Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte maling til indvendig maling af hele huset. Bestilling og levering uden problemer. Hurtig levering. Efter færdiggørelse af projektet, havde jeg en ubrugt spand maling i overskud. Dette var o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle i marts i år fraflytte en lejlighed og havde planlagt min tid nøje, så jeg ikke skulle blive presset mht. tiden. Jeg ville selv male lejligheden og fik farvekoder fra udlejer. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte ca. 40 liter maling ad flere omgange, og levering var altid prompte dagen efter selvom jeg bestilte sent på eftermiddagen :) Der var lidt bøvl med toningen på en af spandende, men dett... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow. Nej WOW. Indenfor en time var min pakke pakket og klar til forsendelse. Og dagen efter lå den hos min lokale købmand. Jeg handler MEGET i netbutikker. Men BN farver er den mest effektive... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verfwinkel
  2. Verffabrikant

Geschreven door het bedrijf

BN Farver er din leverandør af maling, til både professionelle og til private. Vi er et professionelt farvecenter med fysisk butik og fagudlært personale der kan vejlede og rådgive på et professionelt plan. Vi har mange års erfaring i malerfaget og forhandler udelukkende kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Vores vision er at tilbyde markedet de bedste priser, og være den førende farvehandler i lokal området, samt være den fortrukne online forhandler hvor tilbuds jægerne finder de bedste priser på billig maling. I vores store butik finder du et af markedets bedste udvalg i malerværktøj, som pensler, ruller, skrabere og lign. Vi har alt du har behov for i forbindelse med din male opgave.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Forkert Farve

Selv om man opgiver en farvekode, er spraymaling ikke engang tæt på. De er ligeglade og siger at jeg nok har sprayet for meget maling på.

27 juli 2023

Hej Bjarne
Beklageligt at du har haft problemer med at spraye bil med spraydåse. Vi har talt med dig i telefonen og bedt om billeder eller beskrivelse af dit arbejde. Idet vi ikke har modtaget noget fra dig, har vi ikke kunne hjælpe yderligere.

HURTIGT. BILLIGT

26 juli 2023

Hejsa.
Dejligt alt er klappet som det skal.
Mange tak for dine 5⭐️

Fin info vedr

Fin info vedr. levering og da vi i forvejen har kendskab til produktet forventer vi de samme egenskaber ved købet

2 juli 2023

Hej
Tak for de flotte 5 stjerner.

hurtig levering

Hurtig levering, god indpakning

29 juni 2023

Hej Per
Dejligt at høre. Tak for dine 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig hjælpsom og venlig kundeservice!

Jeg har købt hos dem et par gange og har altid fået kvalitetsprodukter med hurtig levering til gode priser.
De har også været utrolig hjælpsomme med vejledning samt råd til div. projekter med deres produkter.

4 juli 2023

Hej Samantha
Mange tak for dine 5 stjerner.
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ordreindgang og kvittering vældig fin

Ordreindgang og kvittering vældig fin. Derefter var der stilhed i mere end en uge, så en forespørgsel afklarede, at varen lod vente på sig, men det ville have været rart med en notits om at det ville trække ud. Da varen nåede frem til BNfarver gik det hurtigt!

29 juni 2023

Antwoord van BNfarver.dk

Dejligt. Det skulle det også gerne.
Vi beklager den måtte vente på sig, men alt lykkedes :-)

SKANDALLØS OPLEVELSE!

SKANDALLØS OPLEVELSE!

Vi retter henvendelse på mail til BNFarver, for at høre om de vil pris matche 4 stk Jotun Suprême Finish 15 i 2,7l, tonet i 3 varianter - dette bekræfter de

Vi sender en udspecificeret ordre på mail med antal og farvekoder - som de bekræfter tilbage pr. mail, men beder os om at indtaste via deres webshop, hvor betalingen skal foregå.

Så langt så godt.

Vi indtaster ordren fra mobil platform, og gemmer hver ordre linje ved indtastning af farvekode (som instrueret).
OBS. Det er et ringe mobil (webshop) interface de har. Og med jeres specifikke instruktion om at gemme ordre linjer, virker det mistænkeligt som om, at de er klar over at interface/ordreprocessen ikke er optimal, eller har de har haft flere udfordringer før!

I samme øjeblik at ordrebekræftelsen viser sig på telefonen, der ser underlig ud (viser ikke en udspecificering af ordren og viser heller ikke en opdeling af ordre linjerne, der er indtastet), retter vi skriftlig henvendelse til dem igen på mail og henleder jeres opmærksomhed herpå. Samtidig at ordren haster, da vi skal bruge malingen senest fredag.

Da vi modtager den system generede faktura, retter vi IGEN henvendelse til BNFarver, da ordre linjen stadig ser mystisk ud (kun 1 farvekode er vist og utallige special tegn er skrevet fød/efter.

Vi henleder igen deres opmærksomhed herpå, og beder dem udtrykkeligt om at forsikre sig om, at ordren stemmer og indeholder de 3 forskellige malingtyper og ikke kun den ene der fremgår.

Da vi modtager pakken. Har BNFarver gud-hjælpe-mig /sendt 4 maling spande af KUN én og samme farve (som vel og mærke udgør 25% af ordren)!

BNFarver påstår nu, at fejlen er vores, at det er os, der har lavet en procedure/bestillingsfejl - og IKKE deres.

BNFarver insinuerer st vi bevidst, lige efter at have sendt en udspecificeret ordre på mail til jer, skulle have sendt/indtastet en ordre på 400% mere af en malingtype, dvs. 4 stk. i stedet for 1 stk og IKKE har indtastet/bestilt de 2 malingstyper, der udgør 75% af ordren - der er jo vanvittigt at tro, at er normalt tænkende menneske skulle gøre dette!?

Desuden, underkender de, den mundtlige og skriftlige udtrykkelige kommunikation fra os til dem, FØR bestilling, hvor vi endda gør jer opmærksom på at sikre jer, at jeres system/ordrebekræftelse er korrekt og stemmer overens med vores ordre på mail, da det ikke ser sådan ud!

Nu benægter BNFarver at rette op på deres fejl og tager malingen retur, samt tilbagebetale det fulde beløb for den fejlhæftede ordre.

Det er uhørt.
BNFarver, I burde skamme jer og stramme jeres ordre procedure og kundeservice for hårdt op!

23 juni 2023

Antwoord van BNfarver.dk

Det er beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse hos bnfarver.dk.

Vi har eftergået din sag, og som tidl. via E-mail korr.
er der konkluderet, at din bestilling er håndteret samt leveret korrekt.

Vores platform er yderligere testet og fungerer upåklageligt
på PC samt Mobil version.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede for at finde præsis den…

Ringede for at finde præsis den specielle farve jeg skulle bruge

27 juni 2023

Hej Lars.
Mange tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe til et vellykket projekt.
God sommer
Mvh Team BN FARVER

Lees meer over geverifieerde reviews.