Minihakkeren: den larmer ABSURD meget..... Den er vel okay men jeg er sikker på at man kan få andre der ikke skal sælges med ørepropper!!
Lees wat reviewers zeggen
Køb ikke hos Blomsterber.dk Købte fonduesæt hos Blomsterberg.dk. Hak langs øvre kant så sendte det retur til ombytning. Skrev på vedlagte seddel om årsag til retur, og ønsket om ombytning. Fremfo... Toon meer
Jeg har kun besøgt deres cafe få gange, men begge gange har jeg fået en helt igennem fantastisk service og ikke mindst fantastisk kage ! Til alle jer som har en sød tand og elsker dejlig stemning,... Toon meer
Minihakkeren
Ugennemskuelige fragtgrænser
Fine produkter, men ugennemskuelig hjemmeside, hvad angår fragtmulighedder.
Ét sted skriver de fri fragt ved 399kr og flere andre steder står det til at være ved 299kr. Man bliver derfor skuffet når man når til at afslutte sin ordre og gratis fragt grænsen ligepludselig er højere end annonceret løbende på siden.
Dårlig nultihakker
Købte en multihakker. Jeg satte den til at hakke en portion mandler. Resultatet var alt fra mandelmel til halve mandler i samme portion. Det duer ikke, når man gerne vil have netop hakkede mandler
Håndmixeren har alt for korte piskere
Håndmixeren har alt for korte piskere, og så giver den stød. Vægten går ud midt i man måler ingredienser af. Målekanderne mister tallene meget hurtigt. Og den kageopsats jeg fik i gave tabte foden da jeg tørrede den af efter første brug. Jeg kan absolut ikke anbefale mærket!
Købt en lille maskine man skulle have…
Købt en lille maskine man skulle have høreværn på og man kunne ikke snakke sammen og heller ikke høre radio kunne ikke få pengene tilbage men vi kunne bytte den til en anden den liner ikke den jeg så her på nettet .vi gav næsten 2500 -30% hos Damborg .
kan ikke anbefales
Vi havde besluttet
Vi havde besluttet, at vores store fest skulle slutte af med en vidunderlig kage fra Blomsterberg. Beskrivelsen af kagen lød vidunderlig, og prisen ( pæn!) blev akcepteret af os. Festdagen kom, og kagen leveret. For det første var kagen ikke smuk at se på. En skuffelse! Men da alle havde fået et stykke, tog gæsterne en første bid- og lod resten stå. Den smagte ikke af noget! Og en del af kagen var nærmest gummiagtig ( husblas?). Resten var som smagsløs savsmuld, ubehagelig i munden! Efter festen skrev vi til Blomsterberg om de store forventninger og chokket og skuffelsen over kagen- og fik et brev tilbage, hvor der stod, at det var da ærgeligt for os, øv- og venlig hilsen!
Ikke en undskyldning, ikke en “ I får pengene tilbage, vi beklager,” bare “ det var da ærgeligt for Jer!
Iskold business. Skuffelsen glemmes ikke, det var en vigtig begivenhed for os, og den blev ødelagt af den dårlige kage, som vi selv kunne have bage 1.000 gange bedre. Vores Blomsterberg kogebøger ryger ud, og ingen skal sige “ Blomsterberg” til os igen!
Røremaskine
Det eneste den kan røre er franskbrødsdej
Bradekagedej/ rugbrødsdej bliver ikke rørt ordentlig,
Kødhakker er allerede gået i stykker
Har fået en gasbrænder fra…
Har fået en gasbrænder fra "Blomsterberg"
Den er i dårlig kvalitet og det er svært at forstå den har et CE mærke
Multihakker på tilbud 399..før pris 699…
Multihakker på tilbud 399..før pris 699 ..Jeg må sige at jeg havde forventet noget mere til Den pris ..Virkelig dårlig maskine..
Stikflamme fra multihakker og lugtgener fra køkkenmaskine
Jeg har virkelig en dårlig opleve af Blomsterbergs køkkenmaskine og multihakkeren. Multihakkeren har jeg brugt max. 10 gange og sidst jeg skulle hakke lidt persille, brændte den simpelhen af med stikflamme og det hele. Jeg har ca. 2 år forinden købt en køkkenmaskine, som lugter hver gang jeg bruger den, og har også gjort opmærksom på det efter 3 ganges brug, men ingen har taget min henvendelse seriøs. Nu har jeg så brugt et firma som varetager reklamationer for Blomsterberg i nordjylland, som har konstaterede begge fejl på begge maskiner. Dog er den reservedel som køkkenmaskinen har derfekt ikke en del, som de kan servicere og multihakkeren er konstateret brændt af, og her kunne de hellere ikke hjælpe mig videre andet end at jeg skulle gå tilbage til butikken, som jeg havde købt den af. Dette er en firmagave, så det er lidt besværligt. Jeg har brugt 300 kr. på at et firma skal kigge nærmere på de allerede konstaterede fejl, samt oveni fragt på forsendelse, mener det var 75 kr. så det kunne komme til Nordjylland, for at de så kunne konstatere at fejlene var som beskrevet, og så kan de alligevel ikke hjælpe mig videre. OG vil jeg have mine varer igen, så koster det mig ydereligere 100 kr. at de skal sende de 2 defekte varer retur til mig. Jeg syntes det er bondefangerri, og jeg syntes kundeservice hos Blomsterberg er dårlige til at håndtere en klagesag. Men jeg er færdig med at bruge de elektroniske produkter, for med 2 oplevelser indenfor kort tid, med brandfare, så kan jeg ABSOLUT ikke anbefale nogen i hele verden at investere i disse produkter. Der er simpelthen for stor fare for at starte en brand i eget hjem!
