deze mail kreeg ik dus vandaag van Bipi had de oude bank ook al gebeld en die zeggen ook als de rekening niet meer bestaat word het bedrag terug gestort. Dit is hun mail dus. Beste Arnold... Toon meer

Wat een topservice! Zojuist onze Arkana RS Line in ontvangst genomen. Alles is geheel volgens afspraak verlopen. Bipicar is qua klantenservice echt een 10 waard, altijd snel reactie, vriendelijke m... Toon meer
Bipi is a company based in Madrid, Spain offering monthly all-inclusive car subscriptions. Our mission is to replace traditional car ownership with a more flexible and seamless digital experience. With Bipi you can subscribe to your favorite car in less than 2 minutes, keep it as long as you want, swap it or cancel all for one simple monthly payment with everything included ( insurance, maintenance, roadside assistance, and tax). Bipi aims to revolutionize the way people across the world access cars.
Calle Orense 81, 28020, Madrid, Spanje
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dit is hun mail dus.
Beste Arnold ,
Ik heb onze financieel afeling gevraagd of ze het deel van de borg zouden terug kunnen boeken en dat kan helaas niet . Zij zeggen dat het borg wordt altijd gemaakt op de rekening waarmee de klant heeft betaals tenzij deze eerst ons laat weten dat het elders moet .
Ik begrijp dit ook niet zo goed maar die zijn de regels en ik maak ze helaas niet.
Ik begrijp dat dit frusterend kan zijn maar kan je kan met deze ARN code (82644316126500022590606) naar je oude bank en ze zullen het bedrag overmaken op de rekening dat je aan hen doorgeeft .
Als je Vind dit niet redelijk en je wilt juridisch stappen nemen , zoals je telfonisch had vermeld, dan laat je advocaat een emails naar dit email adres sturen en onze advocaat zal contact me hem/haar opnemen.
Dit is het best ik kan doen , ik weet dat het is niet wat je verwacht maar op die manier krijgt je wel je geld terug . Ik heb gevraagd of ze zou ¡den terug kunnen boeken en op de nieuwe rekening overmaken en ze zijden dat het niet kan.
Hert spijt me voor de ongemak nogmaals..

Antwoord van bipicar.com
In het begin alles prima, nu na drie jaar wordt je behandeld als een stuk vuil! Klantenservice niet te bereiken, nemen niet op of drukken weg! Als je na maanden wel iemand te pakken kan krijgen kunnen ze niks betekenen voor je en laten je auto blokkeren zonder enige reden!
Slecht bedrijf is nog zacht uitgedrukt!!

Antwoord van bipicar.com
slecht bereikbaar telefonisch, onredelijk, niet klantvriendelijk en dat meerdere malen. echt geen aanrader, heb al jaren een abo, en deze ga ik zeker niet verlengen
NIET DOEN!!!

Antwoord van bipicar.com
Nou..... ik word beschuldig van verduistering en elke keer beloven we zoeken het uit! Maar nu komt het..... Ik ben gewoon bedreigt vandaag.
Het zal niet goed met mij aflopen wanneer ik een samen met de bank een rechtzaak ga aanspannen. Nou aan de reviews te lezen... heb ik een goeie zaak!
AMATEURS!

Antwoord van bipicar.com
Zojuist de auto opgehaald had contract tot febr 2026 ineens in oktober word contract opgezegd .Zonder te helpen en zoeken naar een oplossing .staan nog autos op de site maar ze hebben niks meer in wagenpark .
Bekeuring gehad staat extra kosten 20 euro in contract word gewoon 40 euro gerekend.
Vanwege dat auto gewoon maanden eerder weg is en gehaald is niet me km kunnen rechttrekken hopende dat dit wel opgelost word .
Slecht bereikbaar zowel telefonisch als mail veel geld steeds betaald en dan zo behandeld worden zonder een andere oplossing .
te bizar voor woorden

Antwoord van bipicar.com
Twee weken voor einde contract krijg een mail waarin staat dat ze het contract beëindigen zonder reden of hoe en wat.
Ga ik naar de site om eventueel een ander voertuig uit te zoeken krijg ik de melding (deze service is niet mogelijk in uw regio) probeer te bellen krijg geen contact meer. Op mails word vanuit het buitenland gereageerd en nergens uitleg.
Heb met plezier en zonder enige problemen 3 jaar genoten van de auto die ik bij hun had en vind het jammer dat het zo afloopt. En telefonisch niet bereikbaar dus bipi zet niet in de reactie dat ik contact met jullie moet opnemen want dat is dus niet meer mogelijk.
Nu by ayvens een auto met direct contact en een open inzicht in je verbruik en schade doormiddel van een app.

