Paulun Bolig Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super super god kommunikation og service. Issa Sultan var villig til at gå det ekstra for mig i min boligjagt! Meget tilfreds!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køberrådgivning fra Carsten hos Paulun Østerbro. Carsten navigerede os trygt og godt igennem vores forløb med køb af ny lejlighed. Han var god til at forklare forløbet, opretholdte et... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi valgte at sætte vores hus til salg ca 8 mdr. før en overtagelse var reelt mulig. Efter en træg opstart hen over sommeren fik vi Frederik fra Paulun på sagen. Frederik er venlig, behagelig og fuldt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Makelaars
  2. Juridische dienstverlening
  3. Makelaardij

Geschreven door het bedrijf

Tæt kontakt og dialog HELE vejen Vi vægter højt igennem hele forløbet, at du som sælger føler, at du har et overblik og indflydelse i forløbet af dit boligsalg. Vi sørger derfor for at indkalde dig til løbende statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første indkaldelse vil ske efter cirka fem uger, hvor vi vil tale om det hidtidige forløb, interessen for din bolig samt sikre os, at vi har et godt samarbejde, og der er den rette aktivitet i dit boligsalg. Til de løbende statusmøder har vi i samarbejde mulighed for at evaluere det hidtidige forløb og snakke om, hvis der skulle være behov for ændringer i markedsføringsplanen eller til prisstrategien. Statusmøderne vil altså fungere som en slags evaluering af processen og vil afsluttes med en opsummering og en snak om fremtidige skridt i salget af din bolig. På denne måde vil vi hele tiden være opmærksomme på historikken i området, aktiviteten på din bolig, og hvilke knapper vi eventuelt skal skrue på sammen. Kort sagt: Vi tror ikke på, at smarte ord og gyldne løfter sælger din bolig. Vi tror på, at det er den tætte kontakt mellem dig og os, samt en ærlig, løsningsorienteret dialog, hvor vi sammen har et mål, der gør det.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Personlig service og rådgivning

Vi kan kun rose Frederik fra Paulun Amager til skyerne. Han hjalp os både med salg og køb af bolig og vi endte med både at få prisen for boligen + købe vores nye drømmebolig. Frederik er personlig i sin rådgivning og salg. Det at han sætter sig ind i både sælgers situation, men også potentielle købere, gør at han skaber den vigtige personlige relation, som er nødvendig i sådan et stort salg/køb. Vi kan varmt anbefale ham og Paulun.

Også stor ros til Annicka og Issa.

15 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin service og dialog hele vejen…

Rigtig fin service og dialog hele vejen i forbindelse med salg af vores bolig. Vil klart anbefale til andre :)

5 februari 2023

Antwoord van Paulun Bolig

Tusind tak for dit svar, det bedste vi kan få, er at blive anbefalet. Det betyder rigtigt meget for os alle i Paulun Bolig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygt og effektivt fra den gamle bolig til den nye.

I forbindelse med salg af min gamle bolig og især rådgivning og koordinering ved køb af en ny, kan jeg varmt anbefale Paulun Bolig. Jeg har mødt meget effektive og kompetente medarbejdere og de har alle været utroligt hjælpsomme, når der var behov og nemme at komme i kontakt med.
Det har været en både tryg og spændende oplevelse at sælge bolig hos Paulun Bolig og rådgivningen i forbindelse med køb af en ny har været meget effektiv og lærerig.

17 november 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tak Rudolf, vi sætter en stor ære i at skabe resultater, og yde kvalificeret rådgivning for alle vores kunder.

Solgt på 11 dage

Fra start til slut har vi ikke haft en finger at sætte på forløbet. Alt fra ejendomsmægler til medarbejdere i backoffice har været fantastiske at samarbejde med, hvor effektiv kommunikation har sørget for at alt er sket gnidningsfrit. Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Paulun til fremtidige salg.

30 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en fornøjelse.

