Bestilte maling til indvendig maling af hele huset. Bestilling og levering uden problemer. Hurtig levering. Efter færdiggørelse af projektet, havde jeg en ubrugt spand maling i overskud. Dette var o... Toon meer
Jeg skulle i marts i år fraflytte en lejlighed og havde planlagt min tid nøje, så jeg ikke skulle blive presset mht. tiden. Jeg ville selv male lejligheden og fik farvekoder fra udlejer. Jeg... Toon meer
Bestilte ca. 40 liter maling ad flere omgange, og levering var altid prompte dagen efter selvom jeg bestilte sent på eftermiddagen :) Der var lidt bøvl med toningen på en af spandende, men dett... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wow. Nej WOW. Indenfor en time var min pakke pakket og klar til forsendelse. Og dagen efter lå den hos min lokale købmand. Jeg handler MEGET i netbutikker. Men BN farver er den mest effektive... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BN Farver er din leverandør af maling, til både professionelle og til private. Vi er et professionelt farvecenter med fysisk butik og fagudlært personale der kan vejlede og rådgive på et professionelt plan. Vi har mange års erfaring i malerfaget og forhandler udelukkende kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Vores vision er at tilbyde markedet de bedste priser, og være den førende farvehandler i lokal området, samt være den fortrukne online forhandler hvor tilbuds jægerne finder de bedste priser på billig maling. I vores store butik finder du et af markedets bedste udvalg i malerværktøj, som pensler, ruller, skrabere og lign. Vi har alt du har behov for i forbindelse med din male opgave.
Mosevej 5, 6000, Kolding, Denemarken
- webshop@bnfarver.dk
- bnfarver.dk
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vild service
Vild service, hurtig levering og en pris, hvor ingen andre kan følge med 🤗
Utrolig hurtig levering af varen
Utrolig hurtig levering af varen, som altid. Fik mine vare 20 timer efter jeg havde bestilt. Fantastisk 😊
det fungerede bare
Hurtigt levering.
Super hurtig levering af et godt produkt. Det er første gang jeg handler der, men bestemt ikke sidste. 👍
Billigere
De har det som jeg skal bruge. Det er billigere end andre steder,og de levere lynhurtigt.
God behandling og God service
Supergod oplevelse😊😊
Vi skulle Akut bruge en bestemtfarve på…
Vi skulle Akut bruge en bestemtfarve på spray til en opgave, vi bestilte online, og ringere efterfølgende BN op, og forklarede.
De lovede at sende med det samme.
Pakken kom dagen efter.
KAN KUN ANBEFALES+++++
Super nem bestilling og god service
Kan ikke rå den rabat de skilter med
Super ærgerligt at man skilter med 10% rabat på Jotun - direkte på varekortet ved købsknappen - og så virker rabatkoden ikke :( Ringede til dem, og de sagde blot at de var en fejl og ikke var gældende længere, så det var bare ærgerligt.

Antwoord van BNfarver.dk
Atter en god oplevelse. Nemt at finde rundt på hjemmesiden
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Malingen var pakket forsvarligt og godt ind. Hurtig afsendt fra BNFarver og levering med PostNord.
Kan godt anbefale dette. 😁
Skarp pris og lynhurtig levering 👍
God pris, hurtig levering
Er meget tilfreds med BNfarver.
Er meget tilfreds med BNfarver.
Deres levering er hurtig og effektiv.
Det er ikke sidste gang jeg benytter dem
Lees meer over geverifieerde reviews.