Banner for Bixia

Bixia Reviews 935

TrustScore 4 uit 5

4,2

Nu är jag kanske fel person att skriva en recension. Men jag var en kund i en dag kan man säga. Samtidig så fick jag en speciell deal via mitt fackförbund. Istället för att göra det hela krånglig... Toon meer

Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... Toon meer

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Toon meer

Smidig och personlig service. Det enda som saknas för att få 5 stjärnor är att man inte kan betala med autogiro från utlandet. Instruktionerna för att sätta upp detta fungerar tyvärr inte. Kanske kan... Toon meer

1. Elektriciteitsbedrijf
  2. Energieleverancier
  3. Groene energie leverancier

Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

funkar bra..

funkar bra... inget att klaga på

25 november 2025

Antwoord van Bixia

Härligt att höra att allt fungerar bra!

Nöjd

Jag är mycket nöjd . Allt fungerar utmärkt utan att jag behöver bry mig!

22 november 2025

Antwoord van Bixia

Tack för din härliga återkoppling! Att det fungerar utan att man behöver vara aktiv är ju lite som det ska vara!

Antwoord van Bixia

Så härligt att höra att både bemötande och priser känns bra för dig. Det är så det ska vara!

har bara haft mindre än 6 mån

har bara haft mindre än 6 mån. har inte orkat sätta mig in än.

14 augustus 2025

Antwoord van Bixia

Jag uppskattar att du varit med oss de senaste 6 månaderna, tack för att du är kund hos oss!

Lätt att nå kundtjänsten

Lätt att nå kundtjänsten. Fick snabb hjälp.

8 september 2025

Antwoord van Bixia

Vi år glada att du upplevde kundtjänsten som lätt att nå och att hjälpen kom snabbt! Tack för din återkoppling!
Vänligen Beatrice, kundservice

Trevlig kundtjänst och vad dom säger…

Trevlig kundtjänst och vad dom säger iaf lokalt producerad el

21 november 2025

Antwoord van Bixia

Tack för din kommentar! Vi är glada att du uppskattar vår trevliga kundtjänst och vårt fokus på lokalt producerad el.

Bixia levererar bra service

Bixia levererar bra service med klar och tydlig profil

Antwoord van Bixia

Tack för din fina återkoppling, vi är glada att du upplever vår service som tydlig och bra!

Utmärkande service

Bra service, och priserna är anpassande!

Antwoord van Bixia

Stort tack för din fina återkoppling! Jag är glad att du upplever både service och priser som väl anpassade.

Mycket nöjd!

Helt enkelt snabb och korrekt hjälp!

14 november 2025

Antwoord van Bixia

Stort tack för din fina kommentar – vi är glada att du upplevde hjälpen som både snabb och korrekt.

Inget att klaga på!

Hittills har jag inte haft några problem alls. Det har alltid varit smidigt att ha med Bixia att göra vad gäller både avtal och fakturor, etc. Jag är absolut nöjd med priserna också!

Antwoord van Bixia

Så härligt att höra att allt har fungerat smidigt och att både avtal, fakturor och priser känns bra för dig. Det är så det ska vara!

Bröd, kakor

Jäätte bra och jätte.gottt

Antwoord van Bixia

Det låter riktigt smaskigt med bröd och kakor, hoppas dom är bakade på närproducerad el!