All kontakt med er har varit med ett positivt bemötande.kan varmt rekommendera Bliwa till alla. Bra service och snabb utbetalning.Handläggningstiden tyckte jag var lite lång men det var den nog int... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Bra att jag kunde mejla kvitton etc till er när jag inte lyckades göra pdf-filer via inloggning på er hemsida. Bra att jag även kunde ringa till er, att inte allt är digitalt! Bra att jag fick snab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Duktiga, inkännande,serviceminded och tydliga handläggare. Efter samtalen kom besked om min summa för försäkringen. Beloppet var på mitt konto nästkommande dag. En toppenförsäkring!
Bedrijf heeft geantwoord
När det fäller en försäkring olycksfall så upplever jag att man kanske inte fick den support med skadan ekonomiskt. 200kr för ett sjukhusbesök med sårskada(räcker inte ens till plåster jag köpte , ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bliwa skiljer sig från andra försäkringsbolag. Vi är specialister som försäkrar människor för livet, arbetslivet och allt däremellan. Det präglar vårt erbjudande, hur vi är som företag, vår arbetsplats och alla som jobbar på Bliwa. Bliwa är ett ömsesidigt specialistbolag som erbjuder personförsäkring. I samarbete med företag och organisationer försäkrar vi nära en miljon människor. Vi erbjuder försäkringar som ger ekonomisk trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet, och snabb tillgång till sjukvård när det behövs.
Fleminggatan 18, 103 02, Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Långsam respons. Visserligen sommar men ändå segt och lång tid innan svar eller besked.

Hej !
Ni handlade min ansökan ganska snabbt och det glädjer mig!
Tack!
Hoppas att allt blir bra under den här perioden som jag är berättigad till Inkomstförsäkring hos er!
Med vänliga hälsningar
Anna Valdborn

Antwoord van Bliwa
Ja jag har fått bra information. Men kunde fått bättre innan. Men nu är jag nöjd

Antwoord van Bliwa
Försöker hela tiden komma in på mina sidor men blir hela tiden utloggad urdåligt
Sedan ringer man o då säger ni bara att det var konstigt för ingen har sagt något man kan tro att ni inte tror på den som ringer helt värdelöst

Antwoord van Bliwa
Fungerade bra och inom rimlig tid att jag fick ersättning när jag drabbats av cancer. Trevligt bemötande.

Antwoord van Bliwa
Kommunikationen med Bliwa är obegriplig och frustrerande. Man hänvisar till mina sidor för kommunikation, men där finns bara det jag själv skrivit och skickat in. När man vill ha mer information så skriver man ett standard brev där man begär kompletterande uppgifter och att man sen ska logga in för mer information vad det är som ska kompletteras, men där finns ingen information att få.
Nu har jag fått ett krypterat mail med information där man kommer till en bank id sida. Jag har skrivit in bank id fyra gånger och kommer inte vidare. Sidan ber mig bara skriva in bank id igen och igen.
Det här svaret fick jag av Bliwa angående problemet:
"Tack för att du kontaktar oss!
För din trygghet krypterar vi alla våra mejlsvar eftersom de kan innehålla känsliga personuppgifter. Du läser ditt mejlsvar genom att:
1. Klicka på den blåmarkerad texten "läs ditt mejl här".
2. Logga in med BankID.
3. Ditt mejlsvar öppnas upp i webbläsaren på den enhet du använder.
Har du en gång öppnat upp ditt mejlsvar på din telefon, kan du inte öppna upp det igen via en dator.
Ett tips: Du kan även läsa alla dina mejlsvar under "mina dokument". Handlar det om ett pågående skadeärende hittar du svaret under "Mina Ärenden".
Precis allt det som jag precis förklarat att det inte fungerar. Frustrerande att få ett yxskaft svar när det handlar om så viktiga ärenden.

Antwoord van Bliwa
Jag har sökt hjälp genom min vårdförsäkring hos Bliwa för hjärtbesvär och förmaksflimmer och har nu väntat i över en vecka. Det stora problemet har blivit Bliwas digitala kommunikationslösning.
Jag har mina journalhandlingar från 1177 digitalt på min dator, men har inte fått någon fungerande möjlighet att överföra dem från datorn till Bliwa. Dialogen med sjuksköterskan som handlägger mitt ärende fungerar i praktiken via mobilen, den senaste kommunikationen är inte uppdaterad när jag loggar in från datorn och jag har ingen vanlig mejladress till min kontaktperson.
När mobilkommunikationen inte fungerade fick jag till och med kontakta Bliwa via deras startsida för att tala om att jag inte kunde kommunicera i mitt ärende.
Trots att jag upprepade gånger påtalat problemen fick jag i slutet av förra veckan besked om att mitt ärende riskerade att avslutas eftersom journalhandlingarna inte kommit in. Idag fick jag besked att ärendet inte ska avslutas.
Lösningen på problemet har nu blivit att jag får skriva ut mina digitala journaler från 1177 och skicka dem till Bliwa med vanlig post.
För en vårdförsäkring som ska ge snabb tillgång till vård tycker jag att detta är mycket allvarligt. Det handlar inte bara om användarvänlighet. När tekniska kommunikationsproblem fördröjer ett ärende som gäller hjärtbesvär måste systemet fungera bättre än så.
Jag har idag lämnat ett formellt klagomål till både Bliwa och Säkra och hoppas att detta nu får en snabb lösning.

Antwoord van Bliwa
Snabb och professionell handläggning av mitt ärende. Väldigt nöjd!

Antwoord van Bliwa
Bra men ändå tycker att det tog ganska lång tid för att få bedömningen. Kan förstås inte era processer men som kund så tycker jag att det tog tid för att få ett beslut.

Antwoord van Bliwa
Den senaste gången fick jag pengarna
Innan så hände inget jag fick ringa efter ett bra tag.

Supernöjd med servicen!
Det känns väldigt tryggt att vara kund här.

Antwoord van Bliwa
Det tar för lång tid innan man får svar.
Jag har inte heller fått förklarat varför ersättningen för kläder inte kommit med.