Banner for bipicar.com

bipicar.com Reviews

1.676
TrustScore 3 uit 5

2,8

deze mail kreeg ik dus vandaag van Bipi had de oude bank ook al gebeld en die zeggen ook als de rekening niet meer bestaat word het bedrag terug gestort. Dit is hun mail dus. Beste Arnold... Toon meer

Sinds februari 2023 rij ik in een auto van Bipi. Twee maal een kapotte band gehad. Deze waren binnen 40 minuten gemaakt en kon mijn weg vervolgen. Ook de grote service beurt gebeurt na tevredenheid do... Toon meer

Wat een topservice! Zojuist onze Arkana RS Line in ontvangst genomen. Alles is geheel volgens afspraak verlopen. Bipicar is qua klantenservice echt een 10 waard, altijd snel reactie, vriendelijke m... Toon meer

Zojuist de auto opgehaald had contract tot febr 2026 ineens in oktober word contract opgezegd .Zonder te helpen en zoeken naar een oplossing .staan nog autos op de site maar ze hebben niks meer... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Leasingservice

Bipi is a company based in Madrid, Spain offering monthly all-inclusive car subscriptions. Our mission is to replace traditional car ownership with a more flexible and seamless digital experience. With Bipi you can subscribe to your favorite car in less than 2 minutes, keep it as long as you want, swap it or cancel all for one simple monthly payment with everything included ( insurance, maintenance, roadside assistance, and tax). Bipi aims to revolutionize the way people across the world access cars.

Bipi

Tu coche por suscripción con todo incluido y sin entrada en una sola cuota mensual
Seguro a todo riesgo, mantenimiento, asistencia en carretera 24/7, ITV e impuestos. Todo incluido en tu cuota mensual.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.676)

351 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hebben jullie uberhaubt een klantenservice ??

Hele reeks mails gestuurd die gewoon niet worden beantwoord, een paar die wel gelezen werden maar NIET beantwoord, klantenservicelijn kan je de heledag bellen maar ' de agent is niet beschikbaar ' 2 dagen lang van 08:30 tot 17:30 ??? Ergens kom je met wat geluk erdoorheen om vervolgens na 10 minuten in de wachtlijn eruit geschopt te worden en dat daarna direct ' geen enkele agent beschikbaar is' .
Maar dan ben ik er nog niet... gaat het om een verlate betaling krijg je wel dreigmails en -smsjes opgestuurd ! Terugproberen te bellen of antwoorden op de mail van 'contact_nl@bipicar' (ik herhaal ; ANTWOORDEN OP DE MAIL DIE MIJ WEL GESTUURD KAN WORDEN ) heeft helaas geen zin; mails van een of 2 maanden terug die gewoon niet worden beantwoord geven mij de indruk dat contact leggen haast onmogelijk is, maar ze jou wel kunnen smsen of mailen (dus niet eens bellen) over betalingen en zelfs dreigingen met immobilisatie... ik heb hier gewoon geen woorden meer voor. Mensen , GEWAARSCHUWD !

23 mei 2025

Een grote teleurstelling

Een grote teleurstelling! Ze zijn niet bereikbaar. Mijn boetes bezwaar zijn goedgekeurd en worden niet aan me terugbetaald! Maar wel ondertussen betaal herinneringen sturen. Ik kan niet wachten op mijn auto op te zeggen bij zw

20 mei 2025

Beste Yasmine,

Het spijt ons enorm te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt met Bipi. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We begrijpen je frustratie volledig, vooral met betrekking tot de onbereikbaarheid en de kwestie van de terugbetaling van goedgekeurde boetebezwaren terwijl je wel betalingsherinneringen ontvangt. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden.

Om dit adequaat aan te pakken, hebben we meer details nodig. Zou je ons alsjeblieft kunnen contacteren via contact_nl@bipicar.com met je klantnummer en de specifieke details van de boetes en de communicatie die je hebt ontvangen? We willen dit graag voor je uitzoeken en zorgen dat de terugbetaling plaatsvindt.

We hopen dat we je snel van dienst kunnen zijn en je vertrouwen in Bipi kunnen herstellen.

