Paulun Bolig Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun rose Frederik fra Paulun Amager til skyerne. Han hjalp os både med salg og køb af bolig og vi endte med både at få prisen for boligen + købe vores nye drømmebolig. Frederik er personlig i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super super god kommunikation og service. Issa Sultan var villig til at gå det ekstra for mig i min boligjagt! Meget tilfreds!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køberrådgivning fra Carsten hos Paulun Østerbro. Carsten navigerede os trygt og godt igennem vores forløb med køb af ny lejlighed. Han var god til at forklare forløbet, opretholdte et... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Makelaars
  2. Juridische dienstverlening
  3. Makelaardij

Geschreven door het bedrijf

Tæt kontakt og dialog HELE vejen Vi vægter højt igennem hele forløbet, at du som sælger føler, at du har et overblik og indflydelse i forløbet af dit boligsalg. Vi sørger derfor for at indkalde dig til løbende statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første indkaldelse vil ske efter cirka fem uger, hvor vi vil tale om det hidtidige forløb, interessen for din bolig samt sikre os, at vi har et godt samarbejde, og der er den rette aktivitet i dit boligsalg. Til de løbende statusmøder har vi i samarbejde mulighed for at evaluere det hidtidige forløb og snakke om, hvis der skulle være behov for ændringer i markedsføringsplanen eller til prisstrategien. Statusmøderne vil altså fungere som en slags evaluering af processen og vil afsluttes med en opsummering og en snak om fremtidige skridt i salget af din bolig. På denne måde vil vi hele tiden være opmærksomme på historikken i området, aktiviteten på din bolig, og hvilke knapper vi eventuelt skal skrue på sammen. Kort sagt: Vi tror ikke på, at smarte ord og gyldne løfter sælger din bolig. Vi tror på, at det er den tætte kontakt mellem dig og os, samt en ærlig, løsningsorienteret dialog, hvor vi sammen har et mål, der gør det.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Plattenslagere

Min kæreste og jeg købte en lejlighed for ikke så længe siden hvor Paulun Østerbro var mægler.
Vi havde adskillige problemer med at mægler fortalte os usandheder og tilbageholdte oplysninger som havde haft betydning for hvad vi var villige til at gå med på. Dog var markedet sådan at vi ikke følte at vi havde andre muligheder end at gå med på det for at få den.
Endvidere, da vi endelig havde underskrevet købsaftalen, var han som sunket i jorden indtil den dag vi skulle overtage lejligheden 6 måneder efter.
Man får det indtryk af at mæglerne bare skal tjene en hurtig skilling og så videre i historien.

Og for at gøre alting værre, så ringer der en kommunikationsansvarlig på vegne af firmaet som prøver at bestikke min kæreste til (antager jeg) at slette et surt opstød hun har skrevet på nettet.
Magen til plattenslageri skal man lede længe efter.

26 april 2022

Kære Mathias,
Tak for din anmeldelse. Det er ikke korrekt, det du skriver i din anmeldelse. Altanprojektet er ført ind i købsaftalen, hvor der står, at dette forhold skal godkendes af Københavns Kommune.
Den købsaftale er både godkendt af jeres advokat, og underskrevet af dig og din kæreste.
Paulun Bolig har ikke som ejendomsmægler nogen myndighedsfunktion, og det er også derfor, at der blev indført dette forbehold i købsaftalen. Hvis dette var afgørende for jeres køb, så skulle advokaten have reageret på dette forhold.
I forhold til opkaldet til din kæreste, så var det mig, der forsøgte, at vende jeres oplevelse til noget positivt. Der var ingen ”bestikkelse” og det er en meget grov anklage, du kommer med og ikke en korrekt gengivelse af samtalen. Det ved din kæreste også godt, hvis du spørger hende. Den urigtige gengivelse, vil vi ikke acceptere
Vi forsøgte, at anerkende det faktum, at din kæreste sidder tilbage med en træls oplevelse efter et forløb med os. Det er vi naturligvis kede af.
Men at du kryber til tasterne, og kommer med den slags anklager vil vi slet ikke kommentere yderligere på.
De bedste hilsner Paulun Bolig

