommend this dealership to anyone looking to buy a used car at a great price. 👍👍👍👍👍
Jag köpte en Volvo XC40 hos denna återförsäljare till ett fantastiskt pris. Jag bor i Göteborg men var glad att åka hela vägen till Helsingborg för att göra detta klipp. Säljaren, Faton, var mycket tålmodig och gjorde sitt bästa för att förklara allt på engelska, eftersom svenska uppenbarligen är hans modersmål. Även om det blev ett missförstånd gällande de 6 månaderna med gratis försäkring, vilket visade sig endast gälla om man tecknade ett lån för att köpa bilen – vilket jag inte gjorde – så gjorde han sitt bästa med allt annat. Han gick till och med med på att byta över och balansera de nya vinterdäcken/fälgarna jag hade köpt på annat håll, som jag hade låtit leverera till återförsäljaren eftersom den köpta bilen inte hade dessa. Bilens skick var utmärkt och till priset hade den ganska bra utrustning. Sammantaget var jag överlag nöjd med servicen jag fick här och trots missförståndet kändes det som att Faton verkligen ansträngde sig för att ge en bra kundserviceupplevelse under mitt köp. Tack igen Faton, och jag rekommenderar denna återförsäljare till alla som letar efter en begagnad bil till ett bra pris. 👍👍👍👍👍
Säljare toppen
Säljare toppen! Min personliga mekaniker toppen! Kundmottagning och ekonomi lite lägre då de inte verkar vara uppdaterade med vilka avtal som gäller vid försäljningen av min bil. Allt detta borde vara solklart med tanke på digitaltekniken idag. Har dock förtroende att de fixar allt till belåtelse i slutändan. Så full poäng från min sida ändå.
Fantastiskt bemötande av Adelina
Fantastiskt bemötande av Adelina. Serviceinriktad och genuin säljare.
Köpte en V60 på distans (45 mil) har…
Köpte en V60 på distans (45 mil) har aldrig upplevt något så smidigt
och snabb leverans.
Extra stort Tack till Timi som såg till att allt fungerade perfekt, helt suveränt!
MVH: Blomberg
Bedragare
Jag köpte v60 med vinterdäck och när jag skulle hämta bilen träffade jag en utländsk kille som är säljare.Han sa till mig att vinterdäck ingår inte. Då var jag var tvungen köpa däck hos någon annan. De däck han säkert sålde till någon privat.Efter ett tag började jag få lite ekonomiska problem med betalning då de efterlyser bilen och idag skickar de rekomenderade brev till företag
Trotts det de fortsatte skicka fakturor och inkasso.
Var inne och tittade på 2 olika bilar i…
Var inne och tittade på 2 olika bilar i exakt samma utförande. Provkörde en av dem, efter provkörning påpekades att framrutan hade 2 stenskott i synfält, 2 bulor i lacken och 2 dåliga bakdäck. Säljaren hade ingen aning om vilka regler som gällde för däckmönster för sommar respektive vinter på ett allround däck. De hade heller inte mandat till att bestämma om bilen skulle göras vid innan köp. Valde därför den andra bilen. Mitt i bilköpet stod dem helt plötsligt inte till lämnat inbytespris på inbytesbil som jag dessutom fick skriftligt via mail från säljaren. Säljaren påpekade också under köpet att jag inte var en bra kund som ville betala bilen kontant för då tjänade dem inga pengar på mig på räntan via deras finansiering. Betalde jag bilen kontant så stod dem inte heller till kampanjen som de har under sommaren med 1 års gratis försäkring och 3 års service på bilen. Inbytesbilen var tvungen att gå på aktion under dagen och de skulle återkomma dagen efter med pris. På eftermiddagen dagen efter ringde jag upp dem då jag inte hade hört ifrån dem och då visade det sig att de hade sålt bilen som jag ville köpa till någon annan. De svarade bara att man inte kunde reservera en bil, det var först till kvarn som gällde. Jag svarade bara säljaren att ni är sjukt oseriösa som inte står till det ni sagt och dessutom säljer bilen till någon annan mitt i en pågående affär.
Ett tips till er som ska köpa bil här - gör det inte, sjukt oseriösa säljare, hittar man inte felen innan man kör ut bilen ur hallen så har den inget ansvar.
Kommer aldrig sätta min fot i någon av deras filialer i hela mitt liv igen. Sjukt oseriösa och sjukt okompetent personal som jobbar i Helsingborg.