Het team van Bipi

Ik probeer al weken contact te zoeken…

Ik probeer al weken contact te zoeken met Bipi, maar krijg geen reactie. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Mailtjes van de maandelijkse facturen krijg ik wel binnen.

21 mei 2025

Beste Fabian,

Het spijt ons zeer te horen dat je al weken tevergeefs contact probeert op te nemen met Bipi en dat je geen reactie krijgt, ook niet telefonisch. We begrijpen je frustratie volledig, vooral omdat je wel facturen ontvangt maar geen contact kunt leggen voor je vragen.

Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, vragen we je vriendelijk om direct contact met ons op te nemen via contact_nl@bipicar.com. Vermeld alsjeblieft je klantnummer en de details van je eerdere contactpogingen, zodat we je snel kunnen helpen.

We kijken ernaar uit om dit voor je op te lossen en je weer goed van dienst te kunnen zijn.

Het team van Bipi

Verschrijkelijk bedrijf NIET MEE IN ZEE…

Verschrijkelijknbedrijf NIET MEE IN ZEE GAAN.
reageren slecht tot niet op mails , komen hun afspraken niet na. Zijn telefonisch slecht bereikbaar tot onbereikbaar
Verwerken zelfs je opzegging na 3 maanden niet.

12 mei 2025

Beste Farida,

Het spijt ons enorm te horen dat je zo'n vreselijke ervaring hebt met Bipi. Je beschrijving van de slechte communicatie, het niet nakomen van afspraken en de onbereikbaarheid is zeer zorgwekkend en absoluut niet de service die we willen bieden.

Het is volstrekt onacceptabel dat e-mails onbeantwoord blijven, afspraken niet worden nagekomen en dat je ons telefonisch nauwelijks of niet kunt bereiken. Vooral het feit dat je opzegging na drie maanden nog niet is verwerkt, is een ernstige tekortkoming waarvoor we onze oprechte excuses aanbieden.

We willen dit graag rechtzetten. Zou je alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons kunnen opnemen met je klantnummer en alle relevante details van je situatie? We willen dit persoonlijk oppakken en ervoor zorgen dat je opzegging correct wordt verwerkt en al je andere klachten worden afgehandeld.

We begrijpen je frustratie en we doen er alles aan om dit op te lossen.

schandalige klanten service

Eerst heel aardig en goed te bereiken en hele goede service. maar na een paar maanden kon ik ze niet meer bereiken zowel telefonisch als via mail. Bipi reageren gewoon helemaal niet. terwijl ik elke maand netjes betaal.

DIT IS ECHT SCHANDALIG.

maar als je niet kan betalen krijg je gelijk een mail van ze over openstaande kosten.

Mijn auto moet na 4 maanden al voor onderhoud (wat ik erg snel vind) terwijl ze begin zeiden dat de auto in onderhoud was. Ik wil eerst telefonisch contact met hun voordat ik dat ga doen. maar ze zijn nooit te bereiken.

Dus nu is het echt hun probleem. Ik ben bereid om juridische kant op te gaan.

Let goed op voordat je bij hun gaat huren/leasen. Ik raad het persoonlijk TEN ALLE TIJDEN AF bij BIPI te gaan leasen.

2 mei 2025

Beste Sebastiaan,

Het spijt ons enorm te horen over je schandalige ervaring met de klantenservice van Bipi. Wat je beschrijft, van de aanvankelijk goede service die omsloeg in complete onbereikbaarheid, is absoluut onacceptabel en frustrerend. We begrijpen je teleurstelling en boosheid volledig.

Het feit dat je netjes elke maand betaalt, maar geen contact kunt krijgen voor belangrijke zaken zoals onderhoud of algemene vragen, terwijl je wel herinneringen voor openstaande kosten ontvangt, is een ernstige tekortkoming in onze dienstverlening. Onze excuses hiervoor.

Wat betreft het onderhoud van je auto na vier maanden en je wens om hierover telefonisch contact te hebben: je hebt gelijk, dit moet besproken kunnen worden. Het is cruciaal dat we bereikbaar zijn voor dit soort zaken, en we betreuren het ten zeerste dat dit niet het geval is.