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste og mest utroværdige mægler

Min kæreste og jeg købte sidste sommer en lejlighed på Østerbro, hvor Paulun Østerbro var mægler. Vi spurgte mægler adskillige gange mht. altanprojekt, herunder om der forelå godkendelse fra ejerforening og Københavns Kommune. Mægler bekræftede adskillige gange, at der forelå godkendelse fra ejerforening og Københavns Kommune. Det viste sig sidenhen, at der ikke forelå nogen form for godkendelse fra Københavns Kommune. Dybt frustrerende, fordi mægler var udmærket klar over, at det, at der ville komme en altan, var en væsentlig forudsætning for, at vi købte lejligheden. Derudover havde mægler også fortiet andre væsentlige oplysninger mht. handlen. Kan på ingen måde anbefale Paulun Østerbro mægler.

22 april 2022

Kære Celia,
Den købsaftale er både godkendt af jeres advokat, og underskrevet af dig.
Vi er kede af, at du uretmæssigt føler, at vi burde have gjort noget anderledes i dette forløb. Det er derfor, at man som køber altid kan påråbe sig et advokatforbehold, og vi har på intet tidspunkt været sikre på, at der kunne komme en altan. Derfor indførte vi forbeholdet i købsaftalen.
De bedste hilsner Paulun Bolig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg talte med Issa der var en yderst…

Jeg talte med Issa der var en yderst kompetent mægler. Han formåede at rådgive fremfor at sælge, som man ofte støder på hos mægler-forretninger! Han var så venlig at uddybe, hvad der ville give mening at købe, også selvom jeg ikke var klar til at købe endnu - og det fortjener en kæmpe klapsalve! Vi fik en rigtig god snak om boligmarkedet, og jeg vil helt sikkert benytte mig af Issa når jeg skal foretage mig mit næste boligkøb! Mange tak for din hjælp, Issa, mange flere som dig tak!

19 april 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Kære Troels, glad for at høre vi er også er gode til køberrådgivning i Paulun Bolig. Vi gør alt for at finde den rigtige bolig, og gøre opmærksom på de muligheder som markedet giver. Tak for din flotte anmeldelse. Bh Paulun Bolig

Meget fint forløb

Meget fint forløb, og godt samarbejde.

8 april 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tak Per vi gør vores bedste for at vores kunder bliver inddraget i forløbet.

Fin salgsoplevelse

Jeg har netop solgt min lejlighed i Indre By via Paulun, og det har været en helt fin proces. Både hvad mæglerarbejdet angår og også hvad angår det efterfølgende arbejde, hvor Annicka Holtvig guidede mig sikkert igennem alt det, der følger af et salg. God kommunikation og klare informationer

7 april 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Kære Bente, tak for din fine anmeldelse, vi gør alt for at vores kunder får en god oplevelse med hele processen. Bh Paulun

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i 2022 benyttet Paulun…

Jeg har i 2022 benyttet Paulun Frederiksberg til salg af bolig og køb af projektbolig. Begge dele har jeg været meget tilfreds med. Vores mægler var venlig, imødekommende og samarbejdet spillede god. Vi fik en meget fornuftig pris i forhold den pris andre mæglere ville udbyde til, samt hurtig overdragelse hvilket vi ønskede.

5 april 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Hej Frederik tak for din anmeldelse. Det er vigtig for os, at vi kan løse opgaven når man både skal sælge og købe noget nyt. Tak for du valgte Paulun Bolig til opgaven.

Lige som det skal være!

Jeg syntes mit forløb med Paulun var smaddergodt. Jeg har på intet tidspunkt følt mig glemt i processen.

