Van ProTrader (WallStreet) naar ProTrader (Binck) naar TraderPro (Saxo). Elke keer opnieuw je grafieken proberen te matchen, maar steeds minder indicatoren.Géén Brown CompositeIndex, Double Stochasti... Toon meer
2e review Kort samengevat: Te duur, Orders worden niet uitgevoerd, Irritatie i.v.m. kosten euro/dollar rekening, Servicekosten per maand rekenen bovenop de schandalig hoge transactiekosten... Toon meer
Tot mijn verbazing lees ik in FD een bericht van mevr. Klep (directrice). Beter kan ze haar spreekwoordelijke “Klep houden of iets zinnigs kleppen”! Indien je zoveel klachten krijgt over een niet af p... Toon meer
Al jaren klant bij Binck voorheen Alex... ik moet hemel en aarde bewegen om een andere tegenrekening te krijgen... precies dezelfde naam voorletters en adres... spullen retour om aan te vragen want i... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
| binck.nl was voorheen bekend als binckbank.nl |
Barbara Strozzilaan 310, 1083 HN, Amsterdam, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Op vragen wordt snel en inhoudelijk gereageerd.

Antwoord van BinckBank
Binck maakt traden toegankelijk, met de Binck app kun je dat overal doen. Een dollarrekening is ook een dikke pre. Meer opties in de app zijn wel wenselijk, vergelijkbaar met de desktop applicatie van Binck. De commissie vind ik wel hoog, je bent wel vele honderden euro per jaar kwijt bij een niet eens zo gek veel aantal transacties.

Antwoord van BinckBank
Erg klantonvriendelijke bank met hoge kosten. Rekening werd al 2 jaar niet meer gebruikt. Nooit een bericht gehad van Binck dat ik een negatief saldo op had gebouwd op een rekening die overduidelijk inactief was. Na 2 jaar word ik van uit niets doodgegooid met berichten dat ik onmiddellijk >50 euro moet overmaken vanwege een negatief saldo.
1) Een bericht over de inactieve rekening was op zijn plaats geweest
2) Een bericht over een negatief saldo was op zijn plaats geweest
3) Tientallen euro's kosten per rekening per jaar zijn niet meer op zijn plaats in deze tijd
4) Reageer binnen een normale tijd op opzeggingsverzoeken, dat is wel zo netjes

Antwoord van BinckBank
Ik ben even niks te doen met de rekening worden eenzijdig de voorwaarden gewijzigd, en vervolgens rekenen ze, voor niks, 3 euro per maand, geen rekening, maar de teller tikt gewoon door. Vervolgens moet ik na ik erachter kom ook nog opzegkosten betalen.... en rente... het valt binnen mijn definitie van oplichting. Bah... zulke geniepige bedrijven wil ik nooit meer zaken mee doen.

Antwoord van BinckBank
Ondanks dat je je online een rekening kan aanvragen is het niet mogelijk om online een rekening op te zeggen. Dat is mijns inziens tegen de regels. Ook zijn de maandlasten van Binck enorm in vergelijking met andere beleggers. Verder is de app onoverzichtelijk.

Antwoord van BinckBank
Binck beschikt over een zeer overzichtelijke site. Ik gebruik reeds jaren het programma voor: Zelfbeleggen. De beleggingsopdrachten zijn eenvoudig en snel uit te voeren. De site voorziet tevens in bruikbare overzichten en nieuwsmeldingen over de diverse fondsen.
Tenslotte is de helpdesk uitstekend en snel te bereiken in geval ik behoefte heb aan informatie.

Antwoord van BinckBank
ik vind het goed, maar heden ben ook veel een gebruiker van De Giro.
Zij hebben ook een overzichtelijk startpagina en zijn in kosten veel goedkoper.
mvg f.j. kingma

Antwoord van BinckBank
Ik ben zeer tevreden over binck: de volledigheid van de informatie en de relatieve snelheid waarmee de telefoon beantwoord wordt.

Antwoord van BinckBank
Zeer tevreden. Kosten zijn hoger, maar je krijgt er ook wat voor!

Doet wat het moet doen.
Snel en makkelijk.

Antwoord van BinckBank
Binck heeft een mooie combinatie van uitgebreide mogelijkheden tot beleggen en de mogelijkheid voor online bijspijkeren van je beleggingskennis, zonder dat dit een must is om te beleggen en de academy is gratis.

Antwoord van BinckBank
gezien ik niet thuis ben in alle materie heb ik hulp en of uitleg nodig. Dit krijg ik op een geduldige en aardige manier van de medewerker(ster). ben blij met deze duidelijke hulp

Antwoord van BinckBank
momentueel ben ik pas client,in de toekomst wie weet, heb niks te klagen

Antwoord van BinckBank
Overzichtelijke duidelijke site. Niet alle effecten en markten kunnen getrade worden. Is soms lastig. Prima dienstverlening.

Antwoord van BinckBank
Ik ben een passieve belegger met weinig mutaties in mijn portefeuille. Maar toch soms vragen. Die worden dan snel en adequaat beantwoord. Mijn dank.

Antwoord van BinckBank
Ik ben heel tevreden over BinckBank. Het gaat uitstekend, mede dankzij de overzichtelijke website. Ik heb lekker verdiend het afgelopen jaar, zonder deze broker was me dat niet gelukt. Toen ik een vraag had, werd ik door de helpdesk goed geholpen. We gaan lekker door zo.

Antwoord van BinckBank
Een klacht over het printen van een overzicht blijft hangen bij "we hebben het doorgegeven aan onze daarvoor bestemde afdeling, zodra wij een antwoord hebben zullen wij die aan u doorgeven". Dit duurt nu al een maand, ik heb nog een aantal reminders gestuurd, maar er gebeurd mi niets.
Ik heb op 19 febr een aanvraag ingediend om een nieuw fonds op te nemen. Ik heb 4 maal gebeld daarna, het is nog steeds niet opgelost. Bij vorige aanvragen was het in een of twee dagen klaar. Nu: "we hebben het heel druk met aanvragen". Of je stuurt een mail en zegt: we doen het niet of je zegt het is klaar a.s. ....
Kortom: ontevreden

Antwoord van BinckBank
Advies opgevolgd en toch nog eens met Binckbank gebeld. Jelmar van Dijk gesproken (zal wel een alias zijn, want wie noemt zijn echte naam op zo'n HELPdesk). Men gaat een mailtje sturen aan de betreffende afdeling om de status op te vragen. Ik word vandaag weer teruggebeld over het resultaat. Ik heb ze ook gevraagd om mij te bellen als er geen resultaat is en dat ik er ook niet op zit te wachten dat het antwoord is dat het nog weken gaat duren. Zal mij benieuwen, maar eigenlijk weet ik natuurlijk al wat ik heb bereikt: niets. Het is nu 19:00 en nog geen bericht. Maar weer een klacht.

Antwoord van BinckBank
Wordt altijd zeer correct te woord gestaan. Met kennis van zaken.