Rörigt, dyrt och förvirrat
Lämnade bil med bärgare i helgen. De ringde mig på måndag morgon och frågade om felsökning var ok, vilket jag sa ja till. Onsdag ringer jag åter varpå de säger att de försökt få tag på mig men inte lyckats och därför inte kollat på bilen, vilket var lögn då jag godkänt felsökning. Hutlöst dyra, de har tidigare lämnat ut fel bil som inte var reparerad (i tjänsten), har ingen koll på var bilnycklar förvaras etc. etc. Katastrofalt dåligt. Arbetsbelastningen är för hög, och de tar hutlöst betalt. 2200:- för en felsökning.
Lämnade in bil för repor/skadegörelse…
Lämnade in bil för repor/skadegörelse på bilen fick tillbaka bilen omlackerad men med stenskott och dörruppslag kvar i lack samt krackelering i lacken och torrsprut i lack fanns även kvarlämnat maskering och lackat ut på gummilister.
Lämnade in bil på nytt nu utan få stillestånds ersättning men dom åtgärdade endast krackelering och torrsprut på bakskärm allt annat finns kvar. Bedrövligt!😡
På de hela taget fruktansvärt dålig…
På de hela taget fruktansvärt dålig service. Undantaget personal i kundtjänst som varit ytterst hjälpsamma, har vidare hjälp från överordnade varit fullständigt obefintligt. Har under 6 månader försökt få tillbaka en mindre summa pengar som överdebiterades i samband med en service. Har uppskattningsvis ringt 15 gånger med löfte och besked om en återbetalning. Efter ett halvår återbetalas slutligen 400:- till mitt konto. Den här recensionen hade enkelt kunnat undvikas genom en ursäkt eller förklaring från ansvarig.
Är väldigt nöjd med min senaste besök !
Är väldigt nöjd med min senaste besök !
Servade min Volvo xc90 .
De kan Volvo och är kunniga.
Skulle aldrig byta till en alternativ verkstad.
Bildeve skulle byta ut 2 nya Michelin…
Bildeve skulle byta ut 2 nya Michelin däck. Efter byte ser jag däcken med handskrivna klistermärken och två olika tillverknings datum, 0822 och 1522. Idag är det v. 40 24 så däcken är 2 år och 32 respektive 2år och 25 veckor gamla. Lagligt, enligt lagen, men, skumt. Man förväntar sig åtminstone nya däck med Michelin klistermärke och någon vecka från i år. Klagade men utan resultat. Dåligt att man inte ens blev informerad i förväg. Inte konstigt att jag köpte bil på Bilmånsson och att jag har däck hotellet och alla servis gjorda i Ängelholm.
fick offert för felsökning 2 tim
fick offert för felsökning 2 tim. (4500kr). lämnade bilen i tid o väntade eftersom jag bor 10 mil bort, men de jobbade inte med min bil direkt , 4 timmar senare säger receptionisten att teknikern behöver boka om bilen för en timme till( 2250kr) . jag frågade om han hittade felet och fick svar, ja . jag förklarade att jag bor långt bort och jag kan vänta 1 timme till om bilen blir fixad, hon försäkrad mig att bilen klar senast kl 4. kl 4 säger hon att han kunde inte hitta felet och behöver boka om bilen för minst en halvdag till. jag protesterade och förklarade att jag kände mig i en fälla. då tyckte de synd om mig och erbjöd mig ett fast pris på 12000kr för felsökning.
jag betalade 6750kr och tog hem bilen med samma problem.
Receptionisten bad mycket om ursäkt (det var allt jag fick)
jag känner mig så lurad
Bildeve Helsingborg
Jeg skulle have skiftet dæk og bremser, men mekanikeren var så flink og påpege, at det ikke var tid til bremseskift endnu, så det sparede jeg 9.000 danske kroner på 🙏🏼
Altid super fin service, når jeg besøger Bildeve Helsingborg
Otroligt fin upplevelse
Vi köpte en liten Fiat 500e nu i veckan hos Amanda Svensson. Från första ”Hej” kändes hon så genuin och så rätt, en otroligt duktigt säljare. Hon lyssnade på våra behov och prickade in precis det vi sökte. Hela affären blev så smidig, allt från provkörning, val av exakt vilken bil men också leveransen. Precis allt ger jag henne 10 av 10 poäng. Hon hade stenkoll på sina bilar, allt var rent, fint och var väl förberett.