23 maart 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Det er vigtigt for os at der hele tiden er fokus på det vores kunder gerne vil. Tak for din anmeldelse fra hele Paulun Teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i 2021 og i 2022 anvendt Paulun…

Vi har i 2021 og i 2022 anvendt Paulun såvel til at sælge vores bolig samt til køber rådgivning. I begge tilfælde har Paulun vist nye positive standarder for hvad vi har oplevet af professionalitet i mægler-sammenhæng.
Vi har været meget tilfredse.

18 maart 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tak Christian, det betyder rigtigt meget med din feedback. Vi gør os altid umage med at yde det bedste inden for vores branche. Bh Paulun

Salg af hus

Vi valgte at sætte vores hus til salg ca 8 mdr. før en overtagelse var reelt mulig. Efter en træg opstart hen over sommeren fik vi Frederik fra Paulun på sagen. Frederik er venlig, behagelig og fuldt ud dedikeret til sit job. Han er initiativrig, tillidsvækkende og tilgængelig for os kunder 24/7. Kan varmt anbefales.

8 maart 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Kære Mona tak for din flotte anmeldelse af Paulun Amager og Frederik, den sætter vi stor pris på. Og tak for et godt samarbejde. De varmeste hilsner fra os i Paulun

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køberrådgivning fra Carsten…

Fantastisk køberrådgivning fra Carsten hos Paulun Østerbro.

Carsten navigerede os trygt og godt igennem vores forløb med køb af ny lejlighed. Han var god til at forklare forløbet, opretholdte et godt informations niveau hele sagen igennem og var nem at få i kontakt.

Vi kan stærkt anbefale Carsten, og vil helt sikker anbefale ham til familie og venner.

24 januari 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tusind tak for din anmeldelse, vi gør os umage, og prøver altid at gøre en forskel for vores kunder. Bedste hilsen fra vores Køberrådgivning afd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldt tilfreds med det hele. Kan anbefale.

Har solgt min lejlighed i Valby gennem Paulun Bolig, og alt er foregået på god og forsvarlig vis. Skriftlig og mundtlig kommunikation har været fin. Lejligheden blev solgt noget under udbudspris, men det er nok en kombination af at være lidt for optimistisk på startprisen, og at der på samme tid kom 2 andre lejligheder til salg i den forholdsvis lille ejendom. Kan anbefale.

7 januari 2022

Antwoord van Paulun Bolig

Tusind tak for din anbefaling, det betyder utrolig meget vi kan leve op til vores kunders forventning. Hilsen Paulun Bolig

5 stars agency

Sofie Lindegaard from Paulun Frederiksberg has been the best real estate agent I met in Denmark (and I met more than 15 for this project).

She has been super professional, very kind, helpful, quick to reply, and available when needed.

I also really appreciated the fact that, while being "on the seller's side", she managed to stay objective and balanced, giving me as a buyer the feeling that she was also working with me on the transaction, rather than against me.

I want to thank her very much, and let her know that I hope to work again with her in the future.
In the meantime, I will wholeheartedly recommend her and Paulun Frederiksberg to my network.

9 december 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Thank you for your recommondation - it means a lot for us all at Paulun Bolig.
Best regards Paulun Bolig

5 kæmpe stjerner

Efter flere møder med forskellige ejendomsmæglere faldt valget på Paulun, da vi skulle sælge lejligheden på Frederiksberg. Teamet og specielt Mikkel har været yderst kompetente og behagelige, og vi fik lukket handlen til udbudsprisen, som er den højeste nogensinde i området. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Paulun Frederiksberg, som løftede opgaven med et SUPER imponerende resultat bl.a. i kraft af meget professionel video af lejligheden. Havde vi valgt en af de andre mæglere ville det have kostet os mellem 500.000-1.250.000 mio. kr. i tabt fortjeneste.