Antwoord van bipicar.com
Sinds februari 2023 rij ik in een auto van Bipi. Twee maal een kapotte band gehad. Deze waren binnen 40 minuten gemaakt en kon mijn weg vervolgen. Ook de grote service beurt gebeurt na tevredenheid door dat ik zelf de garage kan uitkiezen. Kreeg trouwens in februari 2023 een gloed nieuwe toyota yaris en geen gebruikte. De verpakking zat nog om het intrieur en de auto werd voor mijn deur afgeleverd. Groet uit Maastricht

Antwoord van bipicar.com
Bedrijf komt afspraken niet na. Het begin allemaal netjes. Eenmaal binnen zijn ze niet bereikbaar, voeren acties uit die niet afgesproken zijn, komen op herhaaldelijk verzoek nergens op terug.
Ik zie dat reviews op google zelf gemanipuleerd worden. Blijf weg van deze onbetrouwbare bedrijf.

Antwoord van bipicar.com
Slechte service, medewerkers spreken beperkt nederlands, communicatie is onprofessioneel. Proberen je op extra kosten te jagen. Ook bij service en onderhoud van de auto. Zeker geen aanrader!

Zelf 1 ster is te veel voor bipi,
Oké nu komt de hele verhaal ik heb bij jullie een Kia Niro gehuurd voor 3 JAAR met 1000km per maand dus 3jaar heeft 36 maanden en dat keer 1000 is 36000 km in 3 jaar wat ik mag gaan rijden, na 2 jaar dus op 4 juli krijg ik een mail binnen van bipi dat ik op 4 agustus de auto moet inleveren van de leverancier oké afspraak gemaakt en op 4 augustus auto ingeleverd op 9 augustus krijg ik een mail van bipi dat ik te veel km heb gereden en een bedraag van €1540 moet betalen om dat 34000 km heb gereden in 2 jaar na talloze e-mails heen en weer nog steeds niet tot een oplossing gekomen. Vooral de laatste e-mail is helemaal lachwekkend dit staat er precies op de e-mail voor de gene die het niet gelooft kan ik de e-mail versturen
Goedemiddag,
Bedankt voor uw e-mail.
Op basis van clausule zes, punt één bij uw overeenkomst, met betrekking tot de "Duur van de Huurovereenkomst".
Bipi heeft het recht volgens uw overeenkomst om het voertuig op te halen als die wordt gevraagd vanuit onze leverancier.
Na 2 jaar heeft u gebruikt wat u in drie jaar moet gebruiken. Als wij het voertuig na 3 jaar zouden ophalen, zou u ook te veel kilometers hebben gereden.
Bipi geeft altijd de optie om de kilometers te verlagen of te verhogen.
Bipi
Dus ze weten beter dan mij misschien zou ik de km verhogen
Misschien zou ik met de train gaan naar me werk
Het slaat nergens op wat u zegt en doet dus doe er ook wat aan
Laatste tip ga niet in zee met hun

Antwoord van bipicar.com
Bipi car was de ideale oplossing om een mooi auto te rijden. De service was in het begin zeer goed.
Ik heb geen enkel probleem gehad met de auto behalve de onderhoud en dat ging ook altijd goed. Wel echter zonder vervangend vervoer die dag, waarop ik genoodzaakt was om met de taxi te gaan.
Ik heb boete gehad waarop ze dit jaar 2025 met €40,99 extra betaald als ‘boete’ administratie kosten van bipi zelf. De boete is al €81,- en dan nog €40,99 erbij. Dit is niet normaal!
Ook zou ik me voertuig inwisselen of omruilen. Plots ging dit niet meer door en mogen ze niks meer leveren van dealers.
Ik weet niet wat er aan de hand is met bipi.
Uitleg wisten ze zelf niet eens. De medewerkers vooral David die doet zo erg de best om alles netjes uit te leggen en doet erg moeite voor de klant. Maar meneer wist zelf helaas niet heel veel.
Ik heb echt duizenden euro’s betaald aan de auto echter veel stress gehad de laatste maanden ivm teruggeven van de auto. Terwijl mijn contract nog tot 2027 liep.
Ivm spoedoperaties van zelf hou ik me hart vast hoeveel ik de eind afrekening krijg en of ik me borg wel terug krijg.
Voor mij Nooitmeer een auto abonnement.

Antwoord van bipicar.com
Prima. Tot je service nodig hebt. Mijn auto had een defecte waterpomp. Na heel veel dagen van kastje naar de muur gestuurd te zijn. (Bipi kwam de auto niet naar de garage slepen) zelf de anwb moeten inschakelen om de auto naar de dealer te vervoeren om de garantie werkzaamheden uit te voeren. Uiteindelijk 2 weken geen auto gehad. Zelf kosten gemaakt (anwb, auto huren als vervanging etc.) bipi heeft niets gedaan behalve mij van afdeling naar afdeling en terug sturen. Puntje bij paaltje kreeg ik ook nog te horen dat het contract van mij auto tussen bipi en Athlon zou verlopen binnen een paar weken en mijn auto dus zou moeten worden ingeleverd. Dit kreeg ik te horen van de garage, niet van bipi zelf.
Al met al was ik blij met de auto maar zodra je wat van ze nodig hebt. Service waarvoor je betaald. Krijg je in mijn geval niets. Uiteraard door deze ervaring geen nieuw contract afgesloten en de huidige beëindigd. Heel jammer.

