BLURRY RTM Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik kreeg dezelfde dag nog melding dat het pakket onderweg was. Helaas raakte PostNL mijn pakket kwijt. Ik had niet verwacht dat de eigenaar mij persoonlijk zou opbellen en direct een nieuw item zou op... Toon meer

Blurry Images heeft een snelle levertijd met een persoonlijke twist. Ik heb 'The Sand' en 'Carp' besteld en beiden kwamen super mooi verpakt met als extraatje wat toffe stickers. De t-shirts zij... Toon meer

Zeker voor zo’n jong bedrijf zag het er super professioneel uit. Alleen de bevestigings mail kwam in mijn spam en niet in mijn normale mail. Verder rest super gedaan! Ga zo door

1. Streetwearwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

BLURRY, EST. 2020 RTM, The Netherlands. To us, BLURRY represents a metaphor for nostalgia, reminiscing the NY hip-hop fashion scene and LA surf & skate culture; representing the birth and development of streetwear. Operating on a local scale and aiming to design futureproof pieces that spark nostalgia. Refusing to comply with social norms, we’re redefining the ideology and looks of casualwear.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Great quality

Trui is van super goede kwaliteit! Was ook nog eens snel bezorgt en leuk ingepakt.

19 februari 2021

Hi Hannah,

Thanks voor je review.
We like to keep it personal, enjoy your Black Beach Hoodie.

Ismael van Blurry Images

Had besteld & eigenaar kwam het…

Had besteld & eigenaar kwam het persoonlijk langsbrengen de volgende dag! Die trui is super nice in het echt

13 januari 2021

Hi Maarten,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Goed om te horen dat je de hoodie nice vindt, die feedback is waardevol. We houden van persoonlijke service en houden dat vol zolang het kan. Enjoy your Black Beach Hoodie.

Ismael van Blurry Images

Zeker voor zo’n jong bedrijf zag het er…

8 december 2020

Hi Sven,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Goed om te weten dat de bevestigingsmail in de spam kan belanden, we gaan er gelijk mee aan de slag!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit ! Ik vind de shirts echt heerlijk zitten. En wat een service 🤝🏽

4 december 2020

Hi OG.sec,

Welcome to the community 💯
Thanks voor de review, fijn om te horen dat je ervan geniet!
We like to keep it personal.

Create nostalgia.

Top service

Top service. Ik merk meteen dat het shirtje van goede kwaliteit is. Chapeau!

2 december 2020

Hi EG,

Welcome to the community en bedankt voor het achterlaten van een review.
Geniet van je tshirt!

Blurry Images

Mooie en creatieve site. Ik heb mijn shirt zonder enige probleem besteld en ik ontvang mijn bestelling binnen 1 dag. Top!

2 december 2020

Hi GY,

Welcome to the community en bedankt voor het achterlaten van een review!

Perfect

De t-shirts zijn van super goede stevige kwaliteit en zitten als gegoten. Ze zijn long-lasting en van goed materiaal en daardoor super duurzaam in vergelijking met de reguliere fashion.

Ik ben super blij met mijn aankopen en kan ze écht aanraden aan iedereen die wat bewuster wil leven, houdt van super comfy kleding en er natuurlijk gewoon tof uit wil zien. Thanks again!

25 november 2020

Hi Wendy,

Welcome to the community en thanks voor je uitgebreide review.
Goed om te horen dat we een match zijn!

It's the bees knees

Blurry Images is een kwalitatief T-shirt merk dat onder andere samenwerkt met local artist. Ik vind dit een super tof idee/ initiatief, omdat je hiermee continu nieuwe creaties kan maken en kan samenwerken met anderen mensen. De shirts zitten heerlijk en zien er net iets anders uit door de bredere kraag en ruime fitting. Ik draag die van mij erg graag en heb de 'The Queen of the Sea and Sand'. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en zou het andere ook zeker aanraden! :)

25 november 2020

Hi Nigel,

Welcome to the community! Bedankt voor de uitgebreide review, fijn om te horen dat je ervan geniet. 💯 We blijven ons zeker inzetten om meer met lokale artiesten samen te werken en mooie creaties tot uiting te brengen.

Ismael van Blurry Images

Top service en geweldige kwaliteit

Top service en geweldige kwaliteit, naast een toffe design!🔥🔥

2 oktober 2020

Hi Aziz,

Welcome to the community 💯
Thanks voor de review, zeer gewaardeerd:)
Tot snel!

Ismael van Blurry Images

Reviews in alle talen tonen. (39 reviews)