deze mail kreeg ik dus vandaag van Bipi had de oude bank ook al gebeld en die zeggen ook als de rekening niet meer bestaat word het bedrag terug gestort. Dit is hun mail dus. Beste Arnold... Toon meer

Sinds februari 2023 rij ik in een auto van Bipi. Twee maal een kapotte band gehad. Deze waren binnen 40 minuten gemaakt en kon mijn weg vervolgen. Ook de grote service beurt gebeurt na tevredenheid do... Toon meer
Wat een topservice! Zojuist onze Arkana RS Line in ontvangst genomen. Alles is geheel volgens afspraak verlopen. Bipicar is qua klantenservice echt een 10 waard, altijd snel reactie, vriendelijke m... Toon meer
Zojuist de auto opgehaald had contract tot febr 2026 ineens in oktober word contract opgezegd .Zonder te helpen en zoeken naar een oplossing .staan nog autos op de site maar ze hebben niks meer... Toon meer
Bipi is a company based in Madrid, Spain offering monthly all-inclusive car subscriptions. Our mission is to replace traditional car ownership with a more flexible and seamless digital experience. With Bipi you can subscribe to your favorite car in less than 2 minutes, keep it as long as you want, swap it or cancel all for one simple monthly payment with everything included ( insurance, maintenance, roadside assistance, and tax). Bipi aims to revolutionize the way people across the world access cars.
Calle Orense 81, 28020, Madrid, Spanje
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
K.u.t. bedrijf zeker geen aanrader!!
Ze naaie mensen waar je bij staat.
Directrice alles gesproken tot manager toe maar allemaal een pot nat ze beloven van alles maar komen niks na!
Ze laten je gewoon staan met een kapotte auto.
5.5 uur naast de snelweg met kinderen in de hitte.
Niemand die je helpt.
Weekend nummer niet bereikbaar.
Echt mensen trap niet in dit bedrijf!
Na een paar telefoontjes blokkeren ze je nummer.
En nemen ze niet meer op zelfs niet als je 1000 keer belt.
1 keer bellen met een andere nummer en ze nemen op dat is toevallig!
Wij laten het hier niet bij zitten en gaan een zaak aanspannen.

Antwoord van bipicar.com
We mogen niet klagen mooie auto en alles erop en eraan. Maar nu is er ingebroken en het raam eruit geslagen, de nacht van vrijdag op zaterdag. Op geen enkele wijze is er contact te krijgen pas maandag en het nummer op de dashboard ook niet te pakken te krijgen. Nu moeten we tot maandag wachten met een kapotte raam. Erg slecht dit.

Antwoord van bipicar.com
Waarom zetten ze auto's op de akte die ze niet kunnen leveren omdat ze schade hebben en waarom zetten ze een auto op de site van 2023 en je krijgt re horen dat ze de site moeten verversen terwijl de auto er pas 1 nacht opstaat beetje jammer dit
Ik heb een abonnement op een auto bevalt goed maar nu moet mijn auto eruit oké dat kan maar nu komt bipi met een borg op de proppen voor een andere auto te leveren het is niet mijn probleem dat mijn auto eruit moet
Op de Website,worden er auto’s weergegeven die niet geleverd kunnen worden ivm onderhoudt,die nu al 1,5 maand later nog steeds niet verricht zijn,mooie praatjes tijdens een telefoongesprek,JA ! We gaan leveren 31-05,maar u moet nog wel even betalen,na de betaling, word er gebeld dat de levering uitgesteld word ! Mensen dit is oplichting ! TRAP ER NIET IN !!!! OOK IS ER GEVRAAGD DE BEDRAGEN TERUG TE STORTEN EN DAAROVER GEBELD! WORD ER GEWOON HEEL SIMPEL GEZEGD,ALS HET NIG NIET OP UW REKENING STAAT,MOET U EVEN TERUBELLEN!! WE WILLEN ONS GELD TERUG EN GEEN ZAKEN MEER DOEN MET DEZE OPLICHTERS !!!
Beste lezers,
Net een abonnement van bipi car ondergegaan.
Auto wordt in zeer slecht staat geleverd.
Met veel zichtbare schade waar niet vermeld staat tijdens van het ondertekenen van het contract.
Ik heb contact opgenomen met bipi car en wordt hier niet serieus genomen, aan mijn maning deze bedrijf is mensen alleen maar aan het oplichten, mooi aanbod en een zeer slecht product dat wordt geleverd.
Ik zal deze bedrijf niet aanbevelen omdat u krijgt niet wat u ondertekend.