8 december 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Det er utrolig vigtigt for os, at optimere vores kunders salg, og vi bruger sociale medier med vores egen video fotograf. Og vi kan se at det giver en ekstra gevinst.
Tak for anbefalingen, det betyder rigtig meget hos os alle i Paulun Bolig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Læs hvis du er køber hos Paulun

Købte egendom gennem Paulun, ejelejlighed på over 5 millioner sammen med kæresten.

Mægler havde ikke tid til at være til stede på overleveringsdagen og sendte en stedfortræder. Billeder af målere blev taget og dem midstede de så. Lejligheden blev overleveret med madrester i køkkenskabe, fuldstændigt ubrugelig ovn (den kunne tænde så ingen krav kan stilles). Toilettet var defekt, hanen til toilet håndvasken var defekt og utæt (nej vi gik ikke og tændte for vandet eller brugte deres toilet, da vi kiggede på ejendommen). Der var stadig til-salg skilte på vinduerne, ejendommen var ikke mærkeret som "solgt". Desuden har sælger heller ikke overleveret alle nøglerne til ejendommen og vi har derfor måttet sove, kommunikere og forhandle med personer der bare kan komme ind i lejligheden til hver en tid og der er ingen juriske krav til overlevering af "alle nøgler" ved salg af ejendom. Alle disse ting falder under minimumsgrænsen for hvad man kan kræve løst af sælger, så hvis i vil have en mælger der hjælper jer med at sælge noget skrald og holder hånden under jer, så vælg paulun, men hvis i skal købe så skal i nok lige huske at skrive en del krav ind med hensyn til overtagelse, fordi hvis der er noget galt og sælger kan komme af sted med at sælge det til jer, så skal i nok regne med det sker.

Desuden så kunne de ikke få alt fra til-salg skiltene af vinduerne på overtagelses dagen, da de havde siddet for længe i solen. Vinduerne har stadig rester af klister fra skiltene som er svært at få af, det er snart en måned siden overtagelsen, jeg må forvente at paulun er ligeglad og bare lader mig ryde op efter dem også ligesom jeg måtte fra sælger.

Vildt lækker oplevelse!

26 november 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Vi er selvfølgelig ked af, at den tidligere ejer af jeres nye bolig har efterladt den i dårlig stand. Aflevering af en bolig er en tjeneste vi gør nogen sælgere hvis de ikke selv kan, det er køber selv der skal tilmelde sig. Vi beklager selvfølgelig skilt i vinduet, det plejer vi at fjerne. Bedste hilsner Paulun Bolig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig oplevelse og et serviceniveau i top

Jeg har købt lejlighed igennem Mikkel/Paulun Bolig. Super god oplevelse. Der var styr på det hele og en venlighed ud over det sædvanlige. Hvis vi skal flytte/sælge igen, vil jeg helt sikkert betro Mikkel opgaven,

5 oktober 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Det er vi utrolig glade for, de bedste hilsner Paulun Bolig

Nærværende, professionel og passioneret Paulun Østerbro

Min familie og jeg har over det sidste halve år solgt vores lejlighed i Trondhjemsgade. Mikkels proaktive kontakt og salgsarbejde, hans vurderingsmæssige samarbejde med Frederik og efterfølge sagsbehandling ved Annicka gjorde at vi valgte at sælge vores sommerhusgrund i Hornbæk/Gilleleje via Paulun Østerbro. Min frue og jeg har levet lidt i en nomadetilværelse på godt og ondt de sidste 7 år og har købt og solgt mere end de fleste i et helt liv. I den forbindelse har vi mødt mange mæglere - Mikkel og hans team har udmærket sig så markant at jeg føler mig forpligtet til at dele en så god oplevelse. Trustpilot er oversvømmet med det modsatte - men det nærværende, faglige og transparente samarbejde fortjener i vores bog 5 stjerner. Tak for nu - håber ikke vi ses lige foreløbig :)

29 september 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Tak for den flotte anmeldelse, vi prøver at gøre vores bedste hele tiden. Mange hilsner fra os alle i Paulun Bolig

Hurtigt og effektivt

Jeg kan på det varmeste anbefale Paulun,Østerbro. Professionelt arbejde fra alle på kontoret i de tre uger, der gik, fra salgsaftalen blev indgået, frem til overdragelsen af min lejlighed.
Hans Larsen

29 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi vil aldrig anbefale Paulun Bolig til…

Vi vil aldrig anbefale Paulun Bolig til nogen!

