Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning. Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft. Den første stegning var dårli... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til? Baggr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Airfryer ovnen er det værste kineser lorX. Bibber unødvendigt skingrende højt. Tæller ikke ordentligt (jævnt med foreksempel 5 minutter eller 1 minut) ned i tiden. Der mangler plader til ovnen.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

3,0

2 sterren
1 ster

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte til jul et sæt bestående af 2…

Vi købte til jul et sæt bestående af 2 stegepander, og en sautergryde, stegepanden på 28 cm var skæv, vi fik den byttet hos kop og kande Grenaa, de sagde der var fejl på alle 28 cm produkterne,
Efterfølgende er både sautergryden, og stegepanden på 28 cm igen skæve, da vi første gang fik byttet stegepanden beholdte de bonen, og den "nye" er på bonen nu blevet til en wok, nu vil kop og kande i Gernaa så ikke bytte dem da i ikke har original kvitteringer og fordi stegepanden, er blevet til en wok, og de siger så samtid
igt, at vi har brugt dem forkert, det er noget overraskende at vores gamle scanpan stegepander stadig holder efter 10 år, og at holm stegepanderne er gået til efter kun er brugt mindre end 10 gange og stegepanden på 24 cm ikke fejler noget, for os er det en dårlig oplevelse af produktet, og af butikken

10 april 2026

Hej Tage

Vi er kede af at læse om jeres oplevelse – både med produkterne og forløbet i butikken. Det er naturligvis ikke den kvalitet eller holdbarhed, vi ønsker, at vores produkter skal leve op til, og vi forstår jeres frustration over, at flere dele i sættet er blevet skæve efter begrænset brug.

Vi kan desværre ikke svare på vegne af Kop & Kande Grenaa eller deres håndtering af sagen, men vi tager jeres feedback om produktkvaliteten meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til forventningerne, og vi beklager, at dette ikke har været tilfældet i jeres situation.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stegepanden er desværre elendig.

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning.
Den første stegning var dårlig, men jeg tænkte, at det nok var ligesom når man steger den første pandekage - panden skulle nok lige i gang!
Men nej! Jeg har efterfølgende stegt noget på panden 3 gange, hver gang er det brændt fast selvom der ikke har manglet fedtstof.
Varmefordelingen er elendig.
Kan se på anmeldelserne herinde, at jeg langt fra er den eneste der oplever stegeproblemer.

Mit liv er desværre for kort til dårlige stegepander.
Så i går røg den på de evige jern/metal-marker.

25 maart 2026

Hej Helle

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse med stegepanden, og vi beklager de gener, det har medført. Det er bestemt ikke den kvalitet eller funktion, vi ønsker, at vores produkter skal levere.

Det du beskriver med fastbrænding og ujævn varmefordeling kan skyldes flere faktorer, herunder en mulig fabrikationsfejl, og det er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter og kvalitet baseret på feedback som din.

Vores kundecenter står altid klar til at hjælpe og finde løsninger.

Kitchen Living Dining

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Paletkniv holdt kun i en måned

Paletkniv holdt kun i en måned, før den begyndte at smuldre ude i enden, den er endda blevet behandlet.

1 februari 2026

Hej Simon

Vi er kede af at høre, at din paletkniv kun har holdt i så kort tid. Det er naturligvis ikke den oplevelse eller kvalitet, vi ønsker, at vores produkter skal give, og vi beklager den ulejlighed, det har medført.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få sagen undersøgt nærmere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundecenter og sende nogle billeder af paletkniven, så vi kan se nærmere på, hvad der kan være sket, og finde en løsning. Vi arbejder løbende på at forbedre både produkter og kundeoplevelser, og din feedback er derfor meget værdifuld for os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en airfryer hos Holm

Har købt en airfryer hos Holm, med vindue i.
Skulle lave flæskesteg i den.
Fedt og vand væltede ud ved vinduet og ned af mine køkken skuffer.
Kan på ingen måde anbefale dette produkt, det fremgår på ingen måde TYDELIGT at dette kan ske !
Mvh. Michael.

1 februari 2026

Hej Michael

Vi beklager meget din oplevelse med airfryeren og de gener, det har medført i dit køkken. Det er naturligvis frustrerende, når et produkt ikke lever op til forventningerne.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at der i brugermanualen på side 4 står anført: “Kom IKKE olie, fritureolie eller andre væsker i skuffen.” Dette er angivet, da skuffen ikke er væsketæt, og der derfor kan ske udslip af fedt og væske ved tilberedning af meget fedtholdige emner.

Vi tager din feedback seriøst og beklager, hvis denne information ikke har fremstået tydelig nok. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for os og indgår i vores løbende arbejde med at forbedre både produkter og vejledninger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blot til info! - kundeservice igen igen

Blot til info!
Det kan godt være Lonni skriver pænt på dårlige anmeldelser (at de selvfølgelig ønsker at hjælpe) - fakta er blot, at når man skriver til dem igen, får man samme smøre og ingen hjælp.
Velbekomme Pia i kundeservice, her fik du en stjerne til!

Hold jer LANGT VÆK fra dette produkt.

15 januari 2026

Claus holm hybrid pande 28 cm

Jeg fik en Claus holm pande 28 cm i julegave. Efter 1. Gang brug havde panden slået sig .

24 december 2025

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse med Claus Holm panden. Det er selvfølgelig ikke den kvalitet, du skal forvente, og vi beklager meget, at panden har slået sig allerede efter første brug.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med en reklamation og sikre, at du får en løsning. Kontakt venligst vores kundecenter, så vi kan assistere dig hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft en korrespondance med dette…

Har haft en korrespondance med dette firma angående een af deres airfryer-modeller med vinduer. Skufferne er IKKE vandtætte, hvilket jeg fandt ud, da jeg stod med flæskestegen juleaften. Firmaet har beklaget og siger, at “problemet” med utætte skuffer, er noget der gøres opmærksom på i brugsvejledningen. Jeg ville dog gerne, at det fremgik under selve beskrivelsen af airfryeren, for det ville helt klart, ha’ været en årsag til fravalg af airfryer-modellerne m vindue. Mvh Maria.
PS; har nu læst brugermanual igennem igen og der står intet om mulig utæthed.

5 januari 2026

Hej Maria

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at skufferne på din airfryer ikke levede op til dine forventninger – især på en dag som juleaften, hvor alt helst skal spille. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi forstår din frustration, og vi beklager, at informationen omkring skuffernes tæthed kun fremgår af brugsvejledningen og ikke også på produktsiden. Det er en rigtig god pointe, og vi tager din feedback alvorligt. Jeg går straks videre med din forespørgsel internt, så vi kan sikre mere tydelig kommunikation omkring produktet fremover.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at gøre os opmærksom på dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kan ikke blive bedre

Super airfryer, god kvalitet til lav pris, nem bestilling og hurtig leverance. Så kan det ikke gøres bedre. Claus-Holm er lagt på favoritlisten.

15 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.