Jeg har aldrig mødt flinkere eller mere effektive flyttemænd. De formåede at tømme hele vores lejlighed på 1 time, med højt humør, køre det til vores nye hus, og være færdig på rekordtid!! Jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
The booking went smoothly and the moving went absolutely great! The moving guys were fantastic, both Sami and Dennis were super helpful, nice to chat with, did everything to make the moving go smooth,... Toon meer
Super god service hele vejen rundt! Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse. Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. pr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.
Contactgegevens
Ved Voldgraven 32, 2610, Rødovre
- info@billig-flyt.dk
- billig-flyt.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
De arbejder hurtigt
De arbejder hurtigt, ankommer til tiden og passer godt på møblerne og lejligheden, når de flytter kasser og møbler ind og ud.
Medarbejderne Deniz 1, Deniz 2 og Poljak. har været venlige, smilende og har gjort et godt stykke arbejde.
Isabell Rasmussen, coordinator, var dygtig og venlige.
Jeg anbefaler servicen.
Flyttede i dag med Dennis og Denniz
Flyttede i dag med Dennis og Denniz, som var super gode og effektive:)
Tredje gang og KUN mega taknemmelighed
Tredje gang og KUN mega taknemmelighed!
Godt humør, hurtigt flyt og der bliver passet perfekt på ens ejendele!
Kommer helt sikkert til at bruge dem igen!
Flyttemænd: Dennis & Dennis!
Hurtigt, effektivt og billigt
Dennis og Denniz kom og flyttede for os fra 5. sal i Indre By, til 1. sal på Frederiksberg. De var enormt hurtige og effektive, og gik til opgaven med godt humør og jokes. Og så passer navnet til produktet. Kan kraftigt anbefale Billig Flyt 🤝🏻
Hvis jeg kunne give 0, havde jeg gjort det!
Billig-Flyt har brændt os af. De skulle være her kl.9. 9.15 ringer jeg selv til Isabell, som fortæller der er sygdom.
De kunne ikke en gang informere os selv! Hun siger hun skal bruge 10 min til at finde ny medarbejder. Da jeg selv ringer igen, kan hun ikke finde nogen medarbejder.
Det mest uprofessionelle jeg længe har været med til. Jeg skrev endda for 3 dage siden og genbekræftede vores aftale. Aldrig brug dem, de er så til grin!
Hvis jeg kunne give nul stjerner ville jeg gøre det, hold jer væk fra dette firma.
Det er er den værste oplevelse jeg har haft hvad flytning angår - alt korrespondance foregår på mail med firmaet ved “flyttekoordinator” Isabella. Firmaet vælger datoen. Jeg bliver spurgt om jeg vil have fast pris eller medgået tid, jeg tænker fastpris og Isabella beder mig om at sige hvad der skal flyttes og et ca antal af flyttekasser, det oplyser jeg hende og mit overslag er er 25 store flyttekasser i lejligheden og 20 af blandet størrelse fra mit kælderrum. Jeg opgiver location og kvadratmeter fra den fraflyttede og det samme for lejligheden jeg flytter til.
Der er flyttet 20 flyttekasser fra min lejlighed af og fra kælder er flyttet 19 stk. blandet flyttekasser/plastkasser små/mellem
Hvis jeg regner på det, er der 6 flyttekasser mere end opgivet,så det er helt volapyk
Jeg modtager et tilbud og skimmer en meget lang liste om alt muligt - jeg overhovedet kan forholde mig på daværende tidspunkt - Isabella skriver at Bilens mål er på 25 kubik, som kan rumme op på 3.5 maks 4 værelses. I vores korrespondance gør jeg flere gange opmærksom på at jeg har fine gamle træmøbler der skal beskyttes. Det svarer Isabella tilfældigvis ikke på. Da flytningen er over, er flere at mine møbler ridsede og ordnes, hvilket giver mig en udgift.
Dagen før flytningen skriver Isabella, om vi kan starte kl. 10 i stedet, da den ene flyttemand skal til lægen. Det går jeg med til. Klokken 10.15 på dagen skriver jeg, at jeg regner med de er på vej,og informere om hvor de kan holde.
De kommer 10.30 og er enormt aggressive, der er alt for meget, siger Chaufføren Dennis.
Chaufføren taler direkte ned til mig og jeg kontakter Isabella, som siger det er min egen skyld,fordi jeg ikke har læst alle deres forbehold grundigt nok. Jeg ser mig nødsaget til at kontakte min søn, da den form for kommunikation, ikke virker særlig professionel. Dennis går væk, mens han taler med min søn. Bagefter går det lidt bedre. Men der er 13 flyttekasser tilbage, som de siger de ikke kan have.
Undervejs har de vedvarende og højlydt brokket sig over hvor tungt alt er, den unge hjælper siger at flere at mine kasser vejer 45 kg. Øh jeg, en kvinde på 50 kg, kan løfte alle kasser. Jeg tror de to flyttemænd er i ret dårlig form, der bliver røget smøger og de taler indbyrdes på et arabisk sprog, som jeg ikke forstår, hvilket er meget ubehageligt.
Vi kører samtidig jeg er er fremme efter 25 min. De kommer over en time senere, de har ikke snakket om en lang frokostpause. Det hedder 10 min pr. time.
