Banner for Bliwa

4.010
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

All kontakt med er har varit med ett positivt bemötande.kan varmt rekommendera Bliwa till alla. Bra service och snabb utbetalning.Handläggningstiden tyckte jag var lite lång men det var den nog int... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra att jag kunde mejla kvitton etc till er när jag inte lyckades göra pdf-filer via inloggning på er hemsida. Bra att jag även kunde ringa till er, att inte allt är digitalt! Bra att jag fick snab... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Duktiga, inkännande,serviceminded och tydliga handläggare. Efter samtalen kom besked om min summa för försäkringen. Beloppet var på mitt konto nästkommande dag. En toppenförsäkring!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

När det fäller en försäkring olycksfall så upplever jag att man kanske inte fick den support med skadan ekonomiskt. 200kr för ett sjukhusbesök med sårskada(räcker inte ens till plåster jag köpte , ku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeringsmaatschappij
  2. Ongevallenverzekeringsmaatschappij
  3. Persoonsverzekeringsmaatschappij
  4. Tussenpersoon voor levensverzekeringen
  5. Verzekeraar
  6. Ziektekostenverzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Bliwa skiljer sig från andra försäkringsbolag. Vi är specialister som försäkrar människor för livet, arbetslivet och allt däremellan. Det präglar vårt erbjudande, hur vi är som företag, vår arbetsplats och alla som jobbar på Bliwa. Bliwa är ett ömsesidigt specialistbolag som erbjuder personförsäkring. I samarbete med företag och organisationer försäkrar vi nära en miljon människor. Vi erbjuder försäkringar som ger ekonomisk trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet, och snabb tillgång till sjukvård när det behövs.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.010)

908 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick respons samma dag och pengarna…

Jag fick respons samma dag och pengarna i kontot nästa arbetsdag .

Snabbt service efter ansökan .

Ansökning process är kronglig . Jag fick ringa akassa , lärareförsäkring innan jag kunde hitta min rättighet.

11 augustus 2026

Antwoord van Bliwa

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp efter din ansökan, men vad tråkigt att höra att du fick ringa runt innan du fick svar på hur du skulle göra. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Önskar dig en fin helg!

Trevligt bemött

Trevligt bemött
Enkelt att anmäla skada

6 augustus 2026

Hej Jan,

Vad roligt att höra att du har blivit trevligt bemött och att det var enkelt att göra en skadeanmälan. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ersättning ?

Ge en ersättning för sveda och värk

8 augustus 2026

Hej Lena,

Tack för din feedback. Olycksfallsförsäkringen innehåller olika moment som kan ge en ersättning. Sveda och värk eller sjukskrivning i minst 30 dagar som den numera heter kan ge ersättning om man som namnet säger varit sjukskriven i minst 30 dagar. Försäkringen kan även innehålla andra moment bland annat, kostnader för tex läkemedel, ärr eller bestående nedsatt funktionsförmåga även kallad medicinsk invaliditet.

Kontakta oss gärna igen så att du känner att du har fått svar på dina frågor - du når oss på 08-696 22 80.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smidigt och bra hantering av min…

Smidigt och bra hantering av min skadeanmälan.

Hej Ella,

Vad roligt att höra att du har fått en smidig och bra hantering av din skadeanmälan. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Väldigt lång handläggning

Väldigt lång handläggning, och dålig återkoppling när man skickar in saker digitalt.

18 juli 2026

Hej Roland,

Tack för din feedback och jag kan bara be om ursäkt att vi inte kunnat ge dig den service du borde ha fått. Vi har under en lång period haft längre handläggningstider än normalt och mina kollegor jobbar på så mycket de kan för att hjälpa alla våra kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag blev diskriminerad utav bliwa för…

Jag blev diskriminerad utav bliwa för vanlig biligast olycksfalsförsäkring är sjukskriven i över 20år ,kan ej loga in i mina sidor helltåthålet nekad

9 augustus 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Dejan,

Tack för din feedback. För oss är det viktigt att vi är tydliga och att du som kund förstår våra villkor och när en skada är ersättningsbar eller inte samt vilken typ av ersättning du som kund kan få. Ta gärna kontakt med oss igen och så att vi kan hjälpa dig med de frågor du har. Du når oss på Kundservice på 08-696 22 80.

Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme och jag hoppas att du får en fortsatt fin dag!

Bra hjälp!!

4 augustus 2026

Hej Kina,

Vad roligt att höra att du har fått den hjälp du behöver i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inkomstförsäkringen har fungerat som…

Inkomstförsäkringen har fungerat som den ska, man får utbetalning när man behöver och relativt smidigt att ansöka om

11 juli 2026

Hej Sandra,

Vad roligt att höra att inkomstförsäkringen har fungerat som du förväntat dig. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Bra sjukförsäkring, dålig olycksfallsförsäkring

Bra sjukförsäkring, dålig olycksfallsförsäkring.

Hej Cathrine,

Tack för din feedback. För oss är det viktigt att vi är tydliga och att du som kund förstår våra villkor och när en skada är ersättningsbar eller inte samt vilken typ av ersättning du som kund kan få. Ta gärna kontakt med oss igen och be att få prata med en skadereglerara så det inte har blivit något missförstånd.

Snabb hantering

Snabb hantering av mitt olycksfall med ögat

1 augustus 2026

Hej Patrik,

Vad roligt att höra att du fick en snabb hantering av ditt olycksfall. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Bra info på hemsidan

Bra info på hemsidan. Även kundtjänst behjälplig när sökte jag info.

Hej Hans,

Vad roligt att höra att både hemsidan och vår kundservice har varit till hjälp när du behövde information. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tog alldeles för lång tid att hantera…

Tog alldeles för lång tid att hantera ärendet.

4 augustus 2026

Hej Kent,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lätt att anmäla sjukdom / skada men…

Lätt att anmäla sjukdom / skada men skulle vilja att man kan få en personlig kontakt

30 juli 2026

Hej Mikael,

Tack för en fin feedback och vad bra att höra att det var lätt att anmäla sjukdom/skada.

Du är när som helst välkommen att kontakta oss för att prata med en skadereglerare, du når oss på 08-696 22 80.

Ha en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tydlig kommunikation samt professionell…

Tydlig kommunikation samt professionell hantering av mitt ärende.

Antwoord van Bliwa

Vad roligt att höra att du har fått tydlig information och professionell hjälp i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Bra Service

Snappa svar och inget krångel.

Hej Peter,

Vad roligt att höra att du har fått snabba svar och att det inte var något krångel i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Nöjd

Nöjd med hur allt fungera!

Hej Monica,

Vad roligt att höra att du är nöjd med hur allt fungerar i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Service och bemötande

Service och bemötande var i topp

Hej Michael,

Vad roligt att höra att både service och bemötande var på topp. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Se upp för Bliwa

Betalat försäkring hos Bliwa i 7 år, aldrig behövt kontakta de. När jag bröt armen, platta med 11 skruvar, kontaktade jag Bliwa och fick efter många om och men en ersättning på hela 275kr. Sa upp försäkringen omgående och de fortsatte att dra pengar från mitt autogiro. Enligt Bliwa så drar de alltid beloppet i efterskott. Okej, det må så vara. Ringde de igen och ville se faktura för beloppet de drog, något som de inte kunde visa upp.

30 juli 2026

Tack för din feedback.

För oss är det viktigt att vi är tydliga och att du som kund förstår våra villkor och när en skada är ersättningsbar eller inte samt vilka typ av ersättningar du som kund kan få.

Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme och jag hoppas att du får en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

Bra bemötande

Bra bemötande , trevliga, förstående och tydliga .

14 juli 2026

Hej Malin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket att du uppskattade vår service och handläggning!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fantastisk dag!

SNABB SVAR.TACK

24 juli 2026

Hej Lea,

Vad roligt att höra att du fick en enkel och snabb hantering av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Dit is Trustpilot