Antwoord van bipicar.com
Uiteindelijk geen deal tussen ons, echter de service was uitstekend (Erik). Een eerlijk gesprek waaruit bleek dat een korte termijn opplossing niet haalbaar was. Geen mooi-weer verhaal, maar een eerlijk advies om elders te kijken.

Antwoord van bipicar.com
Ik vindt dat ik niet goed behandeld wordt door bipicar.
ik neem een abonnement en ik onderteken voor als ik een ongeluk krijg dat ik zo snel mogelijk een vervangend vervoer krijg.
vervolgens krijg ik het contract maak ik een ongeluk terwijl het niet mijn fout is heb ik de schade formulier gelukkig kunnen invullen met meneer die mij aan reedt.
en zie ik op het contract staan bij schade aan voertuig krijg je geen vervangend vervoer en daar zit je dan met pech en geen antwoord graag wil ik hier goed geholpen worden want ik betaal veel kan ik nu wel een vervangend vervoer krijgen op meneer die mij aan reedt zijn kosten want bipicar is namelijk verantwoordelijk voor zijn betrouwbare klanten !!!!!!!!
Super slecht bedrijf hun behandel jou als oog je niks waard ben
Auto gaat vak kapot moet je zelf elke keer naar garage brengen en moet zelf uitzoeken hoe ik thuis kom
Auto die je krijg is totaal wat je heb bestel. Oplichter ze geef je de goedkope versie van de auto en betaal maar.
Borg ook moeilijk doen om de borg te houden.
Mensen zoek aub andere bedrijf dit is zeker geen goeie zaak is oplichters die jou wil kapot maak voor niks. Zoek andere bedrijf mensen aub
Topservice gehad van Erik heeft me zeer goed geholpen zowel online als via whatsapp auto snel aan huis geleverd zeker een aanrader Bipicar

Antwoord van bipicar.com
Zeker eerste klas oplichtersss! Ik zou niemand hier aanraden ze lichten op met geen goede service en beleid hele mooie woorden en overtuiging over het abonnement en en dan zit je paar jaar aan een abonnement vast en begint de HEL en dreigen ze met alles alleen maar geldklopperij en zijn niet te vertrouwen, komen hun woorden niet na, zijn super onvriendelijk en niet meedenkend naar een oplossing zo lopen ze veel klanten mis en klanten die ontevreden worden hiervan!!!!
Top hoe ze alles afhandelen goede snelle service en perfect geholpen zowel online als WhatsApp en telefonisch

Antwoord van bipicar.com
Zeer goed contact met medewerker
Auto werd heel netjes thuis afgeleverd
Echt top .

Antwoord van bipicar.com
Bipicar is qua klantenservice echt een 10 waard, altijd snel reactie, vriendelijke mensen en komen hun woord 100 procent na! Dankjewel en wij gaan genieten van de nieuwe auto!

Antwoord van bipicar.com
Communicatie service vriendelijke personeel en snel geregeld met name eric en unai hebben me zoon goed geholpen en alles zo snel geregeld toppers

Antwoord van bipicar.com
Zo blij met deze abonnement en vooral de auto die ik gekozen heb!
Service is top ✅️
Abonnement ✅️
Bipi zeker een aanrade✅️

Antwoord van bipicar.com
Dacht dat het allemaal makkelikk zou verlopen
Nadat ik de borg hebb betaalt willen ze nu ook d eerste termijn bedrag
Vanmiddag dus 650€ betaalt
En nu willen ze het eerste maandbedrag ook
Wil graag annuleren en myn geld terug hoe regel ik dat

Antwoord van bipicar.com
(Update) leuke woorden maar jullie willen het niet oplossen!! Andere weet je de oplossing maar die weigeren jullie gewoon omdat BIPI zich niet aan het contract hoeft te houden!!)
!!!GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF!!!
Oplichters eersteklas !!! NEEM GEEN AUTO .. ze leveren verkeerde uitvoeringen en nemen totaal geen verantwoordelijkheid!! En willen niet het juiste voertuig bestellen omdat dat te duur is voor 1 auto zeggen ze !!