We willen deze situatie dringend oplossen en je in contact brengen met de juiste persoon binnen Bipi. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons je klantnummer en de kentekenplaat van je auto te sturen, zodat we direct je dossier kunnen bekijken en actie kunnen ondernemen? We begrijpen je overweging om juridische stappen te ondernemen, maar we hopen dat we dit nog kunnen voorkomen door je nu adequaat te helpen.

We nemen je feedback zeer serieus, want dit helpt ons om onze processen en bereikbaarheid drastisch te verbeteren.

Oplichters

Oplichters

Ammehoela

Update ; 24 juni 2025, oplichters!!!! Zomaar klakkeloos van afstand blokkeren en dan sorry zeggen. Zomaar mijn rekeningen plunderen terwijl 28 mei overeenkomst is opgezegd heb online aangifte gedaan.

1 mei 2025

Beste Murat,

Het spijt ons zeer te horen dat je ons als "oplichters" beschrijft. Dit is een zeer ernstige beschuldiging, en we willen je verzekeren dat dit absoluut niet de manier is waarop wij als Bipi willen opereren.

We nemen elke klacht van deze aard uiterst serieus. Om te begrijpen wat er is misgegaan en om de situatie recht te zetten, hebben we meer informatie van je nodig.

Zou je ons alsjeblieft de details van je ervaring kunnen geven? Denk hierbij aan:

Je klantnummer of contractnummer
De specifieke situatie of gebeurtenis die heeft geleid tot je beschuldiging
Zonder deze informatie kunnen we je helaas niet helpen. We hopen oprecht dat je contact met ons wilt opnemen, zodat we dit grondig kunnen onderzoeken en je de juiste ondersteuning kunnen bieden.

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel

Ik probeer nu 1 maand lang al te bereiken omdat de aut onderhoud nodig heeft maar ik krijg niemand de pakken dus heb ik het ook lekker zo gelaten zoek het maar uit !

Boete van €120 gekregen oké kan maar de zelfde boete staat er nu 3x op dus totaal €360 ik heb niet betaald en ga ook niet betalen totdat het is uitgezocht ?

Klantenservice is nooit te bereiken 1 grote drama

Ik kan ook niet opzeggen omdat ik nog steeds en contract heb van 1 jaar weet iemand raad voor mij ?

25 april 2025

Eerst heel netjes

Eerst heel netjes

Maar geen reactie.
Heb in 17 dagen tijd 88x proberen te bellen
16 mails
Geen enkele reactie maar kan wel een mail ontvangen dat ik iets niet betaald heb of auto te komen ophalen terwijl ik voor 2 auto’s 1000 euro per maand betaald

Zo raak je je klanten EN bedrijf kwijt

14 april 2025

Heftig

Tot aan de aflevering is alles goed georganiseerd en word je netjes geholpen. Alles regel je eenvoudig digitaal via je account, van het aanleveren van documenten tot de ondertekening. De levertijd kan wat langer zijn en een vaste afleverdatum wordt vooraf niet gegeven. Zodra het voertuig klaar is, word je gebeld om een leverafspraak te maken. De aflevering gebeurt via CEVA, die het voertuig controleert en foto’s maakt die je vervolgens in je account terugvindt. Tot zover lijkt alles prima geregeld.

Maar zodra de auto eenmaal is afgeleverd, begint de echte frustratie. Bipicar laat je volledig aan je lot over.

Net als bij ieder voertuig heb je onderhoud nodig of krijg je te maken met schade of pech. Volgens de voorwaarden van Bipicar moet je altijd eerst melding maken en goedkeuring krijgen voordat je iets laat uitvoeren. Doe je dat niet, dan zijn de kosten volledig voor eigen rekening. En dat kan flink in de papieren lopen. Bipicar is namelijk geen leasemaatschappij, maar een soort tussenpartij tussen jou en partijen zoals Athlon of Ayvens. Die werken op hun beurt weer samen met officiële merkdealers, niet met garages in de buurt.