Det har været en fornøjelse at have med Paulun bolig Amager at gøre, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, som jeg synes har været håndteret yderst professionelt og samvittighedsfuldt fra deres side. Det var et ungt team som håndterede min sag, og de gik virkelig til stålet, og undlod aldrig at følge op selv de mindste henvendelser. Vi havde en aftale om at de kunne komme forbi ejendommen 24 / 7 / 365, og det skete ved flere lejligheder at de ringede og spurgte om de måtte kikke forbi, for de lige havde fået en henvendelse fra en potientiel køber, der gerne ville se ejendommen med det samme, og det uagtet om det var kl 7:30 om morgenen, eller kl 19 om aftenen. Det fortæller mig noget om seriøsitet, og god vilje til at stå tidligt op og få tingene gjort, noget som jeg som selvstændig håndværke værdsætter meget. Et helt igennem fint forløb, og de får de bedste anbefalinger med på vejen fra mig.

22 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Endnu engang modtages reklamer

Endnu engang modtages reklamer, selvom det fremgår at der er reklamer nej tak.

Derudover nævner reklamen at, "jeg har en kunde som er interesseret i din bolig". Det er en lejebolig retardinho 😒

14 augustus 2022

Salg i en svær tid.

Vi har haft vores lejlighed til salg og det er først når man har brugt en anden mægler virksomhed, at man opdager hvor engageret nogle er i forhold til andre. Vi startede med at sætte vores lejlighed til salg i december 2021 efter 26 år hvor jeg har boet der, de sidste 14 med min hustru. Vi elskede vores sted, men 4. sal uden elevator og mere larm i området samt at vi gerne have en hund på et tidspunkt, fik os til at lede efter en anden bolig. Men vi ville først finde en bolig før vi solgte, vi ville ikke gå på kompromis ved køb. Men da vi fandt det sted som vi kunne hakke 22 flueben af den 25 liste vi havde, så slog vi til.
Vi havde først en anden mægler virksomhed som vi skrev kontrakt med i 3 md. Og der var renten på 1,5% Der skete ikke så meget de første 2 md. Det var som den skulle sælge sig selv imens kom der lidt uro på marked og vi gik ned i pris da vi ville står med 2 lejligheder og en mellemfinansiering på 6,75% indtil vores lejlighed blev solgt. Efter 3 måneder i midt marts hvor den ikke var solgt var renten nu 3% og Frederik fra Paulun bolig Amager tog nu over. Han lærte jeg at kende fra et andet sted som vi kiggede på. Den mand arbejdede hårdt lige fra starten af, men gik meget længere end det

1. Jeg kunne altid få fat i ham, der gik max 30 min. Og selv da han var på ferie og fik en anden til at overtage ville jeg lige høre ham om noget og skrev til ham og undskyldte for at skrive til ham i hans ferie. 10 min. senere skrev han tilbage og at jeg bare kunne skrive hvis jeg var usikker om noget andet.

2. Han var meget åbne om situationen hele vejen igennem.

3. Han havde hjerte for salget, da vi måtte betale 550Kr. I rente om dagen nu da vi var flyttet i vores nye bolig. Så han arbejdede og gav mere end tid, jeg følte han kunne forstå vores situation.

4. Da han ringede om det bud vi valgte at gå med var han ked af det ikke var højere, men jeg følte at vi bare skulle videre og om det var 300.000 under end det som vi håbede på så var det fint da renten nu var 4-5% og inflationen fik alt til at stige i pris.

Mange tak til Paulun bolig, for at have ansat Frederik og en personlig tak til sådan en dedikeret medarbejder!

21 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Annicka Holtvig ( Paulun…

Jeg har brugt Annicka Holtvig ( Paulun bolig) igennem de sidste 3 huskøb og kan anbefale og garanter en rigtig god vejledning og rar oplevelse igennem hele processen. Rådgiveren har stået til rådighed og været meget velorganiseret ift. købs processen- jeg har ikke skulle tænke på at gennemtjekke købsaftalen x 2 fordi hun er så nøjeagtig.

