Vi kan kun rose Frederik fra Paulun Amager til skyerne. Han hjalp os både med salg og køb af bolig og vi endte med både at få prisen for boligen + købe vores nye drømmebolig. Frederik er personlig i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super super god kommunikation og service. Issa Sultan var villig til at gå det ekstra for mig i min boligjagt! Meget tilfreds!
Fantastisk køberrådgivning fra Carsten hos Paulun Østerbro. Carsten navigerede os trygt og godt igennem vores forløb med køb af ny lejlighed. Han var god til at forklare forløbet, opretholdte et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi valgte at sætte vores hus til salg ca 8 mdr. før en overtagelse var reelt mulig. Efter en træg opstart hen over sommeren fik vi Frederik fra Paulun på sagen. Frederik er venlig, behagelig og fuldt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tæt kontakt og dialog HELE vejen Vi vægter højt igennem hele forløbet, at du som sælger føler, at du har et overblik og indflydelse i forløbet af dit boligsalg. Vi sørger derfor for at indkalde dig til løbende statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første indkaldelse vil ske efter cirka fem uger, hvor vi vil tale om det hidtidige forløb, interessen for din bolig samt sikre os, at vi har et godt samarbejde, og der er den rette aktivitet i dit boligsalg. Til de løbende statusmøder har vi i samarbejde mulighed for at evaluere det hidtidige forløb og snakke om, hvis der skulle være behov for ændringer i markedsføringsplanen eller til prisstrategien. Statusmøderne vil altså fungere som en slags evaluering af processen og vil afsluttes med en opsummering og en snak om fremtidige skridt i salget af din bolig. På denne måde vil vi hele tiden være opmærksomme på historikken i området, aktiviteten på din bolig, og hvilke knapper vi eventuelt skal skrue på sammen. Kort sagt: Vi tror ikke på, at smarte ord og gyldne løfter sælger din bolig. Vi tror på, at det er den tætte kontakt mellem dig og os, samt en ærlig, løsningsorienteret dialog, hvor vi sammen har et mål, der gør det.
Contactgegevens
Østerfælled Torv 10, 1. sal , 2100 , København Ø, Denemarken
- kontakt@paulun.dk
- paulun.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super professionelt og meget meneskevenligt
Super professionelt og meget meneskevenligt rådgivning af Annicka Holtvig (Kastrup), i forbindelse med huskøb - kan klart anbefales
Nemt salg
Mikkel (Frederiksberg) var meget professionel, behagelig og positiv, hvilket gjorde salget af min lejlighed meget meget nemt - tak for et godt samarbejde.

Top professionelt ejendomsmægler firma
For at komme nærmere til min familie og på grund af høj alder planlagde jeg i 2. halvår 2020 at bytte min store city lejlighed ud med en mindre moderne lejlighed tæt ved familien og offentlig transport og et godt kendskab til markedet og erfaring med det publikum, der kunne være interesseret i en sådan bolig.
Paulun viste sig at være det rette valg til en sådan opgave.
Serviceminded, tålmodigt og meget omhyggelig med udførelsen af projektets opgaver.

Top klasse Ejendomsmægler
Jeg har været i samarbejde med Paulun angående boligsalg. Den føles jeg fik gennem den periode var fantastisk på Frederiksberg. Nicolai, Mikkel og Sofie har alle gjordt et godt stykke arbejde. Alle er glade, og smilende. De hjælper gerne også på tværs.
Paulun Bolig føles virkelig som en familie når man er der, og der serveres med glæde frist brygget kaffe når man kommer forbi.
Anbefaler Paulun Bolig. Kvalitets medarbejder, og service.
Stor tak til Mikkel
Stor tak til Mikkel for at føre os sikket gennem vores salg af lejlighed på Gammel Kongevej 89. Som nybagte forældre har vi sat kæmpe stor pris på den fleksibilitet og service, der lige gjorde vores liv lidt lettere.
En mæglerkæde uden for meget selvfedme!!!
Vi har netop solgt vores bolig via Paulun med stor tilfredshed! Da vi mødte Mikkel fra Paulun - Frederiksberg, var der ingen tvivl om at det var ham vi ville have på opgaven. Mikkel fremstår afsindig professionel og uden den klassiske ejendomsmægler tilgang som virker falsk og fyldt med selvfedme! Mikkel er i stedet jordnær og har fokus på os og ikke hvor dygtig han er til alt muligt andet, hvilket jeg ikke har oplevet før, når jeg har talt med mæglere! Samtidig er Paulun i sig selv utrolig professionelle, grundige og sikre en allround følelse af, at man opnår den bedst præsentation af sin bolig. I den sammenhæng skal Sofie fra Paulun - Frederiksberg have særlig stor ros!
Hvis i ikke på forhånd har valgt mægler, så vælg Mikkel fra Paulun - Frederiksberg, så garantere jeg en god og effektiv oplevelse.