Verwacht ook niet dat je dezelfde ondersteuning krijgt die klanten van Athlon of Ayvens gewend zijn. Zodra je bij hen aanklopt voor hulp, verwijzen ze je direct terug naar Bipicar. Zelfs als je ergens met pech langs de snelweg staat en Bipicar niet bereikbaar is. En denk niet dat dit een zeldzaam incident is, want zowel Athlon als Ayvens hebben zich in gesprekken uiterst negatief uitgelaten over Bipicar. Zij kampen zelf ook met dezelfde communicatieproblemen en hadden liever geen samenwerking met hen.

Wanneer je auto bij de merkdealer staat voor reparatie, neemt die contact met je op. Geef dan nooit direct akkoord. Zeg altijd dat de leasemaatschappij dit eerst moet goedkeuren. Maar Bipicar reageert niet of te laat, of ze geven de informatie niet door. De dealer probeert het dan zelf bij de leasemaatschappij, maar ook daar komt geen akkoord. Niet omdat ze moeilijk doen, maar omdat ook zij niks terughoren van Bipicar.

Uiteindelijk bel je zelf de alarmcentrale van je automerk en dan merk je pas hoe het ook kan. Je wordt keurig geholpen, de wegenwacht wordt gestuurd, je voertuig wordt afgesleept en Logicx regelt vervangend vervoer. Zelfs een telefoontje achteraf om te vragen of alles goed is verlopen hoort erbij. En dat terwijl Bipicar zich nog altijd stilhoudt.

Dagenlang probeer je Bipicar te bereiken. Je belt, mailt, legt je verhaal uit, vraagt om contact. Na dagen krijg je een reactie dat het wordt opgepakt, maar vervolgens hoor je niets meer van geen enkele partij. Je rijdt nog steeds in de vervangende auto. Ondertussen hebben niet alleen Bipicar, maar ook de merkdealer, de alarmcentrale van je automerk en Athlon of Ayvens je contactgegevens. Toch blijft het stil.

Na een paar weken krijg je een telefoontje van Logicx. Je moet de vervangende auto morgen inleveren, want de leasemaatschappij stopt met vergoeden. Je eigen voertuig? Staat nog steeds bij de dealer en is nog altijd niet gerepareerd. Simpelweg omdat er nog steeds geen akkoord is.

Bellen met Bipicar? Kansloos. Welk nummer je ook probeert, op welk tijdstip ook, het keuzemenu brengt je nergens. Je krijgt niemand te pakken. Uitzondering is af en toe de verkoopafdeling, maar ook zij doen niks. Word je teruggebeld? Nee. Mail je? Dan duurt het soms een week voordat je iets hoort. En als je al antwoord krijgt, helpt het je niet verder. Beloftes worden niet nagekomen, problemen worden niet opgelost. Soms krijg je standaardmailtjes in het Spaans, zelfs als het over betalingsverzoeken gaat. Je krijgt ook met regelmaat een e-mail dat hun IBAN-nummer is gewijzigd. Automatisch overmaken is dus geen goed idee.

Veel van de positieve recensies over Bipicar zijn geschreven door mensen die nog in de beginfase van hun contract zitten. Of toen Bipicar nog relatief nieuw was. Maar als je goed leest, zie je dat dezelfde klachten steeds terugkomen. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Ik heb zelf contact gehad met Athlon en Ayvens. Hun oordeel was glashelder: ook zij ondervinden alleen maar problemen met Bipicar.

Kortom, wat begint als een goed georganiseerd en modern concept, eindigt voor veel klanten in een regelrechte nachtmerrie. Denk dus goed na voordat je met Bipicar in zee gaat. Je betaalt voor een dienst die in de praktijk op cruciale momenten volledig faalt. En dan sta je er alleen voor.

7 april 2025

Ik probeer BIPI al 3 weken te bereiken

Ik probeer BIPI al 3 weken te bereiken, per telefoon, whatsapp en mail. ZONDER RESULTAAT!

