We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... Toon meer
Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... Toon meer
Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... Toon meer
Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super product! Paar weken geleden was mn shag op, alleen was het een vrij late tijd en tabak scoren anno 2025 is lastig, dus ik langs de shop voor tabaksvervanger en ze hadden mij Blowie aangeraden. En wat hebben hun gelijk! Brand goed, smaakt lekker in combinatie met wiet en het mooiste van alles ik heb in de tijd dat ik de vervanger gebruik 0,0 tabak op, niet als sigaret en niet in mn joint! Kan eindelijk zeggen dat ik gestopt ben met roken!

Antwoord van Blowie
zoals voorgaande leveringen super levering en erg fijn product.
Ben erg tevreden over het product.

Antwoord van Blowie
De damiana is perfect om je jointjes mee te roken. Perfecte tabaskvervanger met zo goed als geen takjes in. Mooi gruis dat heel smooth rookt. Zeker een aanrader!

Antwoord van Blowie
Het bestelde product, Damiana, was super snel in huis. netjes verpakt. Ook het product, dat ik voor het eerst bestelde, als tabak vervanger bevalt echt top, heel fijn. ik ga zeker opnieuw bestellen.

Levering binnen 1 dag.
Product is super fijn om te gebruiken, alleen een interessante nasmaak

Antwoord van Blowie
Het spul is zo fijn, dat bij het roken de helft opgezogen word, en de sigaret heel erg compact is, dat het moeilijk maakt een trekje te nemen, daarnaast maake het even verbranden zo goed als onmogelijk en krijg je 9/10x inbranders die net zo goed trekken als een chocolade sigaret.
De snaak is wel prima, ik zou alleen graag willen dat het iets grover zou zijn, het is echt absolute stof en dat draait gewoon niet. Ik ben weer overgestapt op shag. Heel jammer

Antwoord van Blowie
Snelle verzending en als DHL meewerkt de komende dag in de brievenbus!

Antwoord van Blowie
Goede kwaliteit voor mensen die houden van een jointje maar geen tabak willen gebruiken

Antwoord van Blowie
Prima aanbod, snelle levering. Ik vind alleen de naam 'blowie' op de envelop niet echt discreet en dat vind ik jammer

Antwoord van Blowie
Het komt snel binnen elke keer. Kwaliteit is elke keer goed. Nooit last van mijn luchtwegen, wat ik wel heb met andere merken.
Ik wil echt niks anders meer!

Antwoord van Blowie
De damiana die ik besteld heb is van goede kwaliteit, ik heb gekozen voor het actie pakket met drie pakjes lange vloei. Helaas plakken de blowie vloeitjes niet zo goed (ik draai namelijk binnenste buiten)

Snelle verzending.
Als je een vraag hebt wordt er snel op gereageerd.
Goede verpakking