Købte en brænder fra blomsterbergs til…
Købte en brænder fra blomsterbergs til ca 400, som jeg tænkte måtte være ekstra god. Men den virker stort set ikke. Har fyldt gas på, men det holder kun meget kort tid.
Super dårlige dessertglas
Super dårlige dessertglas, købte 6 pakker af 4 glas. Alle glassene var uens, ved 4 af pakkerne var der fejl i kanten og ved nogle indersiden, skal også siges at ved de 2 andre pakker var der markant forskel for højden og tykkelsen på glassene.
Lige ud sagt, nogle super dårlige produkter.
Dessertglas i forskellige størrelser
Glæden var stor da jeg netop pakkede mine 20 indkøbte dessertglas 5x8,5 cm ud.
Glassene er uens og har forskellige højder, bevares de kunne godt accepteres hvis der var to forskellige højder, men jeg fandt 4 forskellige størrelser!- jeg gad slet ikke at tjekke den sidste pakke da jeg ikke gider at have dem!-
Det er mig en gåde at dem der har pakket kasserne IKKE har lagt mærke til at de store glas skulle mases ned for at kunne være i pakken..
Har købt en kobberpande til 399 kr
Har købt en kobberpande til 399 kr. som er lige til at smide ud. Alt brænder på. Alt
Dårlig kvalitet på køkkenvægt.
Dårlig kvalitet på køkkenvægt.
Jeg har for ca 2 år siden købt en digital køkkenvægt, som jeg enlig var glad for. Men ak og ve den holdte desværre ikke, og der er ikke nogle hjælp hvis man ikke har en bon fra butikken, de svarede godt nok i kundeservice men ingen hjælp når nu bon ikke kunde findes. MEN det ikke altid man gemmer bon når man tror man køber en kvalitets vare, det gjorde jeg så ikke altså købte kvalitet.
Jeg køber ALDRIG BLOMSTERBERGS produkter igen.
Dårlig kvalitet og intet svar tilbage
Blomsterbergs silikone grydeske og bagepensel er af utrolig dårlig kvalitet - rører de blot et stykke køkkenrulle fx, sidder der tusinde små papirstykker fast over det hele. Rører de ens hænder 1 sekund bliver de fedtede .. de tager ALT de er i kontakt med, til sig. Jeg modtog dem endda møgbeskidte, da de ikke var pakket ind på nogen måde, men blot var smidt i en papæske, hvor de har været smidt rundt i under transport og som resultat er blevet helt brune af - pga papkassens farve og materiale. De er UMULIGE at holde rene og der er små hakker og fejl i. Man har ikke lyst til at lave mad eller bage med redskaber som ikke er rene. Fik endvidere kun én ud af to bestilte varer som jeg havde købt på blomsterbergs hjemmeside. Kundeservice svarer ikke på henvendelser - nu 10 dage efter køb. Heller ikke KLD Shops som håndterer ordene og sender varerne. Virkelig dårligt og køber aldrig blomsterbergs produkter igen.
Virkelig god service og hurtig levering!
Ringede i går morges til kundeservice, og bestilte efter et par opklarende bage-spørgsmål TO bageforme. I morges fik jeg allerede en besked om, at pakken var i pakkeboksen. Det gik stærkt og jeg glæder mig til at prøve kræfter med de to muffinforme!
Tak for god vejledning og hurtig levering! :-)
Vi fik kaffe og lagkage
Vi fik kaffe og lagkage. Kaffen var hverken bedre eller dårligere end andre steder, men noget dyrere. Lagkagen var tør og langt fra pengene værdi. Det eneste grund til 2 stjerner var den gode betjening.
Super god oplevelse med dejlig…
Super god oplevelse med dejlig betjening og fantastiske kager !
Fantastisk sted med dejligt personale
Til alle jer som har en sød tand og elsker dejlig stemning, kan jeg varmt anbefale Blomsterbergs.
Ekstra ros til Pia som tog imod mig og mine venner begge gange.
tak for en dejlig oplevelse
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.