Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra service angående reservdelar till C70. Klippan fixade detta på 2-3 dagar! I Ängelholm: beställde i feb, lev utlovad till 25/4. Men man glömde att beställa? Jag gör ny beställning slutet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick offert på en bil jag ville köpa. Dagen efter var bilen såld till en annan kund. En bra säljare hade ringt den presumtiva kunden (mig) innan han sålde den till någon annan. Handla i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måste vara top-tio sämsta bilhandlare i Sverige. Säljarna är mycket trevliga i början när du väljer att köpa en bil från de. Men så fort du kör ut från bilhandlaren så avskriver de allt ansvar f... Toon meer

3,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hörby - tack

Hörby. Stort tack Oscar L och teamet för snabb o jättebra service på min Duster som hade fått et spik i däcket. Ni / du är som altid fantastisk. Av hjärtat tack.
Laila

9 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb, effektivt och väldigt hjälpsamma!

Jag vill rikta ett stort tack till Bil Månsson Kristianstad och speciellt Otto Källqvist, som tog hand om mig och min bil akut när jag kört från Göteborg och den började larma om att jag behövde göra motorservice. Snabbt och effektivt och otroligt hjälpsamt bemötande, gjorde att jag tryggt kunde köra vidare. Stort tack och en eloge till er för snabb och fin service! Bästa hälsningar Pamie Hedelin med en Volvo xc 60.

29 augustus 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oplevede ekstrem venlig og prof personale. Min nye volvo xc90 skulle have skiftet en sikring.
Volvo Helsingborg som hedder Bildeve kunne ikke sælge en sikring da de ikke havde dem på lager og kunne ukke bestille hjem.
Volvo Ängelholm som hedder Bilmånsson klarede opgaen med det samme.
Vil aldrgi benytte Bildeve mere, Kun Bilmånsson fremover. Kæmpe ros til bilforhandleren i Ängelholm!

11 september 2025

Bilmånsson Kristianstad Däckverkstad

Bilmånsson Kristianstad Däckverkstad
Vilken serviceinriktad kille ni har fått tag på😁
Peter Axelsson är stjärnan jag tänker på.
Hade fått begagnade vinterhjul med min Volvo som jag köpt hos annan Volvohandlare men två fälgar var skadade som jag först upptäckte när däcken skulle in på däckförvaring
Till slut gick den andra firman med på renovering av dessa två fälgar
Peter kontaktades av firman och nu ser han till att allt fixas i tid tills det blir dax för skiftning inför vintern
Han utstrålar en sån genuin värme och servicetänkande så man kan inte annat än att ge honom 👍👍👍👍👍
Skall bli kul att få träffa honom senare i höst för jag förutsätter att han finns kvar

21 augustus 2025

Köpte bil.

Bil Månson Sjöbo.
Helt fantastiskt bemötande ,himla trevliga säljare när jag hämtade min bil.
Mycket smidigt REKOMMENDERAS STARKT
TILL ALLA SOM SKA KÖPA BIL.

9 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick ett helt fantastiskt bemötande och…

Fick ett helt fantastiskt bemötande och hjälp när jag akut behövde ha hjälp med min antagbara dragkrok som inte gick igenom återbesikting och körförbud stundade snarast. Världens största guldstjärna till renaultmekaniker S som släppte allt han hade och löste problemet.

28 november 2024

Bilmånsson ÄNGELHOLM , aldrig mer för mig

Lämna min bil för service för 2,5 månader sedan i Ängelholm , körde 1 månad med den , sen börja den knacka i motorn , den ställdes åt sidan för kontroll av en kunnig mekaniker, han trodde det var en spridare . rev ner o skicka på kontroll , fick inga feltecken o börja kolla oljefilter o där hitta vi massa spår av spån . rev av topp o där var bilen igensotad fullständigt , plockar även oljetråg o massa bitar av metall då visar de sig att ett vevlager har rasat men tre lager är Orginal med stämpel på som de skall vara ett lager är inte Orginal , någon annan sorts av matrial o påpeka detta för Bilmånsson i Ängelholm , dem ryckte på axlarna men påpeka gärna att dem har haft stora problem med dessa bilar att dem är kända för att sota igen, ( dem fick bilder o tyckte själv att de var ju inte riktigt klokt detta ) men när jag fråga om oljan dem använde tyckte dem själv att de var en vattnig o ingen bra olja ( volvos 0W-20 ) för lös o nästan bara vatten . Varför använder man den då, när service sker är det även en ungdom under utbildning som servar bilen ,( inte hans fel ) men de kan ha varit spån i oljan redan som teknikern skulle sett . konstigt att inga felkoder kom upp på datan när den var inkopplad att bilen mår inte bra .Volvo on call behövde service ( ett batteri byte ) gjordes inte , den stora tryggheten vi volvo ägare har i fall de händer något i en olycka som kan rädda liv . Nu får jag stå för allt själv o de gör jag, men jag tycker dem kunde stått för reservdelar eller för matrial med service kitt som jag just spendera 6000 kr på , hoppas ni hör av er till mig o gör rätt för er o står för dem utlägg jag haft , Service personal på Bilmånsson Ängelholm vet vem jag är

31 mei 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dålig service

Tyvärr har Volvo i Kristianstad rasat på verkstadssidan sedan BilMånsson tog över efter Kristianstads automobil, serviceavtalet blev mycket sämre och dyrare och framför allt har servicen försvunnit, tidigare kunde man åka ut och få ett råd eller lite snabb hjälp, nu möts man av okunskap en attityd att inte ens vilja försöka hjälpa till och ett råd att boka tid för felsökning.
Kunskapen finns säkert eftersom många av teknikerna är kvar men organisationen har tagit bort service och infört vi skall dra ut varenda krona vi kan mentalitet.