Antwoord van Paulun Bolig
En professionel mægler kæde der sætter…
En professionel mægler kæde der sætter kunden først - God service og høj faglighed der skaber tryghed igennem hele processen.
Rækkehus Amager
Min kæreste og jeg, har netop overtaget vores skønne nye rækkehus på Amager. Vi havde fornøjelsen af flere fremvisninger sammen med Jakob Flindt, som udøvede formidabel service og rådgivning fra start til overdragelse. 5 kæmpe stjerner herfra 👍🏻

**Hurtigt og professionelt salg**
**Hurtigt og professionelt salg**
Vi har ikke solgt hus før så derfor var det vigtigt for os, at vi følte os trygge i processen. Vi havde flere forskellige mæglere ude, men ingen var så behagelig og troværdig som Emil. Den moderne mægler kan ikke beskrives bedre. Han guidede os i situationer som man kunne forvente som sælger og hjælp os endda med at købe vores drømmehus Dragør. Vi solgte vores hus i kartoteket til prisen og det forløb præcis som Emil havde fortalt os. Da de mange punkter fra advokaten kom til vores gennemgang var vi dog ved at miste pusten, men selv der viste Emil at han kæmper til det sidste for at sikre det bedste salg. Intet afslag og alle punkter blev løst på under 48 timer.
Super godt gået!
Alle vores anbefalinger går til Emil og hans team på Kongelundsvej.

Antwoord van Paulun Bolig
Kun positive ting og sige....
Solgte min bolig via Paulun bolig efter mislykket forsøg hos anden mægler. Hos Paulun fik man hurtige tilbagemeldinger, og Jacob var i det hele taget meget proaktiv omkring salget. Jacob er super professionel og dygtig, kan kun anbefales. Giver Paulun og Jacob 5 ud af 5 stjerner
Proaktiv
Proaktiv, sublim og personlig mæglerindsats
Har både købt og solgt gennem Paulun Bolig Amager. Det var Jakob Flindt-Larsen der varetog opgaverne og det gjorde han til perfektion. Yderst proaktiv og med en sublim personlig service, som jeg aldrig har set mage til i mæglerbranchen og jeg har mødt mange mæglere.

Køb af lejlighed
Gennem Jakob Flindt-Larsen fra Paulun lykkedes det at købe lejlighed uden problemer. Jakob var altid nem at træffe og generelt viste han rigtig fint engagement i gennem hele handlen.
Så alt i alt ganske tilfredsstillende oplevelse!
Lejlighedskøb
Vi havde fornøjelsen af at købe lejlighed gennem Jacob Flindt-Larsen fra Paulun. Ovenud positiv oplevelse. Jacob Tilgængelig på skæve tidspunkter og svarede meget hurtigt.

Antwoord van Paulun Bolig
Vi har netop solgt vores nuværende…
Vi har netop solgt vores nuværende lejlighed i Kbh K og købt et lækkert nyt hus ved havnen - begge handler er varetaget af Paulun. Vi er blevet mødt af super arbejdsomme, passionerede og yderst professionelle mæglere - fra start til slut.
Oliver og Mikkel solgte vores lejlighed på knap en måned!!! De har givet os en ærlig og tryg oplevelse, og de har været TOP-engagerede - og lydhøre ift. vores krav og ønsker. Det har vi ikke oplevet som en selvfølgelig i branchen - heller ikke hos etablerede mæglere, med mangeårig anerkendelse i branchen.
Jakob solgte os "drømmen" af et townhouse i det tidligere efterår, hvor det ikke var andet end blot et luftkastel. Nu er det virkeligt - vi flytter ind i næste uge!
Tusinde tak, Paulun! I får en kæmpe anbefaling herfra!

