Blowie Reviews

4,5

Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... Toon meer

Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... Toon meer

Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... Toon meer

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden

20 februari 2024

Beste Pieter,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stef - Blowie

Heb gisteren nadat ik een eerdere…

Heb gisteren nadat ik een eerdere review over dit bedrijf heb geplaatst toch alsnog mijn pakketje mogen ontvangen. Blowie heeft meegeholpen om de postbezorging te achterhalen daarvoor dank. Groet Freddy

14 februari 2024

Antwoord van Blowie

Bedankt voor je feedback, Freddy!

We zijn blij dat je uiteindelijk je pakket hebt ontvangen en dat we hebben kunnen helpen met het achterhalen van de postbezorging. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Alles op tijd .

6 februari 2024

Hallo Remco,

Bedankt voor de update en het goede nieuws dat alles op tijd is! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Mocht je verder nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd klaar om te helpen.

Geniet van je aankoop!

Goed product!

Goed product, top prijs kwaliteit voor wat je krijgt. Rookt lekker en neemt niet te veel smaak van je plantje af. Heerlijk! Ga ik voortaan altijd bestellen in plaats van die troep van in de shop voor 10 euro. Ik zou het nog fijner vinden als jullie andere smoke supplies zouden verkopen dan kunnen we eigenlijk alles bij jullie halen!

24 januari 2024

Hi,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product. We waarderen ook je suggestie voor het uitbreiden van ons assortiment. We zullen zeker overwegen om andere smoke supplies toe te voegen, zodat je alles op één plek kunt krijgen. Als je nog andere suggesties hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Snel verzonden

11 januari 2024

Hoi,

Bedankt voor het laten weten dat je bestelling snel is verzonden. We streven ernaar om efficiënte service te bieden aan onze klanten. Als je meer feedback hebt of hulp nodig hebt bij iets anders, neem gerust contact met ons op.

Stef - Blowie

Netjes geholpen en bestelling snel…

Netjes geholpen en bestelling snel ontvangen

7 januari 2024

Hi Ian,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel is aangekomen. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

verzending was snel

23 november 2023

Hi Meryem,

Bedankt voor je bericht. We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle verzending van je bestelling bij Blowie. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Fijne herbalmix

Fijne herbalmix

Prima service, product nu voor de tweede keer geprobeerd. Fijne herbalmix, top om te roken zeer fijn.

11 november 2023

Hi Clarence,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je onze kruidenmix fijn vindt. Als je meer vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om te helpen.

Het Blowie-team

Lekker snel en fijn verpakt.

Lekker snel en fijn verpakt.

9 november 2023

Hoi Gina,

Bedankt voor je feedback! We zijn verheugd te horen dat je bestelling snel is aangekomen en goed verpakt was. Als je nog meer opmerkingen of vragen hebt, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Het Blowie-team

Mijn kortingscode werkte niet en ze…

Mijn kortingscode werkte niet en ze hebben na één mailtje deze korting toch in mindering gebracht van mijn bestelling. Dat is dan service, vind ik

2 november 2023

Beste Marleen,

Dank voor je bericht. We zijn blij dat we het probleem met je kortingscode hebben kunnen oplossen en je tevreden bent. Als je nog meer hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten.

Snelle service.

Snelle service.

We hebben voor de eerste keer bij jullie besteld en we hadden het de volgende dag al in huis. Voldoet aan de verwachtingen. Julie zijn zeker een aanrader

29 september 2023

Beste Yvonne,

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren en dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons.

Als je in de toekomst nog meer producten nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn.

Hi Joey,

Bedankt voor je feedback! We zijn verheugd om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons product. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang.

Het Blowie team

Goed product

Goed product, fijne klantenservice!
Zeker een aanrader!

29 september 2023

Antwoord van Blowie

Dank je wel voor je positieve feedback en voor het kiezen van Blowie! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met ons product en dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice.

Prima service

Prima service, product voor de eerste x geprobeerd.Smaak is ff wennen zo zonder tabak erbij.Maar top om te roken zeer fijn.Goed op de hoogte gehouden per mail, pakketje zat de volgende dag in de brievenbus. Top!

18 september 2023

Antwoord van Blowie

Bedankt voor je positieve feedback over deze service Juul!

Het kan inderdaad even wennen zijn aan de smaak zonder tabak, maar het is fijn om te horen dat je er toch goed van kunt genieten. We streven er altijd naar om onze klanten goed op de hoogte te houden en hun pakketjes snel te bezorgen. Bedankt voor je ondersteuning!

————

Damiana is top, een herinnering mail voor een review vind ik echt heel slecht zou er bijna niet meer door bestellen!

23 augustus 2023

Hi Rik,

Dank je wel voor je feedback. We waarderen het dat je de Damiana waardeert.

Wat betreft de herinneringsmail voor een review, we begrijpen je zorg. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en feedback van klanten zoals jij helpt ons om te verbeteren. We zullen zeker rekening houden met je opmerking en proberen onze communicatie in de toekomst te verbeteren.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Stef van Blowie

Duidelijke website en een snelle…

Duidelijke website en een snelle levering!

14 augustus 2023

Hi R De Bruine,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je tevreden bent met de snelle levering.

Als je nog meer vragen hebt of iets anders nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Stef from Blowie.

Rolt en rookt fijn

Rolt en rookt super, beste vervanger tot zover.

13 augustus 2023

Hi Ro,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je vindt dat het product goed rolt en rookt, en dat het de beste vervanging is die je tot nu toe hebt gevonden.

Als je nog meer vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan voor je klaar!

Stef van Blowie.

Makkelijk te bestellen en korting op…

Makkelijk te bestellen en korting op producten te krijgen.

31 juli 2023

Hi Mehdi,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je het bestellen bij Blowie als makkelijk hebt ervaren en dat je blij bent met de mogelijkheid om korting op producten te krijgen.

Stef van Blowie.

Teleurstelling wegens te fijn poeder en geen seksueel stimulerende effecten

We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik voel toch niets van het zogenaamde "seksueel stimulerende effect" met de aangeraden 1 theelepel per tas. Misschien dat het wel een effect geeft als ik een soeplepel neem? We gaan het deze avond eens proberen...

20 juli 2023

Hi Ms Jane,

Bedankt voor je waardevolle feedback. We nemen dit serieus en waarderen het dat je je ervaring met ons deelt. We zullen je opmerkingen over het te fijne poeder en de mogelijke effecten van Damiana zeker in overweging nemen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en blijven werken aan het verbeteren van onze producten en service.

Groetjes,

Hi Danielle,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en de snelle levering.

Groetjes,