17 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til særligt Andreas og Emil, som har været en hel klasse for sig i kundeoplevelse - både før under og efter salget. De fik solgt vores ejendom på kun 11 dage. Meget imponerende, og så til prisen. Flot arbejde herfra. Knus fra en glad og tilfreds kunde, Pia Marie fra Bryggen :)

6 juli 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tak for dine varmeste anbefalinger - Vores team er gode til at gøre en forskel på boligmarkedet. De bedste hilsner fra alle i Paulun Bolig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse ifb. med køberrådgivning.

Vi fik anbefalet Carsten Olsen som vores køberrådgiver i forbindelse med vores huskøb, og til vores store glæde har han ikke skuffet. Meget kompetent og måske vigtigst; utrolig grundig. Vi fik vendt hver en sten og fik afdækket alle potentielle faldgrupper. Som førstegangskøbere følte vi os i trygge hænder.

Virkelig god og professionel rådgivning, så derfor kun de bedste anbefalinger herfra! Vi vil helt sikkert benytte Carsten, hvis vi nogensinde skal købe hus igen.

28 juni 2022

Solgt på 3 uger!!

Da jeg for nyligt stod og ville sælge min lejlighed, stod Paulun Amager for mit lejlighedssalg og jeg må sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds.

Det var Lærke Juel-Nielsen, som var min mægler og står du og skal sælge din lejlighed på Amager, vil jeg på det varmeste anbefale hende som din mægler.

Lærke lytter, støtter og er proaktiv på at gøre processen så god som mulig. Jeg var meget tryg ved, at hun ville fremvise min lejlighed på bedst mulig vis.

Min lejlighed blev solgt på Omkring 3 uger så processen er forløbet over al forventning.

Jeg ville ikke tøve et sekundt med at vælge Paulun og Lærke igen!

23 juni 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Hej Linda, tak anmeldelsen, vi gør vores bedste for at være effektive. Mange hilsner fra os alle i Paulun Bolig.

God rådgivning!

Vi har netop købt vores første hus, og i den forbindelse havde vi fornøjelsen af Carsten Olsen, som vores rådgiver.

Carsten var meget grundig og vi har følt os helt trygge igennem processen.
En varm anbefaling herfra!

21 juni 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tak Charlotte, det sætter vi stor pris på. Det er vigtigt, at man er tryg i forbindelse med nogle af sine største investeringer. De bedste hilsner fra os alle i Paulun, og ikke mindst Carsten 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har benyttet Paulun Bolig på Island…

Vi har benyttet Paulun Bolig på Island Brygge til både salg af lejlighed samt køberrådgivning ved køb af ny bolig.
Over hele linien har vi haft en god oplevelse og følt os i gode hænder.
Paulun Bolig - Tusind tak for kyndig og kompetent vejledning !!

17 juni 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Vi gør alt hvad vi kan for at vores kunder er i gode hænder hele vejen gennem processen. De bedste hilsner fra os alle i Paulun Bolig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Respekterer ikke et reklamer nej tak

6 juni 2022

Kære Michael

Hvor er det, du bor? Paulun Bolig har en del af de foreninger og ungdomshold, vi støtter i lokalområderne til at uddele disse, og det er yderst sjældent, dette her sker. Du er velkommen til at svare her, så sørger vi for, det ikke sker igen.

De bedste hilsner
Torben Hald
Indehaver af Paulun Bolig

Rigtig god kundepleje hos Paulun Østerbro

Jeg har haft 2 mæglere skiftevis hos Paulun Østerbro det seneste halve år.
De har begge gjort en stor indsats for at sælge min lejlighed, og kommunikationen har været god.
Jeg har absolut ikke noget at klage på der.
Grunden til, at min lejlighed ikke er solgt endnu, er, helt klart, situationen i Europa pt.

30 mei 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tusind tak for din anmeldelse - vi bestræber os altid på at vi skal skabe resultater overfor vores kunder.

Lees meer over geverifieerde reviews.