Alsof het niet erger kon heb ik mijn auto vandaag voor APKen onderhoud naar de dealer gebracht. Om 15.00 uur in de middag krijg ik te horen dat de auto niet gemaakt wordt en de auto in beslag genomen wordt door Ayvens (bedrijf waar BIPI de auto weer vandaan haalt). Ik heb de auto al 2 jaar en het contract zou in februari verlopen, om deze reden heb ik begin januari een nieuw contract getekend voor een andere auto zodat dit mooi in elkaar over zou lopen. BIPI heeft mij verzekerd dat ik de huidige auto zou kunnen houden tot de nieuwe auto beschikbaar was.
Bipi geeft aan dat de auto eind januari beschikbaar zou zijn dus de wisseling van de auto zou dan eind januari plaatsvinden. Dit werd sinds januari elke keer uitgesteld zonder mij hierover te informeren.
Het is nu 11/4 en kan hen inmiddels ook al 3 weken niet bereiken en het ergste is nu dat ik abrupt geen auto heb, een week geleden nog de maandpremie heb betaald en BIPI totaal niet te bereiken is.
SCHANDALIG!!!

BIPI HOE GAAN JULLIE DIT OPLOSSEN?

11 april 2025

komen contract niet na!!

Beste lezer,

Ik ben nu twee jaar bij bipicar en in het begin alles ging heel vlotjes en soepel. Alle onderhoud werd gedaan en op tijd veel dingen kon ik aangeven en werd gemaakt. Ik heb een contract van 48 jaar afgesloten nu zeggen ze na twee jaar dat ik mijn auto moet inleveren omdat ie te oud is, en dat ik een andere auto kan gaan kiezen op de website zo gezegd zo gedaan nu eindstand heb ik een auto gevonden komen ze me vertellen nee kan niet je hebt boetes openstaan dus ik zeg wat nu? Mij werd verteld als je een betalings regeling doet dan kunnen we de auto wissel doorzetten. Ik bellen en geloof me krijg heel slecht contact met bipi in het begin heel snel nu nemen ze niet eens meer op. Maar ik betalings regeling gedaan krijg ik kort daarna een email nee de wissel kan alsnog niet doorgaan alle boetes moeten betaald worden.

Conclusie: Hun maken een fout met mijn contract die voor een duur van 48 maanden is die ze nu na 18 maanden willen beëindigen?

Vind het heel jammer dat na trouwe klant die elke maand netjes maand termijn betaald zo behandeld wordt!!!

11 maart 2025

Niet bereikbaar

Niet bereikbaar!

Als ik voor 12:00 niemand spreek zeg ik mijn hele contract op!

Bagger klantenservice en verwijt klanten van zaken waar zij niets aan kunnen doen. Beweren dat je geen contact met ze opneemt of hebt genomen terwijl het niet het geval is en er zeker meermaals contact is opgenomen.

Inmiddels heb ik jullie rot klantenservice meerdere keren gebeld zonder succes.

Afzender een ontevreden klant die 5 stappen verwijderd is van een opzegging.

2 april 2025

Het zijn de grootste oplichters .ik…

Het zijn de grootste oplichters .ik moest me auto inleveren omdat die niet voldeed aan de wagen park hun bleven zeggen dat me auto uit 2022 komt terwel mijn auto uit 28-02-2023 komt nu bleek dat ik een auto wissel mocht doen precies de zelfde auto werd aangeboden maar dan voor 676 euro terwel ik voor me oude auto 578 betaalde dit is gewoon een truc om meer geld uit me zak te tover dus mensen trap in deze mooie praatjes niet want voor dat u weet komen ze met een mooie truc dat zo gezegt u auto is veroudert en dat u dan meer mag betalen u ken zelfs zijn op kenteken check het bouwjaar en staat zelf op me kentekenbewijs S-338-LN kijk u zelf maar welke bouwjaar het om gaat dit is puren oplichting trap er niet aan lijk allemaal mooi een mooi auto maar u krijgt een auto met schade en twee de handse auto echt een oplichters bedrijf om mensen meer geld uit de zak te halen en alles wat er in het contract staat of voorwaardes is allemaal gebakken lucht daar houden hun zich niet aan ze luisteren nog geen eens ze doen nog geen eens de moeite om te kijken of ik gelijk heb of niet dus als consument word hier om een mooie manier meer geld uit u portemonnee gehaalt en die vrouw ook erg arrogant tegen me en nog geen eens de moeite doen op het op te lossen meschien wel een fout in het systeem maar nee Barbara dat was de vrouw die hielp vond het nodig om vanuit de systeem uit te gaan terwel ik precies de zelfde auto hebt die mijn werd aangeboden en precies de zelfde bouwjaar dus mensen trap hier niet in wat voor dat je het weet wordt autoterug geroepen met een smoes dat die veroudert is en dat u de zelfde auto alleen voor een duurdere prijs kan omruilen puren oplichting dank je wel bipi voor deze manier van zaken doen terwel ik al 2jaar klant bent en altijd netjes betaalt hebt Mvg Dennis Smit