De siger, at nu har de snakket med kontoret og jeg skal betale 1500 mere end mit faste bud. Undervejs spørger jeg dem om, de kan køre de sidste 13 kasser i dag, det kan de godt. De er færdige kl 16 med at tømme bilen alt i alt en en 5, 5 timers arbejdsdag og er total færdige, og vil derfor spørge, om de må køre kasserne næste dag, da jeg spørger,hvad det koster siger Dennis, det kan vi finde ud af i morgen!
Jeg betaler min “faste pris” plus de 1500 på MobilePay, Dennis siger jeg får en kvittering. Den har jeg ikke fået endnu, jeg har skrevet, men har intet hørt og ringet, de tager ikke telefonen.
Dagen efter må jeg ringe til et andet flyttefirma, der flyttede min 13 kasser.
Det blev en dyr omgang, jeg har både snakket med min advokat og andre flyttefirmaer, begge parter siger, at man ikke kan give en fast pris uden besigtigelse. Billig flyt fanger kunder med en billig pris og så lægger de noget til som de ikke redegøre for. Jeg ville bare købe en flytning - Isabella siger hun har vejledt mig - jeg er en kunde der er ligeglad med at spare 1000 kr, - og deres slogan på hjemmesiden:
Hos Billig Flyt er vores princip, at en flytning skal være let og uden besvær. De værdier vi har og arbejder ud fra, er: Lav pris – Høj kvalitet
Gælder slet ikke - de fusker og fralægger sig et hvert ansvar

Antwoord van Billig Flyt
Super service og ekstrem effektiv flytning
Denis og Zerkan flyttede mellem to adresser i KBH på 90 minutter for 2600 kr(!) Super service fra både billig-flyt kontoret og flyttemænd. Jeg kommer aldrig til at bruge et andet flyttefirma.
Anbefalelsesværdigt flyttefirma!
Tak for hjælpen og god service! Dennis og Serkan var flinke og hurtige samt gode til at pakke, så det hele kunne være i et lille lagerrum. Tip top!
En god oplevelse at bruge Billig-Flyt.dk
Bookede Billig-Flyt.dk til en flytning fra Kbh. K. til Nørrebro. Flyttemændene Denniz og Zerkan mødte op i god tid og var meget venlige. Det flyttede alt indenfor den aftalte tid og gjorde et godt stykke arbejde. Stor ros til dem og jeg vil anbefale Billig-Flyt til andre.
Billigt, venligt, sikkert.
Flyttede en 3 værelses fra Kbh til Helsingør på fire timer. Smilte og var skide fede samtidigt. Dennis og Denniz var gode, hurtige og billige!
Fantastisk service og virkelig effektiv…
Fantastisk service og virkelig effektiv flytning. Dennis og Mike klarede vores flytning inkl tunge møbler på under 2 timer og passede godt på vores ting. De var ekstremt servicemindede og venlige - også overfor naboer, de mødte. Jeg vil klart anbefale dem til alle, der står og skal bruge flyttehjælp.
Vi skulle flytte og havde brug for…
Vi skulle flytte og havde brug for hjælp og kontaktede billig-flyt.dk
Vi blev mødt af to ekstremt arbejdsomme og venlige flyttefolk Dennis og Deniz der havde styr på hvad de lavede selve flytningen gik hurtigt og der blev passet godt på vores ejendele
Kun gode anbefalinger herfra
Simon og Sana
Dennis og Mike var super gode
Dennis og Mike var super gode, flinke og effektive. Kan klart anbefales til alle.
En rigtig god oplevelse
Rigtig hurtig, god og nem flyt med Denniz og Dennis!
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse! De to flytte mænd knoklede på og var så hjælpsomme. Vi havde fuldstændig undervurderet, hvor meget vi skulle have flyttet, men det fandt vi hurtigt en løsning på med en meget fair prisjustering og en omgang Tetris uden lige, så vi alligevel kunne nøjes med kun en kørsel. Sjældent har jeg oplevet så megen imødekommenhed og højt serviceniveau! Vi flyttede fra fjerde sal - og da de var færdige, var der stadig smil på læben og godt humør. TAK for det gode arbejde! Vil til hver en tid bruge jer igen!
Super effektiv flytning
Super effektiv flytning med Dennis og Assad. De ankom i god tid, var utrolig hjælpsomme, effektive, havde styr på tingene og kom med godt humør. Klar anbefaling herfra!
Kan varmt anbefale de to flittige og…
Kan varmt anbefale de to flittige og venlige personer, der yder god service. Opgaven er udført til 5 stjerner!
Et kæmpe stort tak til Denniz og Hassan…
Et kæmpe stort tak til Denniz og Hassan for hurtig og god service. Billig Flyt lever helt klart op til sit navn.
Helt fint
Godt, professionelt, kom til tiden (vigtigt for mig), hurtig, venlige mennesker Dennis og Denniz
DE BEDSTE !
Den bedste, nemmeste, hurtigste og billigste oplevelse! Stemningen var god da 2xDennis kom og skulle flytte mine ting, vil til hver en tid bruge billig-flyt igen, og meget gerne med de to gutter!
Tryg oplevelse (vigtigt når man står alene kvinde). Så dygtige, at jeg ville med glæde ansætte dem i mit eget firma.
Lees meer over geverifieerde reviews.