Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig mødt flinkere eller mere effektive flyttemænd. De formåede at tømme hele vores lejlighed på 1 time, med højt humør, køre det til vores nye hus, og være færdig på rekordtid!! Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The booking went smoothly and the moving went absolutely great! The moving guys were fantastic, both Sami and Dennis were super helpful, nice to chat with, did everything to make the moving go smooth,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service hele vejen rundt! Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse. Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og virkelig effektiv flytning. Dennis og Mike klarede vores flytning inkl tunge møbler på under 2 timer og passede godt på vores ting. De var ekstremt servicemindede og venlige - og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ihærdige og søde flyttemænd :)

Vi brugte Billig Flyt og var meget tilfredse! Dennis og hans makker var meget ihærdige, passede godt på vores ting og var bare søde og venlige og gode med vores små børn som synes det hele var meget spændende :) kan varmt anbefale dem
Mvh
Maja

8 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flinke og dygtige flyttemænd kan varmt anbefales

Er i dag flyttet til min nye lejlighed
Med meget stor hjælpsomhed og venlighed af to flinke flyttemænd
De er dygtige og passer på ens ting
De er virkelig effektive
En virkelig behagelig oplevelse
Kan varmt anbefales

5 april 2023

Effektiv flytning

Jeg havde (som ved første flytning i 2019 igen) en rigtig god oplevelse med Billig Flyt fra start til slut. Isabell fra kontoret var hjælpsom og fik hurtigt klarede bookingen med alle detaljer på plads. De venlige og effektive flyttemænd, Dennis og Tufan, kom til den aftalte tid og gik igang med det samme. Der blev passet på mine ting og flytningen gik som smurt. Ville helt klart bruge dem igen i fremtiden :)

18 maart 2023

Billig - og hurtig - flyt

De kom lidt før tid, gik i gang med det samme, var hurtige, effektive, oplyste om ting der ikke var pakket godt nok ind til at de kunne tage ansvaret og så fik Dennis og Tufan sved på panden af det høje tempo! De lever op til navnet og kunne måske overveje at føje “hurtig” til navnet! Klart anbefalelsesværdigt!

19 februari 2023

Hurtig, billig flytning

Hurtig, effektiv flytning med den venlige flyttemand Dennis.
Flytningen var veloverstået på halvanden time med Dennis og hans kollega. Der var overskud til at sætte møblerne de rette steder og en behagelig samtale. Kan varmt anbefale.

4 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min far skulle på plejehjem.

Min far skulle på plejehjem. Det var utroligt nemt at booke en flytning hos Jasmin. Jeg fik tilsendt et tilbud på mail med alle detaljer på mail som jeg accepterede retur. Dennis vores flyttemand kom præcis til tiden, eller han var der faktisk lidt før så vi kunne starte til tiden. Det gik alt sammen hurtigt og så afsted med tingene. I Hørsholm fik vi hurtigt læsset af. Vi føler at vi har fået en rigtig god og effektiv service til en god pris. Og det er faktisk ikke første gang vi har brugt billig flyt. Vi havde samme positive oplevelse for 4 år siden. Så jeg giver mine varmeste anbefalinger.

28 januari 2023

Endnu en gang fantastisk

Endnu en gang fik jeg fantastisk hjælp af Billig-Flyt. Denne gang af Deniz og Tufan, der var på adressen 40 min. før tid. De ringede i god tid, så jeg lige kunne nå at samle det sidste. De arbejdede begge hurtigt og effektivt, mens de passede godt på mine ting. Meget hjælpsomme og venlige og jeg vil klart fortsætte med at anbefale Billig-Flyt til alle, jeg kender. Tak for en dejlig oplevelse.

28 januari 2023

Super godt

Super godt, hurtigt og effektiv, friske og godt humør fra Deniz og kollega. Kan kun varmt anbefale dem og vil til enhver tid bruge dem igen. Billigere får man heller ikke. Tak for hjælpen. :)

17 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den mest dårligste uprofessionel…

Det dårligste og mest uprofessionelle flyttefirma jeg nogensinde har haft med at gøre. Dette flyttefirma er de værste svindlere. Da jeg snakkede i telefon med dem fik jeg sat en fast pris, hvor de så efterfølgende imens flytningen er igang fortæller mig at det åbenbart er timepris. Nok med det så flytter de mine ting men forlader dem efterfølgende på gaden. Det er fuldkommen svindel.
Og jeg fraråder alle at gøre brug af dette flyttefirma.

21 december 2022
Logo Billig Flyt

Antwoord van Billig Flyt

Hej Naaz,

Du fik et tilbud ud fra hvad du har fortalt os du har af inventar. Da vi kommer ud til dig er billedet noget helt andet. Det blev du også gjort opmærksom på.
Kommunens ydelsescenter har betalt din regning, i deres brev gjorde de os udtrykkeligt opmærksom på at de kun ville dække 3100kr og alt udover det skulle du betale selv.
Vi er IKKE bistandskontoret! Du valgte ikke at betale timeprisen for de efterfølgende timer, derfor fik du udført arbejde for den betalte tid. Det skal lige siges at de knoklede for at hjælpe dig så godt som muligt. Ønsker dig held og lykke i fremtiden.

//Mike

Lees meer over geverifieerde reviews.