Jeg har aldrig mødt flinkere eller mere effektive flyttemænd. De formåede at tømme hele vores lejlighed på 1 time, med højt humør, køre det til vores nye hus, og være færdig på rekordtid!! Jeg... Toon meer
The booking went smoothly and the moving went absolutely great! The moving guys were fantastic, both Sami and Dennis were super helpful, nice to chat with, did everything to make the moving go smooth,... Toon meer
Super god service hele vejen rundt! Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse. Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. pr... Toon meer
Fantastisk service og virkelig effektiv flytning. Dennis og Mike klarede vores flytning inkl tunge møbler på under 2 timer og passede godt på vores ting. De var ekstremt servicemindede og venlige - og... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.
Ved Voldgraven 32, 2610, Rødovre
- info@billig-flyt.dk
- billig-flyt.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Deniz og Dennis gjorde vores flytning…
Deniz og Dennis gjorde vores flytning til en leg.
Super søde og imødekommende.
Vil ikke betænke mig en anden gang,hvis jeg skal flytte......10 *********** herfra
⭐10 ud af 10 Stjerner: 💪📦 En flytteoplevelse af den højeste kvalitet
I en tid fyldt med alle de stressende ting som desværre ofte relaterer sig til at skulle flytte adresse, der var den venlige flyttekordinator Jasmin, samt de to stærke og tålmodige flyttemænd Dennis og Deniz fra Billig-Flyt, lige præcis hvad jeg havde brug for.
Gennem den indgående dialog med flyttekordinatoren kunne jeg hurtigt fornemme at der sad et menneske på den anden side af telefonen som der inderligt gerne ville hjælpe mig - det er meget få steder jeg har oplevet dette og jeg følte at jeg allerede fra start af var i rigtig gode hænder.
Efter fremsending af en inventarliste over hvad jeg skulle have flytte, fik jeg en meget fair og fornuftig pris tilbudt som jeg takkede ja til.
På selve flyttedagen der dukker de to superhelte uden kapper: Dennis og Deniz, op til tiden med massere af god energi, imødekommendhed og logistiske pakkeevner af den højeste karakter.
De danner sig hurtigt et overblik og får båret både ned fra den ene adresse og op på den anden uden at mine ting tog skade, altid med godt humør (som var dejlig smitsomt) og klar til at svare på spørgsmål jeg stillede dem.
Med det sagt, så skal man huske at det er DEM som er eksperterne, hvorfor jeg vil anbefale at man respekter deres erfaring og giver dem den plads de har brug for så de kan udføre deres arbejde.
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg anvender Billig-Flyt oven på den succes jeg havde med dem. Tusind tak for at I alle var med til at hjælpe med at gøre en kaotisk tid, både rolig og effektiv.
Verdens bedste flytteoplevelse
Verdens bedste flytteoplevelse
I dag har Dennis og Deniz (samt Jasmin til nedpakning) flytte for mig fra 5.sal.
Jeg havde aldrig troet jeg skulle opleve så god service, effektivitet og godt humør.
Jeg kan kun anbefale alle at bruge Billig Flyt 👍👍👍👍👍
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra, kan klart anbefales, hurtige flyttemænd som knokler uden for mange pauser, de var ekstra påpasselige med mine ting, service i top og kommer til tiden, jeg havde en rigtig god og nem flytning alle pengene værd.
Tusind tak for fantastisk og…
Tusind tak for fantastisk og professionel flytning af Dennis og Deniz, de får min bedste og varmeste anbefaling 😊
Endnu en super flytning
Jeg har igen benyttet mig af Billig-Flyt, og jeg må bare sige, at servicen og humøret var lige så fantastisk denne gang, som sidste gang jeg benyttede mig af dem.
2 x Dennis fik lynhurtigt pakkede min 2 værelset lejlighed sammen i bilen og det var med smil og godt humør hele vejen gennem flytningen, selvom den foregik var 4. sal.
