Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk smukt lokale og vi nød i vores selskab på 11 mennesker at akustikken var helt i top- så nemt at høre hva hinanden sagde. Skøn lækker indbydende mad- go kaffe... alle blev mætte og rigtig de... Toon meer
Første indtryk af cafeen var positivt: flot indretning og rar stemning. Men dette indtryk holdt ikke ret længe: energiforladt personale, lunken chai, kedelig burger og iskoldt bolle, bastante og tun... Toon meer
Café Blomsterberg er Lyngbys bedste sted, hvis du vil have en veltillavet brunch eller frokost. Smukt anrettet, men først og fremmest hjemmelavet og velsmagende. Kagerne er også supergode, især lagkag... Toon meer
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super flot og lækkert design, som har mange funktioner 😊
Fantastisk hjemmeside. Meget overskueligt, og mange gode opskrifter og produkter.
Tilfreds igen. ⭐⭐⭐⭐⭐. Hjælp til spiselige blomster og fine alternativer. Dejligt med lidt hjælp, når man leger Blomsterberg hjemme i køkkenet😅
Gode produkter, god service og lynhurtig levering
- det kan vist ikke gøres bedre :)
Gode produkter og hurtig levering. Har flere tærteforme, sprøjteposer, dejskrabere og sprøjtetyller som jeg har haft glæde af i årevis..
Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det tager dobbelt så lang tid at piske fx flødeskum som med min 40 år gamle Krups. Klagede til kundeservice, der blank afviste og "spiste mig af" med en mega lang mail, uden nogen afklaring.

Antwoord van Metteblomsterberg
Altid spændende kager og tilbehør.
Super gode opskrifter, der er indtil videre til at gå til.
Kobber pande er dårligt designet.
Umulig at rengøre i bunden fordi i har lavet en hak imellem panden og så den plade i har sat på i bunden.
Så vær klar på at få en pande som altid er beskidt i bunden. Håndtaget er også sat dårligt på. Føles som noget billigt Kina bras

Antwoord van Metteblomsterberg
Fik en Blomsterberg gasbrænder i julegave. Skulle bruge den i går. Den tændte, men Flammen var meget svag. Skruede op, og ilden kom ud i en stor flamme i bunden. Det var en kort “glæde”, som havnede i en gryde m vand der stod i vasken, og derefter i affaldscontaineren! Nåede end ikke at karamellisere mine Crème brûlée. Den gasbrænder kan jeg bestemt ikke anbefale!

Antwoord van Metteblomsterberg
Super elegante og gennemførte opskrifter.
Finne ting på shoppen
Jeg har købt nogle kage tyller og de er perfekte hurtig modtagelse og go service
Altid 100% rigtige opskrifter, som er afprøvet, så du går aldrig forgæves
Det er en rigtig god hjemmeside jeg kan lide at tjekke ud både ting og opskrifter 👌🏼👌🏼
Det er bare så fint og er glad for at følge dig 🤩
nemt at bestille hurtig levering
Det hele har fungeret så fint. Både hjemmeside og levering👏👏
Fik en perfekt vare, leveret superhurtigt!
Meget tilfreds!
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med at bestille hos Mette Blomsterberg. Jeg startede med at lave en ordre om søndagen på en dejskraber i grå og en paletkniv, hvor jeg forventede, at pakken ville blive afsendt den førstkommende hverdag. Onsdag havde jeg dog fortsat intet hørt, og jeg besluttede mig for selv at ringe til kundeservice for at høre, om ordren snart blev afsendt. Her fik jeg så besked om, at min ordre først kunne sendes den 13/3-26, (over 3 måneder senere end bestilt) da dejskraberen nu var i restordre. Jeg spurgte så, om jeg kunne få dejskraberen tilsendt i farven beige i stedet. Damen i telefonen sagde, at den var på lager, og det kunne jeg derfor sagtens, hvis jeg blot lavede en ny ordre, og hun annullerede den anden. Det gjorde jeg så, men samme dag modtog jeg så en mail om, at denne ordre heller ikke kunne leveres på grund af dejskraberen ikke var på lager.
Jeg svarede så tilbage på mailen og forklarede min dårlige oplevelse, og at jeg nu bare ønskede at hele min ordre blev annulleret, og mine 537 kr., som er reserveret på min konto og dermed låst fra de to annullerede ordrer, hurtigst muligt blev frigivet. Derefter bestilte jeg så for tredje gang de her to varer, men nu på en anden hjemmeside. Kort efter fik jeg igen en mail fra Mette Blomsterberg med en beklagelse over forvirringen, men at den beige dejskraber nu alligevel er på lager, og om jeg ønskede min ordre tilsendt.
Virkelig en hjemmeside med manglende overblik, unødig forvirring og bestemt ikke en hjemmeside, jeg kan anbefale eller selv kommer til at benytte mig af igen.

Antwoord van Metteblomsterberg
Lees meer over geverifieerde reviews.