27 maart 2025

Totaal niet aan te raden klantenservice…

Totaal niet aan te raden klantenservice is echt verrot totaal niet klant gericht moeilijk bereikbaar

27 februari 2025

Beste M.T. Debipersad,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Wij streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden, en het is duidelijk dat we in uw geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Graag willen we uw situatie nader onderzoeken om ervoor te zorgen dat we de juiste stappen kunnen ondernemen en om verbeteringen aan te brengen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw gegevens naar contact_nl@bipicar.com te sturen, zodat wij uw klacht kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en danken u voor uw geduld.

Schimmige bedrijfsvoering

Er zou een auto geleverd worden na een maand. Er werd een behoorlijke borg verwacht en vervolgens bleek het stil. Na aandringen zou de auto dan net naar de garage gaan en zou het later worden. Direct contract ontbonden, maar bij terugbetaling
borg tracht men nu ook wederom de termijnen op te rekken en is Bipi nog niet actief tot betalen overgegaan. Vanwege de schimmige werkwijze direct advocaat geraadpleegd. Na niet nakomen afspraken zal er aangifte worden gedaan en verdere stappen. Buitengewoon schimmig onprofessioneel bedrijf.

25 februari 2025

Geachte Mw. De Bie,

Het spijt ons zeer dat u een teleurstellende ervaring heeft gehad met onze service. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is, en we willen u verzekeren dat we uw klacht serieus nemen.

De situatie die u beschrijft is absoluut niet het niveau van service dat we nastreven. We willen graag meer informatie over uw zaak om deze grondig te onderzoeken en ervoor te zorgen dat we de situatie rechtzetten. Wij verzoeken u vriendelijk om uw gegevens naar contact_nl@bipicar.com te sturen, zodat we snel actie kunnen ondernemen en u de juiste oplossing kunnen bieden.

We waarderen uw geduld en hopen de situatie naar behoren op te lossen.

Kutbddrijf

Kutbddrijf, beloven veel doen nix. Huurauto kapotgeem vervangend vervoer. In het contract staat direct vervangend vervoer ahahha. Nu al 5 dagen geen auto. Maar wel doorbetalen. Waardeloos nooit meer.

9 januari 2025

Beste Ramo,

Wij betreuren het ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Bipi streven wij ernaar om onze klanten een betrouwbare en transparante service te bieden, en het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent.

Wij begrijpen hoe belangrijk vervangend vervoer is en nemen uw zorgen uiterst serieus. We willen dit graag verder onderzoeken en samen met u een passende oplossing vinden.

Neemt u alstublieft direct contact met ons op, zodat wij uw situatie met de grootste zorg kunnen behandelen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Het Bipi Team

Niet te vertrouwen deze organisatie.

Niet te vertrouwen deze organisatie.
De mensen op de Sales department zijn fantastisch maar op het moment dat ze je binnengehaald hebben begint de ellende. Leveren auto's in zo'n slechte staat af dat ik in 6 maanden tijd, 5x bij de garage ben geweest. Over alles moet je in discussie met hen. Ze laten je rijden met banden zonder profiel omdat ze te beroerd zijn hierin te investeren. Hierdoor was ik vervolgens weer een dag kwijt aan een simpele noodzakelijke bandenwissel, waarvoor normaal gesproken 20 minuten staat. dit omdat zij weigerde akkoord te geven.

