We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... Toon meer
Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... Toon meer
Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... Toon meer
Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Ik heb de blowie geprobeerd het is wel een lekker kruid. Maar het heeft niet hetzelfde effect als tabak. Beetje jammer
Vind het iets te fijn gesneden, verder goed van smaak en zeker een pak gezonder , ben ook zelf niet gewend om zelf te draaien , top produkt

Antwoord van Blowie
Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie.
Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet iedereen waarmee ik rook deze smaak. sommigen denken meer "thee".
Voor mij was deze tabaksvervanger een integraal onderdeel van mijn stoppen met Tabak roken. Een aanrader.
De website mag wellicht wat sneller ;)

Antwoord van Blowie
De beste tabaksvervanger die ik tot nu heb gekocht.

Antwoord van Blowie
als je echt van de tabak af wilt stappen is dit zeker een optie om te proberen. helaas is het voor mij niet bedoeld.

Antwoord van Blowie
Levering was beetje aan de late kant maar verder was alles goed!

Antwoord van Blowie
Van wege een operatie moest ik stoppen met nicotine en dit was ook iets wat ik graag zo wilde houden. Na meerdere producten te hebben geprobeerd. Is blowie zeker de best die ik ben tegen gekomen. De smaak is niet te overheersend, het heeft een lekkere geur en brand niet te snel! Zeker een aanrader!

Antwoord van Blowie
Sample voor een euro. Goeie prijs om het product uit te proberen. Ze rekenen geen verzendkosten hiervoor. Was snel binnen en het product bevalt. Rookt licht en heeft een prettige smaak. Ik ga het eerst half half met tabak roken om vervolgens volledig van tabak af te stappen!

Antwoord van Blowie
9 dagen geleden een bestelling geplaatst.
Nog niets ontvangen, geen update over verzending of tracking link.
ligt blijkbaar aan vertraging bij post.nl ==> review aangepast

Antwoord van Blowie
Puur blowie smoren zou ik niet doen als je gewent bent om joints te smoren. De smaak ook puur is zeer plantachtig/kruidenachtig.
Mengen met weed en een beetje tabak leek voor ons de beste optie.
Zonder tabak en enkel blowie is de smaak voor ons iets te sterk.
Maar kortom zeker een goede manier om wat minder tabak te roken,...

Antwoord van Blowie
Ik vind dat deze producten anoniem verstuurd moeten worden. Het bedrijf staat op je afschriften en je krijgt het in een normale envelop, waarin je normaal een kaartje naar iemand stuurt. Zeer onprofessioneel en ik zal niet meer bestellen.