Nu blev det youtube och någon timmes sök efter gömda säkringsboxar och jag lovar, det var mitt sista besök på BilMånsson i Kristianstad.

Efter ganska många år med Volvo i Kristianstad och volvobilar så blir det något annat nästa gång.

5 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En väldigt trevlig och trovärdig bilfirma

En riktig seriös bilfirma. Vi blev bemötta av en så himla trevlig säljare Camilla från Eslöv som verkligen berättade om en bil jag var intresserad av på deras hemsida. Lovade henne att jag skulle prata med min fru och få återkomma om vi ville ha bilen. Sen ringde jag tillbaka till Eslövskontoret och fick pratat med Camillas kollega och fick då förslag till en ännu bättre bil och då blev jag intresserad av den istället :). Camilla återkom då med att jag skulle få komma ner och titta på bilen och om jag ville provköra den. Efter provkörningen, så blev vi kära i bilen och därmed blev det en bil affär. Jag har bara blivit så himla bra bemött av alla som jag har träffats på Eslöv och även Ängelgolms kontoret som jag har besökt. Ett STORT TACK för er goodwill service. 10/10 poäng till Bilmånsson för både Eslöv och Ängelholm

21 juli 2024

Kommer återvända till bilmånsson

En fantastisk upplevelse när vi köpte nu vår 5e bil från bilmånsson Eslöv.
Fick inte min bil på avtalad tid men OJ vad generöst det kompenserades för en veckas försening. Vi kände oss så otroligt trygga i vårt köp av Viktor. Vilken härlig kille!

20 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måste vara top-tio sämsta bilhandlare i…

Måste vara top-tio sämsta bilhandlare i Sverige.
Säljarna är mycket trevliga i början när du väljer att köpa en bil från de. Men så fort du kör ut från bilhandlaren så avskriver de allt ansvar för bilen.
Jag fick problem med bilen efter två månader. Fick jaga i veckor för att få tag på säljaren. När jag kontaktar säljaren via mejl så får jag väldigt korta svar.
När bilen till slut nådde deras verkstad så tog det 7 veckor att lösa problemet.
Aldrig mer Bilmånsson.

10 juni 2024

Katastrof kundservice/kompetens i Sjöbo verkstaden

Efter problem med bilen som stannade bärgade vi bilen till Bilmånsson i Sjöbo som var närmst. Med förhoppning att de skulle ta sig an bilen snabbt så blev det tvärtom. Vi fick först vänta 3-4 dagar innan de började titta på bilen. Sedan gick verkstads teknikern på semester/utbildning flera dagar som gjorde att vi fick vänta ytterligare flera dagar innan vi ens fick något svar. Felsökningen tog orimligt lång tid (2 veckor). Under tiden bad vi dem att serva bilen då den bara stod där i väntan på reservdelar, det visade sig att de missade att kontrollera trasiga lampor som vi fick anmärkningar på vår kontrollbesiktning veckan därpå. Man undrar om de kontrollerat något över huvudtaget !!! De upptäckte (efter att jag frågat om något var trasigt under servicen) att en damask var trasig, så jag bad dem att ta fram en offert på detta arbete, men de återkom inte alls under 3 veckor med detta. Totalt tog det strax över 5 veckor innan vi fick tillbaka bilen efter mycket tjat och gnat.

Kan verkligen inte rekommendera att lämna in bilen till dessa skojare, katastof kundbemötande och katastrof kompetens enligt vår uppfattning som kund.

Skulle bogserat bilen till Bilmånsson i Hörby istället där vi vet att de är kompetenta.

8 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bilmånsson har ingen koll på malusskatten

Var med min fru och.provkörde
En Volvo V60 hos bilmånsson
I Ystad fastnade för bilen och
Frågade om allt var okej samt om
Malusskatten på.bilen årsmodell
2021 det fanns ingen malusskatt
Kvar på bilen enligt säljaren
Fast jag påstod att transsportstyrelsen påstod att det
Var 15 000 kr malusskatt kvar på
Bilen men säljaren.påstod att så var inte fallet,hade även sagt om
Så var fallet var affär inte aktuellt,
Nämnas skall också att första inre på denna bil.var okt 2022,att inte
Säljare hade kunskap om att det är det som gäller när det gäller.malusskatten är väldigt oseriöst samt att inte kunde bjuda
På nedsättning av priset för detta
Fel av honom glad att jag ringde
Till transsportstyrelsen och kollade
Detta innan köp mitt råd handla inte hos bilmånsson oseriösa

19 april 2024

Köpte bil av Bengt i Hörby

Köpte bil av Bengt i Hörby! Super trevlig säljare och otroligt bra bemötande. Bra kunskap och hade stort förtroende hela vägen till affär. Och leveransen var 10/10.

Tack snälla! Är super nöjd. Tack Bilmånnson och speciell Bengt i Hörby! Rekommenderar starkt!! :)

7 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.