Komen afspraken niet na. Je vraagt of ze je terugbellen, doen ze niet. Laten je naar garages rijden waar ze geen contracten mee hebben lopen, vervangende auto's hebben ze niet dus je zit gemiddeld een week zonder auto en zij zullen niet hun best doen om contact met je op te nemen.

Hun verdienmodel is dat ze willen dat je een verzekering tegen schade afsluit. Als je dit niet doet, verzinnen ze zogenaamde schade. Zelf ook foto's genomen van de auto bij het ophalen en daar was duidelijk op te zien dat deze schade er al op zat. Op het moment dat je hen hiermee confronteert, geven ze niet thuis, om je dan vervolgens vanuit 3 verschillende departments mails te gaan sturen met het dreigement juridische stappen te gaan ondernemen....???? Wie is degene die dit zou moeten doen?

Auto met kapotte versnellingsbak meegeven waardoor ik dus volledig stil kwam te staan en de accu ook nog eens leeg was. Sleepdienst wordt nog nog net gebeld maar ik mocht het verder uitzoeken. Gevraagd of ze terug zouden bellen, nooit gebeurd.

Zo kan ik nog wel even doorgaan maar het enige wat bipi doet is geld innen en geen klantenservice bieden. Je betaalt toch een aardig gedrag maar het enige wat je ervoor terugkrijgt is een bak ellende en hoofdpijn.

Conclusie: NOOIT MEE IN ZEE GAAN!

18 november 2024

WAAR BEN IK IN BELAND.

WAAR BEN IK IN BELAND.
BIPI CAR STELLETJE DIEVEN EERSTE CLASSE.
IK BETAAL ELKE MAAND, TOT DAT ZE KWAMEN ZEGGEN AUTO IS 3 MAANDEN NIET BETAALD!
MET BETALINGSBEWIJZEN HEBBEN ZE DE AUTO VAN DE WEG LATEN HALEN, GEBLOKKEERD. UIT FUSTRATIE HEB IK GEZEGT KOM DE AUTO MAAR HALEN IK BETAAL ELKE MAAND EN DIT IS MIJN BELONING. NOU ZE HADDEN DE FOUT ONTDEK ZE ZOUDEN MIJ HET GELD TERUG STORTEN EN IK MOEST HET TERUGBETALEN OP HUN MOEDERS REKENING ZE HEBBEN VAN 1 MAAND TERUGGESTORD NU WILLEN ZE MIJN BORG NIET BETALEN OMDAT SEPTEMBER OOK NIET IS BETAALD. BIPI GA HET GELD BIJ JE MOEDER ZOEKEN

21 oktober 2024

Goedemorgen,

Het spijt ons te horen over dit incident.
Zoals u al verschillende keren heeft verteld, hebt u op een interne striprekening betaald.
Om juridische redenen gaan zij het bedrag terugstorten op uw rekening en kunt u in dit geval de openstaande bedragen betalen.

Bipi

Zeer ontevreden over Bipi Car

Zeer ontevreden over Bipi Car - Amateuristisch bedrijf

Mijn ervaring met Bipi Car was ronduit teleurstellend. Er lijkt geen enkele controle te zijn over de facturering. Fun facturen worden zomaar opgemaakt zonder enige duidelijke verklaring of logica. Klantenservice is grotendeels incompetent en lijkt niet in staat te zijn om de eenvoudigste vragen of problemen op te lossen. Elke keer dat je hulp probeert te krijgen, wordt je eigenlijk genegeerd. De medewerkers lijken niet geïnteresseerd te zijn in het daadwerkelijk helpen van klanten. Het voelt alsof je te maken hebt met een amateuristisch bedrijf dat ver ondermaats presteert. Absoluut geen aanrader!

30 september 2024

Beste Fernando Manuel,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met Bipi niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je feedback zeer serieus en willen graag de situatie onderzoeken en oplossen. Kun je ons alstublieft je contactgegevens sturen, zodat we dit probleem grondig kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden?

We streven er altijd naar om de best mogelijke service te leveren en waarderen het als je ons de kans geeft om dit recht te zetten.