Jag som jobbar inom bilbranschen och kört många märken är genuint imponerad av Bildeve och främst Amanda. Vilken stjärna ni har i ert gäng! ⭐️
Glömde nästan Amandas kollega Jimmy, vilken fanatiskt trevlig man! Ni har två stjärnor hos er!⭐️⭐️
Tack vare så bra bemötande kommer vi verkligen återvända till Bildeve!
Varma hälsningar, Lovisa Hast med familjen.
The worst customer service
The worst customer service, one can imagine!
Living in Denmark, I was refered to Bildeve Helsinborg by a Volvo shop here in Denmark. I wanted for my Volvo, to have a cruisepilot installed. A comparatively simple task, that takes about an hour and a half. The person with Bildeve, I was given as "person of contact" I hereafter wrote an e-mail. I asked about approximate price and date where I could hand in my car, and have the upgrade done.
After a few days, and no reply, I wrote that same person again. He wrote me back, several employees where sick - and that he would have to get back to me after a week or so. A few weeks passed, and I heard absolutely nothing.
Once again I wrote the person with Bildeve, only to have a new reply stating that he had been sick, and then had vacation. He would return shortly, after receiving necessary information, hereunder a price quote, from one of his colleagues.
Another few weeks passed, and we where at this point at a month and a half without any relevant information or confirmation from Bildeve - no price quote, no date for the car to be handed in - nothing!!
Once again I wrote the contact person, this time to receive a reply stating, that he himself did not understand why his colleagues took so long to answer - he would get at it immediately.
14 days more without reply, hitting the 2 month mark.
At this point I wrote the contact person, to forget everything about me, my Volvo and any kind of service - the behavior demonstrated towards me was simply way to rude, arrogant and outrageous! I would have no business with them.
Now, I will have the cruise pilot installed here in Denmark - it is way more expensive, but more than likely worth the money, as I get good and decent service!
I have cancer, stage 4. The remainder of my life is probably not to long, and I try to make every day as good as possible. Getting a cruise pilot installed, thus making for my wife and I to be able to tour down through Europe just a little more comfortable seems like a good idea. Being sick like I am, more trouble is definitely not what you are looking for, but with Bildeve I found it! 2 months of aggrevation and problems.
I can not recommend Bildeve in Helsingborg!
Worse behavior to a customer, you will probably have to spend a lifetime searching for - and who wants that? Find a good place to have your car fixed, where they actually takes an interest in you.
Kontaktade Bildeve med ett lackskav…
Kontaktade Bildeve med ett lackskav någon månad efter Volvo-selektgarantin löpt ut. Lackskavet var ett fel som Volvo tar på goodwill.
Fick dock ingen hjälp utan bara ett kostnadsförslag på att byta en komponent. Försökte sedan få kontakt med verkstadschef för att diskutera ärendet utan att han återkommit trots flera påminnelser.
Vände mig sedan till en annan auktoriserad verkstad, de löste goodwill på tre arbetsdagar. Bildeve lyckades inte ens bemöta mig på 1,5 år.
Fly dem som pesten. Ingen service, kundvård eller kunskap där.
Kör runt i andras trädgårdar och gör…
Kör runt i andras trädgårdar och gör kriminella handlingar
Håller inte vad de lovar
Skulle serva min bil där. De hade inte ens tagit in bilen vid stängning och menade att bokningar bara var preliminära. När jag lämnade den lovade de att ta in den direkt då jag behöver den i mitt arbete. De kunde ha hört av sig i alla fall. Sista gången man har med dem att göra
Såg en annons på blocket hos handlare
Såg en annons på blocket hos handlare. Läste mer om bilen på deras hemsida. Kontaktade säljare. Säljare skulle återkomma med bilder. Det gick en dag sedan ändrade de priset på bilen. Hävdade att det var fel pris. De hade då lagt ut fel pris på alla kanaler. Hemsida, blocket, Wayke osv… De verkar inte stå för sitt pris utan vill nu ha 40.000kr mer än vad vi redan avtalat om per telefon. Oseriöst!
Hjälpsamhet utöver det vanliga
Fick motorbortfall på min Renault Grand Scenic söndag kväll med 35 mil kvar att åka hem. Blev bärgad och lämnad hos Bildeve Helsingborg. Tog kontakt måndag morgon och begav mig till verkstaden, där jag inom trekvart fick in bilen på undersökning och fick hjälp med att tillfälligt lösa problemet. Nu kan jag gladeligt återvända hemåt tack vare professionalitet och hjälpsamhet utöver det vanliga. Stor tacksamhet från Kenneth Karlsson
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.