god og professionel service
Rigtig god og professionel service fra både mægler og bagland. Man føler sig, som sælger, godt taget med i hele processen fra start til slut. Mægleren Jakob's personlige engagement er sublimt og tillidsvækkende. Jakob kan varmt anbefales.
Første gang jeg handlede igennem Paulun…
Første gang jeg handlede igennem Paulun Bolig Tårnby/Dragør var ifm. en låneomlægning, som klart satte sine positive spor. Og denne anden gang kan jeg udtrykke min højeste begejstring, i særdeleshed denne gang hvor tiden havde indhentet mig til et hurtigt salg.
En udsøgt, venlig og kompetent rådgivende service af et yngre friskt team. Og ingen skrupler ved at give min bedste anbefaling, samt at det ikke er sidste gang jeg vil forsøge at handle igennem Paulun Bolig.
Jens / Kastrup

En glad sælger
Når man skal sælge boligen, er der to vigtige punkter. Hurtigt salg og god pris.
Begge dele løste de yderst tilfredsstillende.
Så er man en glad sælger.
Buzzwords som proaktiv og bedst…
Buzzwords som proaktiv og bedst sælgende er tit blevet misbrugt af folk der ingenlunde har levet op til dem. Det gør Paulun Sundbyvester plads i den grad. Second to none oplevelse at handle med jer og Jakob Flindt. Professionel rådgivning og en indsigt i markedet gjorde at vi fik solgt til den rigtige pris. Hertil har tilbagemeldingerne på åbnet hus m.m. været helt sublim, læg det sammen med en engageret mægler der hele tiden opdaterer udviklingen på de sociale medier, så er vejen for et succesfuldt salg banet. Tumbs up herfra.

Sjusk, løgn og uansvarlighed
Satte vores hus til salg hos Paulun Bolig Tårnby. Den første mægler havde det hele i munden, først da han skiftede job fandt vi ud af at han havde lavet en masse rod: Bl.a. undladt at sætte en plantegning på annoncen og mgl overlevering til sin afløser, så vi bl.a. ikke havde diverse aftaler på skrift. Den næste mægler startede fra bunden med vores sag og virkede god. Det lykkedes dog ikke for ham at få rettet en forkert liggetid på Boligsiden...
Han var stort set alene på kontoret i flere måneder og derfor missede han et par deadlines så vi ikke fik holdt fremvisninger som lovet. Da der endelig var salg, fik mægler - på trods af vores oplysninger om hvornår vi kunne overtage vores næste hus - sat en overtagelsesdato som betød at vi stod med en 5 ugers periode uden tag over hovedet! Da vi blev opmærksomme på det, fik vi forklaringen at det var købers ønske. Det kunne køber afkræfte - de følte sig også presset af den dato og ville hellere have ventet. Herefter fulgte en lang mailveksling direkte med direktøren, som i første omgang tilbød os 6 flasker vin, som vi takkede nej til. Vi stod overfor en potentielt meget dyr periode med dobbelt flytning og midlertidig genhusning, for ikke at nævne stress og jag. Paulun Bolig tog på intet tidspunkt ansvar for ‘fejlen’, men blev ved med at holde på at det var vores eget ansvar. Meget små sko at gå i, synes vi... Som en presset børnefamilie, og tolerante, ordentlige mennesker, havde vi været tilfredse med en undskyldning og fx et gavekort til Lalandia eller andet; noget som ville have været let for Paulun Bolig. Da vi til sidst bad om at se de omtalte mails hvor sælger skulle have krævet den specifikke overtagelsesdato, var svaret: ‘Vi kan mærke I fisker efter en kompensation som vi ikke ønsker at give, så vi lukker den her.’
Kan IKKE anbefale Paulun Bolig! De to stjerner er pga en meget dygtig køberrådgiver, som vi også havde kontakt med ifm. køb af vores nye bolig.
Vi fik mærkeligt nok aldrig en henvendelse fra Boligsiden om at anmelde Paulun Bolig, hvilket ellers er standard procedure efter et salg. Selv ved direkte henvendelse til Boligsiden herom, fik vi intet svar. Det virker råddent.

Meget dårlig oplevelse med Paulun Østerbro
Paulun Østerbro fik vores bolig til salg og aldrig har jeg oplevet noget så amatøragtigt. Der var ingen opfølgning efter fremvisninger, dårlig attitude, glemte at møde op til åbent hus, forkert liggetid på nette samt fejl i salgsopstillingen.
Efter 4 måneder skiftede jeg til Nybolig Østerbro. De klarede opgaven på 1 måned men de var også 100 gange mere professionelle end Paulun

Antwoord van Paulun Bolig
Lees meer over geverifieerde reviews.