Banner for Binkwithus

Binkwithus Reviews 117

4,7

Zeer hoge kwaliteit producten. Uitmuntende klanten zorg met betrekking tot levering van de producten. Deze verkoper is een aanrader vanwege de goede kwaliteit. Top level quality products. Excellent... Toon meer

Materiaal is oké, levering ook. Alleen met de hoge transportkosten heb ik het moeilijk.

Materiaal voldoet perfect aan de verwachtingen, stevig en van zeer goede kwaliteit. Levering op tijd.

Zeer hulpzaam en vriendelijk. Ik was op zoek naar een mannequinhoofd en -pruik voor verschillende belichtingen uit te proberen voor fotografie. Best Mannequins was zeer hulpzaam en vriedenlijk om mij... Toon meer

Info over Binkwithus

Bink With Us logo

About us

We are Bink - Best Mannequins bv, a Belgium-based visual merchandising partner with over 20 years of experience supporting fashion brands, retailers and visual merchandisers. We help bring retail concepts to life by combining creativity, quality and functionality across all our solutions.

What we do

We supply a wide range of visual merchandising products, including window mannequins, full-body mannequins, abstract mannequins, busts & torsos, trouser forms, clothes racks, clothes hangers and accessory displays. Many of our products are available from stock and ready for worldwide delivery, ensuring fast and reliable availability.

In addition, we offer tailor-made solutions and custom design. With our in-house 3D lab and creative team, we can quickly develop and adapt designs to match your brand identity and specific retail requirements.

Our approach

At BINK, we focus on delivering complete visual merchandising support with an emphasis on speed, flexibility and control over production and logistics. This allows us to support projects ranging from independent stores to large international retail chains.

Why work with us

★ Over 20 years of industry experience

Large stock availability for fast delivery

Worldwide shipping

In-house 3D design and customization

★ Strong focus on quality, consistency and detail

Our mission

Our mission is to deliver high-quality visual merchandising solutions that help brands improve product presentation, attract attention in-store and enhance the overall retail experience across global markets.

Bink visual merchandising products

4,7

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top communicatie

Fijne communicatie! Snel handelen en goede levering

10 februari 2026

Antwoord van Binkwithus

Dag Ket. Bedankt voor uw positieve review!

Great quality products

Top level quality products. Excellent customer care regarding delivery of the purchased products. I Recommend this company for their good quality.

8 januari 2026

Antwoord van Binkwithus

Beste Marten. Bedankt voor jouw positieve review!

Ik ben heel erg tevreden met Best…

Ik ben heel erg tevreden met Best Mannequins! Geen vraag is hun te veel en ze helpen je altijd verder! Dat geeft een tevreden gevoel bij al jouw bezigheden. Een dikke plus van mij en hoop nog vele jaren mooie displays te kunnen maken! Ook een perfecte zendingsvervolging is deel van hun programma! Heel goed! Ga zo verder Best Mannequins ;-)

1 december 2025

Antwoord van Binkwithus

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Wat fijn om te lezen dat onze service, ondersteuning en opvolging zo gewaardeerd worden. We doen elke dag ons best om klanten verder te helpen, en het is geweldig dat dit bij jou zo goed is overgekomen. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren te ondersteunen bij het maken van mooie displays!

Kledingrekken en dergelijke.

Vriendelijk en correct onthaal aan de telefoon.
Persoonlijk materiaal afgehaald en heel vriendelijk en goed ontvangen.
Daarna nog tweemaal materiaal ontvangen,heel correct en op tijd zoals afgesproken.
Mvg . Resto Meetjesland

21 oktober 2025

Antwoord van Binkwithus

Dag Albert, bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de producten. Tot snel!

Heel vlotte afhandeling

Handige site om te bestellen en heel vlotte opvolging. Heel blij ook met onze nieuwe rekken!

7 juli 2025

Antwoord van Binkwithus

Bedankt voor je positieve woorden Nell!

Perfecte service

Perfecte service, ook gezien er een omwisseling moest gebeuren. Bedankt Bart!

14 mei 2025

Antwoord van Binkwithus

Bedankt voor deze fijne woorden!

Ik ben snel geholpen en vriendelijk onthaald

Ik ben snel geholpen en supervriendelijk ontvangen. De medewerkster heeft echt extra moeite gedaan om me uit de nood te helpen voor mijn beurs. Ontzettend bedankt voor de geweldige service.

16 april 2025

Antwoord van Binkwithus

Bedankt voor deze fijne woorden. We doen altijd ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen.

Fijne relatie

Fijne relatie, snelle levering, goede prijzen

7 mei 2025

Antwoord van Binkwithus

Bedankt, Piet, voor je fijne woorden!

Top!

Snelle levering, mooi product en zeer behulpzame klantendienst.

12 maart 2025

Antwoord van Binkwithus

Hallo Katja, bedankt voor je mooie woorden. We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze producten en onze service. We proberen al onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.