Antwoord van bipicar.com
Alles is zo geregeld als je klant wil worden,echt een 10 voor de service.. dat gezegd te hebben is de rest van de service om te janken,en raad ik iedereen af om hier een auto te leasen

Antwoord van bipicar.com
Ik ben normaal gesproken geen klager en begrijp dat iedereen z’n best doet en dat fouten maken menselijk is.
Maar dit bedrijf moet je echt over slaan als je op zoek bent naar een huur abonnement.
Ze zijn niet te bereiken, reageren niet op mails, bellen heeft geen zin.
Zodra de betaling van je maandbedrag eraan komt weten ze je in ene wel te vinden en bellen ze elke dag.
Heb heel veel bekeuringen/boetes ontvangen zonder enige uitleg.
Heb er waarschijnlijk veel te veel betaald, maar dan sturen ze ook nog een incassobureau op je af terwijl al die bekeuringen al betaald zijn.
Ook blokkeren ze op afstand gewoon je auto als drukmiddel, ook al ligt de fout bij hen en kun je helemaal niet meer rijden, maar je maandpremie loopt gewoon door
Als je schade hebt ben je helemaal de klos. Ik had 1 schade met 3 krasjes, maar dan rekenen ze gewoon 3 x eigen risico a 1200 euro.
Lees alle reviews goed en ga niet met dit bedrijf in zee, ik ben er binnenkort gelukkig vanaf, maar ben nog maanden zoet vanwege alle onterechte openstaande facturen.
Gelukkig heb ik een Rechtsbijstandverzekering, dus alle kosten zijn gedekt en wil ook de maandpremie terug hebben die ik vanwege blokkade niet heb kunnen rijden.
Zij zeggen dat alleen ontevreden klanten reviews plaatsen en ze ook heel veel tevreden klanten hebben die je niet hoort.
Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar geeft aan dat ze hun klanten niet serieus nemen.
Ik schrijf helemaal niet graag een negatieve review, maar ik vind wel dat ik anderen moet waarschuwen.
Bij deze.

Antwoord van bipicar.com
Heel moeizaam allemaal. Beter gewoon bij het vliegveld huren. Is veel makkelijker. Zonde van je tijd en inspanning allemaal.

Antwoord van bipicar.com
Vandaag in afwachting op de omruil van mij auto
Krijg ik 5 min voor dat ze dicht gaan een mail met
Sorry we doen geen omruil meer
Contract en extra borg van 141 betaald
Krijg hier een heel raar gevoel bij mail staat ook vol taal fouten

Antwoord van bipicar.com
Niet te bereiken, al maanden probeer ik in contact te komen met iemand van de klantenservice maar tevergeefs. Zeer schandalig intussen al meerdere klachten gemaakt maar nog steeds geen reactie.
In het contract staat duidelijk 365 dagen klantenservice maar in werkelijkheid bedoelen ze 365 dagen onbereikbaar.
Een ding is zeker, ik zal binnenkort een ingebrekstelling toezenden, en hopen op reactie. Bij geen gehoor is er maar een weg. De weg naar rechtsgang. Puur kansloos bedrijf.
In april begon het probleem, de auto moest voor een servicebeurt. Wij Bipi bellen, niemand te bereiken. Hoe laat je ook belde of hoe vroeg, zelfs op de mail geen reactie. Uiteindelijk via het klachtenportaal via de website van Bipi een melding gedaan, ik werd een dag later terug gebeld door ene David.
Een afspraak voor een service beurt was ineens gemaakt en dit kon geregeld worden, twee week erna verschenen er ineens boetes in het portaal zonder bijlage waar dat van was of waar ik had gereden. Ik dacht ik bel het nummer van die ene David op, maar zo ineens was het nummer van die ene David niet beschikbaar!?Vervolgens bel je de klantenservice en hier neemt uiteraard niemand meer op! Vervolgens ben ik nu weer twee week verder en wederom heb ik weer boetes in het portaal open staan, boetes die niemand mij wil verklaren en niemand reageert bij Bipi. Ik heb nog nooit een maandelijkse betaling gemist of wat dan ook en voor deze ellende begon was ik al 14 maand klant.
Dit is schandalig! Inmiddels moet ik nog twee jaar bij Bipi, maar ik heb een jurist ingeschakeld die de zaak nu gaat oppakken want dat Bipi zich niet aan afspraken houdt is wel duidelijk! En dat dit schimmige praktijken zijn dat is wel duidelijk! Dus aan ieder die ik mag aanraden om bij Bipi een auto te huren, doe dit NIET! Neem de reviews die hier staan te harte want dit zijn oplichters pur sang!!!!!!
De klantenservice is idd slecht bereikbaar. Echter David heeft bij mij alles goed op weten te lossen
Boetes worden 5,6 ,7,8 zelfs 24 keer gefactureerd waardoor er een flinke schuld ontstaat terwijl boetes betaald zijn. Intussen incasso inschakelen en nog meer boetes extra factureren naar me!! Niet bereikbaar!! Ben blij dat ik in januari me auto in ken leveren!! Nooit geen bipi meer voor ons!!!!