Na een flinke zoektocht naar een Roto rolgordijn voor een schuin dakraam kwamen we uiteindelijk hier uit. Roto zelf verkocht in deze maat (blijkbaar een ouder dakraam) geen zonverduisterende gordijne... Toon meer
Prima kwaliteit en snelle service. Pasen perfect, en makkelijk te monteren in onze Velux dakraam. Ik ben zeer tevreden want ik heb 4 jaar geleden ook 2 dakraam rolgordijnen bij jullie gekocht en ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bloc levert unieke rolgordijnen op maat in heel Europa. Onze producten zijn zeer innovatief. Het FabricChanger systeem stelt de gebruiker bijvoorbeeld in staat om de stof van het rolgordijn eenvoudig te verwisselen, zonder het hele systeem te vervangen.
Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG, Wijchen, Nederland
- 024 808 0188
- klantenservice@blocrolgordijnen.nl
- blocrolgordijnen.nl
Super handig!
Super handig! Je vult het merk en code nummer in van het raam en je hebt een perfect passende rolgordijn. Je hoeft alleen nog maar een kleur uit te kiezen. snelle levering! Ik ga binnenkort nog eentje bestellen voor mijn andere dakraam. Helemaal top!
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop. Vraag via chat onmiddellijk beantwoord. Snelle levering. Goede prijs.
Blijf hier weg van!
Slechte after service. Worden dingen beloofd maar niet nagekomen. Niet aan te raden

Antwoord van Bloc Rolgordijnen
erg goed afgeleverd en makkelijk te…
erg goed afgeleverd en makkelijk te monteren
4 schroeven en klaar
Snel en goed
Weer mooie Velux rolgrodijnen besteld. Goede kwaliteit, overzichtelijke website, prima communicatie en snelle service.
Prima kwaliteit en snelle service.
Prima kwaliteit en snelle service.
Pasen perfect, en makkelijk te monteren in onze Velux dakraam.
Ik ben zeer tevreden want ik heb 4 jaar geleden ook 2 dakraam rolgordijnen bij jullie gekocht en ze zien er nog perfect uit.We zijn tevreden met de kwaliteit van het product. Ik zal het zeker aanbevelen.
Overzichtelijke site en snelle levering.
Overzichtelijke site met maten en kleuren. Bestelling was snel in huis. Zeer tevreden.
Verkeerde schroeven
Er zaten verkeerde schroeven bij waardoor mijn kozijn is beschadigd. Heb bij de bouwmarkt nieuwe schroeven gehaald. Nu past het wel. En werkt het goed.

Antwoord van Bloc Rolgordijnen
Prima
Prima, snel geleverd , past precies en ziet er heel mooi uit. En ook belangrijk. Zeker niet te duur
Super product makelijke montage en…
Super product makelijke montage en goede levering
Snelle levering en een stuk voordeliger…
Snelle levering en een stuk voordeliger dan bij anderen. Dik tevreden!
Goede snelle telefonische ondersteuning tijdens het aankoopproces. Levertijd was korter dan de aangegeven tijd. Bij ontvangst bleek dat een plastic onderdeeltje gebroken was. Daarvoor werd direct een vervangend deel tesamen met een torx schroevendraaiertje en instructie opgestuurd. Makkelijk te vervangen. Goede service. Rolgordijn zelf: mooie kwaliteit, handig systeem om hem in elke stand te vergendelen
Erg verduisterend
Passen perfect, erg verduisterend en makkelijk te monteren.
Mooi product
Fantastische Rolgordijnen
Fantastische Rolgordijnen, zeer eenvoudige installatie en perfecte aansluiting in onze Velux dakramen. Persoonlijk contact met de verkoop is ook zeer positief.
Uitstekend!
Prima assortiment, snelle levering en super fijn product!
Rolgordijn voor dakraam past perfect
Rolgordijn voor dakraam past perfect. Binnen 5 minuten gemonteerd. Snelle service.
Ben heel tevreden dat ik zo snel geholpen ben
Ben heel tevreden dat ik geholpen ben. Eerst een heel lang gesprek gehad via chat, zelfs 2x en werd heel goed geholpen om een beslissing te kunnen nemen. Er was nergens een rolgordijn voor mijn dakraam te vinden (Code was nergens te vinden op het dakraam) en daarom moest het op maat gemaakt worden, wat bij sommige bedrijven hele hoge kosten meebrengt en bij jullie Bloc Gordijn was deze prijs wel mooi meegenomen. Hele snelle levering en mijn rolgordijn is top, helemaal tevreden na 17 jaar zoeken naar een oplossing. Bedankt !!!
We zijn zeer tevreden met onze aankoop
We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Goede instructie en ze waren in no time gemonteerd en niet te vergeten een snelle levering.