Suveræn service. Altid stor fornøjelse at tale med en, der ved, hvad han sælger, og kan komme med gode råd. Tak, Martin! Købte plæne- og hækkeklipper, begge batteridrevne.
Vanvittig dårlig behandling over telefon. De vil åbenbart helst ikke sælge noget til private og da slet ikke bruge 1 minut på at snakke med mig om hvilke reservedele jeg skal bruge. Arrogant og nedl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde i en længere periode forsøgt at skaffe en ny kæde til min selvstyrer på båden. Forsøgte uden held i bådudstyrs butikker, cykelsmede, mc og autoværksted. Hos BMI blev der efter en kort snak... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gereedschapwinkel
- Tuin
- Hydraulische systemen reparatieservice
- Grasmaaier reparatieservice
- Machinereparatieservice
- Reparatie van kleine motoren
Geschreven door het bedrijf
BMI A/S forhandler materiel til den grønne sektor, boligselskaber, det offentlige og den kvalitetsbevidste private forbruger. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører. Alle udvalgt med største omhu. Se hovedstadens største udvalg. Vi servicerer alle typer maskiner med vores værksted, servicevogne og et fejeblad.
Jyllingevej 135, 2610, Rødovre, Denemarken
- Salg@bmias.dk
- bmias.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
BMI svigter aldrig, har købt Jonsered motorsav og Stihl hækklipper med rigtig gid service som i gamle dage.
Jeg har lige været inde og købe en Stihl HS 56 hækklipper, og blev betjent af ejeren af BMI,som øste ud om brug og anvendelse af klipperen. Gav mange fif til vedligeholdelse og holde maskinen frisk og skarp. Min varmeste anbefalinger til hele butikken på jyllingevej.
Havde et problem med motorsaven
Havde et problem med motorsaven. Dækslet sad fast og jeg var bange for at plastiket ville knække hvis jeg brugte magt. Det fiksede de meden jeg stod i butikken ganske gratis.
BMI havde løsningen
Hos BMI blev der efter en kort snak med værkstedet lavet en ny kæde i den rette længde. Super oplevelse hele vejen rundt.
Suveræn betjening
Suveræn betjening. Selvom varen ikke var på lager fandt han en anden der kunne passe og monterede den
Helt i orden!
God og imødekommende kundeservice - både på telefon og i butikken.
Købte en Segway Navimow robotplæneklipper.
Super go service flinke ansatte hurtigt…
Super go service flinke ansatte hurtigt hjælp
Fornøjelse med en ekspedient, der er ekspert
En fornøjelse med en ekspedient, som er ekspert i produktet, i dette tilfælde: Græsslåmaskiner (også til privat brug). Og som klart afdækkede og forstod mine behov.
Tak Jose Ruiz, for din grundighed, da jeg indleverede min lidt ældre græsslåmaskine:
1) Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg faktisk fejlbetjener maskinen på ét vigtigt punkt.
2) Med din rådgivning og de økonomiske overslag ift. service/reparation, så har maskinen nu fået et både længere og skarpere liv. Og det betyder enormt, når jeg både går op i bæredygtighed OG en plæne, der nemmest skal se godt ud.
Super service og rådgivning
Jeg har som privatperson købt forskellligt, Robotplæneklipper installeret, mindre maskiner og senest Husqvarna batteri stanghækklipper mm.
Priserne er måske en lille smule mere end man kan finde på nettet, men deres rådgivning og service er alle pengene værd - og lidt til.
Også som lille privatkunde har jeg kun oplevet venlig hjælpsomhed, og selvom man tror man har fundet ud af hvad man vil købe, er der altid nogen tips og tricks til måske at ændre indkøb, til brug og vedligehold eller vigtige hjælpemidler smøring og så videre.
Meget venlig og kompetent betjening
Meget venlig og kompetent betjening.
Ud fra sparsomme
Private kan også handle her
Private kan også handle hos BMI - så gør det endelig! Professionelt udstyr, der holder. Rimelige priser for den gode kvalitet. Der ydes god vejledning - jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at komme i haven!
Fik en super god og behjælpelig service…
Fik en super god og behjælpelig service og fik en faglig snak med Martin efterfølgende om Motorsave, plæneklipper osv.
Helt sikkert et sted man handler igen!
Det er en stor forskel at købe som…
Det er en stor forskel at købe som privat person i denne butik, i forhold til at købe online. Hvis der er problemer med værktøjet, kan man komme og få hjælp og instruktion så man bruger det rigtigt. Stor anbefaling herfra.
Tip top service af Morten
Kan anbefales
Hurtig, venlig og professionel service. Har brugt firma flere gange til robotplæneklipper opgaver, altid tilfreds.
Har lige handlet med BMI og har fået…
Har lige handlet med BMI og har fået min fejemaskine Texas med hjem glæder mig til at fylde den med div. Olier og benzin for at prøve den af.
Har handlet flere gange hos BMI og altid blevet mødt med imødekommenhed og god service
Tak for det
Fin service
Fin service. Kom ind med kratrydder som jeg havde købt hos anden forhandler og hvor der manglede reservedele. Fik super fin hjælp og rådgivning
Kom ind med en hækklipper
Kom ind med en hækklipper, der ikke ville starte. Medarbejderne klarede hurtigt problemet uden beregning.
Fantastisk service
Man bliver mødt med et smil og servicen var i top. Tak til Martin for hjælpen.
Super service i butikken …
Super service i butikken og bedre priser end på nettet. Kan anbefales og råd og vejledning som man ikke kan få på nettet
Lees meer over geverifieerde reviews.