Jeg vil fortsætte med at anbefale Billig-Flyt til alle jeg kender, for jeg synes virkelig at deres service er helt i top
Effektive og venlige flyttemænd
Det er anden gang jeg er flyttet med Denis og Deniz og begge gange var de utroligt venlige, effektive og fokuserede på at få flytningen klaret hurtigt og ordentligt. Kan kun anbefales!
Fantastisk flyttefirma!
Fantastisk flyttefirma!
Utrolig søde, hjælpsomme og hurtige mænd, som knokler derudaf.
Utrolig hurtig ekspedition fra første samtale med Isabell, til at de havde flyttet tingene😁
God pris, og søde flyttefolk.
Kan klart anbefales👍🏻
Effektivt flyttefirma
Har benyttet Billig Flyt ved flere flytninger, og altid været godt tilfreds med deres arbejde. Den seneste flytning fra Glostrup til Skælskør blev klaret på 4,5 time, inklusiv køreturen tilbage til Rødovre, hvor de har deres hjemadresse. Effektivt arbejde af Deniz og hans makker 🙂 Kan varmt anbefale Billig Flyt til din næste flytning!
Jeg og min familie har nu benyttet…
Jeg og min familie har nu benyttet billig flyt 3 gange. Det var på anbefaling fra flere af mine kolleger som også havde brugt dem - og til fuld tilfredsstillelse.
Vi havde fornøjelsen af Denis og Sami alle gange. De er punktlige, arbejdsomme, effektive og samtidig de sødeste og mest hjælpsomme mennesker. Prisen har alle gange været billige. Jeg vil altid varmt kunne anbefale Billig Flyt.
Book dem til flytning!!
De var virkelig professionelle og effektive hele vejen igennem. Det startede med Isabell, som var hurtig og tålmodig til at svare på mine måske lidt for mange spørgsmål. Så kom flyttedagen og vi aftalte kl 9 og Dennis og Denniz ankom præcis på det tidspunkt. De fik hurtigt pakket bilen, men så glemte vi at der skulle en kommode med, men de tjekkede listen over hvad jeg havde skrevet og kontaktede min far og vendte tilbage for at hente kommoden. De ankom til min lejlighed som ligger på 4 sal( faktisk 5 grundet høj stue lejlighed) og en virkelig latterlig stejl trappe. De knoklede løs, men var samtidig meget snaksaglige og havde et virkelig fedt humør og god humor. De holdte deres pause, som de fortjener også flyttede de igen. De skal bare anbefales og 5 stjerner er slet ikke nok. BESTIL DEM og I vil ikke fortryde det. Mange hilsner fra en MEGET tilfreds kunde
Deniz og Dennis tager fat…
Deniz og Dennis tager fat og giver den gas. Det har været alle pengene værd at hyre dem til at hjælpe med flytning.
Super god flytning.
Super god flytning.
Deniz og hans makker var effektive og meget service minded.
Selvom det var timepris var der ikke noget med at de gjorde tingene langsommere.
Dennis
Solrød
Frej
Frej
Det har været en super flytning, Denniz, og Dennis har været super professionelle, flinke og hjælpsomme. En ren fornøjelse at have hyret dem.
Hejj
Hej, jeg syntes at Dennis og denniz gjorde et fantastisk arbejde, kan varmt anbefales, mvh simon
Dennis og Tufan var effektive
Dennis og Tufan var hurtige, venlige og effektive. Kan anbefales!
Dennis og Dennis
Dennis og Dennis var meget søde og hjælpsomme og også gode til at tale med kunderne, tak i dag for det veludførte arbejde
Danmarks mest effektive flyttefirma…
Danmarks mest effektive flyttefirma (hurtig og stadig sikker) 🤩🤩🤩🤩🤩OG de fandt ud af på 2 sekunder at det er min kone og datter som bestemte 🤣
Dennis og Omar hjalp med vores…
Dennis og Omar hjalp med vores flytning. Jeg kan ikke gøre andet end at give dem 5/5. Flinke og arbejdsomme mennesker, som har leveret et super stykke arbejde.
Mvh. Mikkel
Dennis og hans makker klarede en…
Dennis og hans makker klarede en fantastisk flytning!
Lees meer over geverifieerde reviews.