Vi har ikke meget positivt at berette om Paulun Bolig Østerbro. En fuldstændig utilgængelig mægler, ingen respons på email eller telefon, dårligt/lavt informationsniveau. Da vi endelig fik mægleren i tale, havde han været syg i længere tid uden at videregive vores igangværende sag til kollegaer og helt uden at informere os om dette. Vi måtte ringe til hovedkontoret flere dage i træk for at få nogen i tale. Fuldstændigt uacceptabelt!

Vi oplevede desuden, at mægler accepterede en forlængelse af købers advokatforbehold uden at informere os om dette. Komplet uhørt.

Under hele forløbet oplevede vi uacceptable ventetider/svartider fra mægler. Da der var opnået enighed om købspris, blev der ikke fremsendt købsaftale til købers underskrift, før vi selv måtte ringe flere gange for at høre, hvad der skete med aftalen. Paulun undskyldte selv med, at de havde for travlt. Dybt forkasteligt med tanke på at Paulun bruger tid på at markedsføre sig selv på sociale medier, når de ikke engang har tid til at yde deres eksisterende kunder den service, de betaler mange penge for.

Vi oplevede for første gang professionalisme, da vores sag blev overleveret til Annicka Holtvig, som skulle efterbehandle salget.

Eneste positive oplevelse var, at Paulun relativt hurtigt fandt en køber til vores lejlighed, men derfra var forløbet langsomt og utilfredsstillende.

27 september 2021

Trygt boligsalg

Mikkel var godt forberedt, meget behagelig og super professionel, hvilket betød et godt boligsalg. Vores forventninger blev indfriet, tak Mikkel og Team.

29 juni 2021

Antwoord van Paulun Bolig

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vores team gør alt for at være forberedte og leverer et godt resultat.
Paulun Bolig

Elendig ejendomsmægler !

Elendig ejendomsmægler !

Totalt overfladisk og roder rundt med tlf.numre og mail.adresser. På trods af gentagne forsøg på at få rigtige kontaktdata noteret i forskellige dokumenter, mislykkedes det for dem.

Det bevirker nu en meromkostning for mig på kr 14.000 p.g.a. deres sløseri - har henvendt mig til dem med mail til direktøren , og fik en måned efter et svar tilbage, hvor de fralagde sig alt ansvar.

Når jeg indenfor få år igen skal sælge lejligheden på Amager, bliver det i hvert fald ikke Paulun Bolig, som vi bruger.

8 juni 2021

Kære Jan,

Vi har tidligere klart og tydeligt dokumenteret overfor dig, at vi har videregivet korrekte oplysninger på dig til administratoren af dit nye hjem.

De oplysninger om håndværkere i din ejendom, de oplysninger er der ligeledes blevet adviceret omkring på både foreningens hjemmeside, samt i nyhedsbrev for foreningen.

Altså informationer, der er tilgået dig.

Der udover, så har der været sat en seddel op i opgangen en uge før, at håndværkerene kom på besøg i ejendommen, ligesom der har været lagt varslingsskrivelser i postkassen.

Det er tydeligt, at det i sagens natur ikke er vores ansvar, at sørge for, at du husker, at der kommer håndværkere, når der er blevet varskoet omkring dette fra foreningens side på flere niveau.

Vi mener, det ikke er fair, at vi skal dække en udgift, der ikke har noget med os at gøre.

Din anmeldelse herpå er tydeligvis et udtryk for, at du ikke accepterer dokumentationen, og så må vi leve med anmeldelse fra dig.

Paulun Bolig

Lees meer over geverifieerde reviews.